Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 97 119
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Мисте, палчета и от мен!

Дорчевия кучо да се оправя!

Лейла, отивай на лекар като трябва! Скъпо, евтино, по е ще ти отпаднат притесненията.

Щерката още не си е избрала рокля, ни моа повече. Мамка ѝ (аз) си хареса доста.

# 946
Палци, Мисте!!!
Досега пазарувах. Хем минах набързо, уж, хем пак близо 2 часа заминАаа.
Толкова гладна се прибрах, че само поразчистих от кабели за зарядни и пуснах робота да кръжи, пуснах първата пералня, а аз седнах да хапна. Пица и дзадзики. Ъхъ, влизам във форма- кръгла. Triumph
А, и едно пиле метнах да се вари (изхвърлям първата вода след кипването, пък било то и кощунство), че с тази пилешка супа дет сте я спрягали вчера рязко ми се дояде. Супи правя в чугунена тенджУра и стават божествени. Категорична съм, че в тези съдове се получават най- вкусните ястия. Яхнии в това число. Отделно, днес в списъка със задачи, освен частично ОИ, имам и готвене на пълнени чушки, както и печене на морковения ми кекс. Всичко това- на прибежки и прекъсвания, съврзани със задачи и излизания, а вечерта с ММ имаме ангажимент, на който не е зле да дъм приведена в доволно приличен вид, което самО по себе си също отнема време, при все че аз съм от експедитивните и не- подмотващи се кифлета старша възраст. Grinning
Забравих да кажа, че Пантето ме разби с разсъждения, но май не знае, че жените често са по- досадни и от мъжете. Grinning

# 947
  • София
Поредното нещо, което е 2500 лв + се скапа. 😞. Парите, че ще заминат е ясно, но времето, което ще отнеме ми сговнява настроението.

# 948
  • France
Ре, всичко, което се решава с пари е просто разход Hug

# 949
  • София
Така е Фил, но е супер досадно всеки месец по нещо. Трябва да правим ремонт на един апартамент където още не знам колко ще заминат.
За внучката, живот и здраве, ще помагаме, а снахата е с доста хм, как да кажа, скъп вкус. Абе, да сме живи и здрави и да работим.

# 950
  • France
Разбирам те, но все пак горе главата.

Поднасям обеда с малко закъснение
https://www.facebook.com/reel/900822721572205/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Този юноша бледен по ме кефи. За него, по изключение, съм готова да се превърна в кугар.

# 951
Ре, искам да съм ти снаха. И моят вкус идва скъпичък, но никой не го отразява.

# 952
  • France
Моят вкус е евтин, но и мен не ме отразяват Joy

# 953
  • sf
Ако синО ми докара такава със скъп вкус, ще му кажа сам да си й върви по гъза/вкуса. 😆

# 954
  • София
Философията на Донси за скъпия вкус е точно по мой вкус. Grin

Мисте, пропуснах да те спомена в стиснатите палци, но това не значи, че не стискам. Пиши после как е минало.

И още люде пропуснах да спомена, но обичайно е така - докато напиша едно нещо, другите замислени ми излизат от главата. После понякога пак се сещам и дописвам.

# 955
  • София
Те не искат, н8 на мен ми е кеф да им взимам разни неща, за които те събират пари. А тя, като повечето майки на първо дете, иска по-по-най 🤣.  Ще и мине с второто.

# 956
Ох Фил, тоя и на мене даже ми идва леко юноша 😂 няма ли нещо по-узряло 🤣
Аз зяпах един в инстаграм, ако попадна пак на него ще споделя да поточим лиги 🫣

# 957
  • тук и там
Той този посленият,  като го гледам е  и на другият бряг, ама ние  така или иначе нали за готвене ще го ползваме, не за друго..
Писна ми днес и на мен от това готварстване. Децата са до обяд, връщат се-приготвям. Ей сега ще захващам пък вечерята ..Аман.

# 958
Прибрах се по-рано от работа,че цял ден не ми е ок.Утре ще пропусна,ще си стоим на топло у дома с Шефа.Който,като се върнах,още спеше 🙄.След 16 часа това 😭.Жална ми майка до довечера,да бях останала при колегите 🙄.Надрусах се с още лекарства,и излезнахме да дивее вън.

# 959
И аз сготвих света, ама утре няма да мога да се въртя в кухнята и използвам затишието днес.

Аман вече с тоя хаос с лекарствата в Бг. Моите старци взимат по една шепа сутрин и вечер и всяко хапче им е от важно по-важно. Като изчезне някое от пазара по някоя причина и настава ужас и паника, докато не го открия. То така е вече няколко години, но последната е ужасно положението. В момента лекарство за епилепсия е изчезнало и аман значи. Ангажирам кой ли не от къде ли не да търси и разпитва.

Общи условия

Активация на акаунт