Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 212
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 960
Мьос, казвай, ако можем да помагаме.Понвкига в малките градове има шанс да се открие нещо.
   На баща ми миналия месец изчезна някаква помпичка, която ползва след емболията.Няма я е Плевен, няма я в София, зет ми я откри в някакво градче в Южна България.Съвсем случайно.
   Кибича на дивана в дневната и събирам сили да метна две пържоли на тиган.Мързи ме!

# 961
Трилептал за възрастни. За деца се намира все още тук-там, за възрастни няма никъде.
Благодаря, Марул

# 962
  • sf
Дръннах се в едно дърво 😆 т.е. в клоните му, докато си зяпах в телефона, разхождайки кучето. Лошото е, че въпреки очилата , един клон ме перна по окото и сега малко ме боли.
Дала съм си 5 мин почивка и захващам едно свинско с ориз. Докато се готви прибирам прането, мятам един моп и мисля да си легна рано.

# 963
Трилептал за възрастни. За деца се намира все още тук-там, за възрастни няма никъде.
Благодаря, Марул
   С рецепта ли е? Утре да видя е някоя аптека?

# 964
С рецепта е, електронна. Таблетки 600 мг, в кутия са 50 таблетки.
Сърдечни благодарности на всички, които се ангажираха.

# 965
Ако има,ще ти пиша лично

# 966
  • София
Мьос писах ти лс.

# 967
Мьос, питах една приятелка - аптекарка, но каза, че отдавна не са получавали. Ще погледне утре по складовете и ще докладва дали може да направи нещо. Ужасно е това с постоянно липсващите лекарства.

# 968
Това с трилептал си е ужас, защото няма аналог. От аз често го издирвам. Как пък не решиха проблема с тия лекарства.

# 969
Вие сте хипер мега яките хора, да знаете

# 970
  • France
Във Франция също имаше проблем с Тегритола (мисля, че е същото). Не, че те успокоява, де.

# 971
И тук има проблем, но за хронично болни има заделени количества. На специален режим е и не мога да го взема. Иначе лекарства към Бг  пращам редовно и винаги нося при пътувания. Колко народ разчита на немските хапчета за подагра, не е истина.

# 972
Миналата седмица тук тежко болен възрастен човек сложи край на живота си заради липса на лекарства!

# 973
  • София
Чета ви и се ужасявам! 21 век, не е липса на ресурси, друго е и няма лекарства! Утре ще мина и аз да питам в аптеката до работа, Мьос. Много е голяма, от голяма верига.

Много ми е зле тази вечер на душата, бясна съм, разстроена съм, обидена съм, страх ме е, чувствам се нереализирана, нищожна, безполезна. МН се опита да ми каже да гледам позитивно. Знам, знам, обикновено аз съм тази, която крепи семейния дух здрав, позитивната. И ми е мъчно, че нямам сякаш право да се срина за една вечер. Утре ще се вдигна, познавам се, но днес ми е тъпо. Няма само една причина, съвкупност е. Просто дойде времето.

# 974
  • Mediterraneo
Дишай, Бърле! Аз бих покрещяла срещу вятъра, ще пусна 2 майни, ще поритам малко пясък/ листа/ пръст, пак ще псувам и крещя и после дишане. Знаеш, че и това ще мине, гуш!
Букнах едно хосталче в Барселона, на 3 км е от стадиона, 140 евро ми излезе. Нищо особено, три легла и баня, друго не съм търсила за една нощ. Поне това отметнах, сега остава по- трудната част, да наглася самолетите. Накрая ще се гръмна с колата, 500 км са, по- евтино ще ни излезе, ама време ще загубим, а аз това не искам.

Общи условия

Активация на акаунт