Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 211
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 975
# 976
Бър, прегръдка! Има ги тия моменти. Капка, капка и накрая най - малката те събори. Поплачи, полегни, почини си. Имаш право на слабост, не си машина. Утре, горе главата. Hug

# 977
  • София
Дишам! Дишам. Утре ще е друг ден.

А ние нищо не сме резервирали за Барселона, дори нямам желание да влезна в сайта да видя готови ли са прословутите билети. Утре ще е. За 500 км ние с кола бихме тръгнали, то МН иска и сега така да пътуваме. Забравих да ти кажа, че ти завиждам благородно за Депеш. На два техни концерта съм била, единият път бременна с шкембак. Пак бих отишла.

Друго си е да споделиш тук, някак написаното отнема от болката. Благодаря ви.

# 978
  • France
Бър, прегръдка! Има ги тия моменти. Капка, капка и накрая най - малката те събори. Поплачи, полегни, почини си. Имаш право на слабост, не си машина. Утре, горе главата. Hug
Все едно аз съм го писала Heart

Бър, прегръдки. Има такива моменти. Важното е, когато вълната те залее да успееш да изплуваш бързо.

# 979
Бър, потъгувай тази вечер и утре се хвани за къдравата коса и тегли право нагоре!

Направи си един чай и седни да се разсееш с Ергена. Да видиш какво означава наистина безполезна жена.

Möß, кои са хапчетата за подагра? Не знаех, че има такива.

# 980
Бърльо, прегръдки! Днес си поплачи, потръшкай, повикай, счупи някоя чиния... Утре пак си бъди силна, макар, че що пък да не сме слаби от време на време за повече от ден!
Фил, тези готвачи много млади, не са мой тип, но ако можеха да ми готвят, хич няма да се оплаквам.
Днес напълних канелони с кайма, гъби и извара, обилно полях с доматен сос, в края на печенето ръснах кашкавал. Ядеш и ревеш! В компания на червено домашно вино .....
Мьос, ще питам утре и аз, ако го открия ще пиша за данните от електронната рецепта.

# 981
  • София
Бър, гуш и от мен! Hug

Бър, потъгувай тази вечер и утре се хвани за къдравата коса и тегли право нагоре!

Направи си един чай и седни да се разсееш с Ергена. Да видиш какво означава наистина безполезна жена.

Möß, кои са хапчетата за подагра? Не знаех, че има такива.

Ох, Попи, ама много си права за болднатото! И така ме разсмя с него! Laughing Оправи ми настроението, което клонеше към 0.
Още не съм си пускала Ергенът този сезон. Миналата година изгледах 1-2 епизода. Определено не е по мой вкус това предаване, но си права, че с такава цел може да се ползва успешно.

И на мен готвачите ми идват твърде млади, ако не е за готвене. Но от манджите им няма да откажа.

# 982
Попи, лекарството за подагра е BENZBROMARON AL 100 , но скоро го спряха от производство и го замениха с NARCARICIN, който е със същото активно вещество, но с половин концентрация в една таблетка. Само с рецепта е, много ефективно.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 20:58 от Mößbauer-Effekt

# 983
  • France
Първият готвач не е много мой тип. Малко ми е агресивен. Но втория ми е таман. Поне беше, щот сега като ме види ква запусната и очилата лелка съм, ще избяга с писъци. Joy Но и двамата бих ги отвлякла да ми готвят. Ех, това готвене: ни ми харесва, ни ми се отдава. 🙄

Дайте някакъв линк за това предаване.

# 984
Фил, ей тука - https://www.gledaitv.live/watch-tv/61/btv-online , ама много прекъсва. Купих си абонамент от един подобен, че ми омръзна да refresh-вам.

# 985
Бър, прегръдка!

Даже не ми се говори, толкова ми е смотано и уморено.

# 986
Бър, БърД, прегръщам ви!
   ММ пиеше това за подаграта, но вече не го намираме.

# 987
Ами щото са го спрели. Новото е същото, ама двойно по-скъпо.

# 988
Във Франция също имаше проблем с Тегритола (мисля, че е същото). Не, че те успокоява, де.
Тегретол не се продава въобще в България от 2010 някъде. Производителят Новартис въобще не си поднови разрешителното за продажба в страната. Имало десетки генерици, а пациентите кучета ги яли.

Бър, гуш!

Срещу подаграта ми препоръчаха това лекарство от Турция. Моята пикочна киселина е под нормите, но МН компенсира, като за трима. Още не го е започнал обаче.

https://www.ilacabak.com/adenuric-120-mg-28-film-kapli-tablet-18731

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 22:58 от Clo - Camille

# 989
БърБър, Бърди, гуш момичета. Има и такива моменти. Хубавото е, че отминават.
Мда, в Румъния е същото дередже с лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт