Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 450
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 90
Ай наспорт и от мен 🍷
Бях планувала ОИ, но силите ми стигнаха за една пералня само. Дечко се примоли за палачинки за закуска, та забърках едни и те това свърших. Опнах морна снага на дивана.
Днес си получих поръчаната тениска и от сайта са ми сложили малък, красиво опакован подарък. Запомнили са ме от предходната поръчка. Стана ми мило.

# 91
  • Пловдив
Кло, намерих точната шапка на темата Stuck Out Tongue Winking Eye
На метлата пише Турбо Grin

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 21:34 от mystic woman

# 92
Марулчето те изпревари, още на обяд пусна тази снимка. Ама бях забравила, че я свалих, ти ме подсети.

Чак сега успях да изгледам линка с младоженците на  Дорчи. Прекрасно семейство сте, все така да сте, да се радвате на внуци и правнуци 🤍❤️

# 93
  • Пловдив
И аз що не съм видяла??? Хм...пак се губи нещо...

# 94
Верно е, някои постове просто ги виждаш в последствие, като превъртиш назад. Виж как съм пропуснала Азалия и Бърди в сводката, а цял ден хвърлях по едно око в темата. Нищо не може да ме изненада в бг мама вече. В другата тема имах над 1400 не прочетени поста, които по едно време намаляха към 1360 и пак почнаха на се увеличават постепенно. Викам си метлата е минала. Ама за тук нямам обяснение как става.

# 95
Честита Баба Марта!
Здраве ви желая!
Кло,благодаря за темата!

Радвам се за добрите новини!

Дорч,прекрасни сте! Много щастие!

Със свеки две седмици не си говорим.Не знайно защо,но това рефлектира и върху Малкия,следователно за това време не изяви желание да прекара и 5 минути с него.Сутринта му дадох да и занесе мартеничка и постоя при нея известно време. По-късно разбирам,че е сополива,но не ни предупреди и го гушка.Ся съм на тръни..а мислех утре да идем при нашите за ден,два.

# 96
  • France
Днес така ме изнерви даскалката на Монстърчето по солфеж, че бях точно като онази котка от мийма "да си мълча ли или да покажа на всички от кое село съм излязла". Rage
Идва и ми вика, че имаме 4 неизвинени отсъствия. Да, знам. Ама трябва да ги извините. Да, направено е, ММ е пратил мейл. Сигурна съм, че имате важна причина, но не може така.
При, което аз и казвам, че да, баща ми е починал И "да, такъв е животът, но вие трябваше да ми кажете. Какво ще правим сега с неговия пропуск?" Хм, как да ти кажа, мисля си аз, не ми пука? Rolling Eyes
Ама какво ли разбирам аз. Една кончина и 4 отсъствия по солфеж. Явно трябва да си пренаредя приоритетите.

# 97
  • София
Кайсия, със сълзи се хиля, макар че разбирам колко е кофти.
Фил, тази е лудичка. Има ги такива. Не се връзвай.

# 98
  • France
Да, поредната, която има нужда да ù показваме уважението си. Пък аз, представи си, не я отбелязах даже.

# 99
  • София
Аз имам особено мнение за учителите по изкуство. Малко като неоценени гении се чувстват и за това всичко се върти около преподаването, което запълва липсите на успехи в изкуството.

# 100
  • France
Мани, едвам се сдържах да я заАпа по аурата. Малко ми остана Joy

# 101
Фил, трябваше да ѝ кажеш колко не ти пука или по-точно да ѝ обясниш на какво точно ти пука. Такива префинени на повърхността и гнили от вътре наистина си заслужават някоя слива да ги заАпе. Joy

# 102
  • София
Да бе, само да се газира още повече. На такива "у лево". То каквото и да им кажеш, няма да разберат.

# 103
Някои даскалици много са си повярвали. Много ги обичам такива.
Sunglasses
Малката има английски сутринта и ще трябва да се става навреме.

Спокойна нощ от мен!

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 15:33 от Clo - Camille

# 104
Бърд! 🤗🤗🤗

Изгледах първия епизод на “Есента на дявола”. Бая мъчение беше. Озвучаването традиционно отвратително, а някои действащи лица се чудя на какво основание се наричат “актьори”, при положение, че всяка роля играят по един и същ начин.
Давам шанс с още една серия и ако е същото мъчение- ноу мор.

Общи условия

Активация на акаунт