Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 166
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
купих пилешки бутчета за бутчета с ориз.
племислих и запланувах кюфтенца с картофено пюре.
дойде си миУтУ и наготви боб.
хак да ми е. като ми се яде пюре с кюфтенца трябва да се сбързя и да ги направя преди да се е върнал.

не завиждайте, купил ми е нещо като нищо и се опитва да ми докаже, че става.
аз пък дъъълго няма да му вярвам. Wink нека ми доказва всеки ден ако иска.

блек+декър стиимър, 7 в 1.
няма книжка с рецепти, не мога да я намеря и в нета.

# 1 876
На няколко пъти се усещам днес на работа, че блея през прозорец разсъждавайки върху живота. Опитвам се да убедя себе си, че лек за комплексарщината няма и че няма как да се налее акъл на индивид, който няма желание да мисли. Все едно да наливаш вода в пробита тенджера.
     Лицемерието е навсякъде и лек няма. Просто отминаваш без да проявяваш разбиране. Виж, търпение трябва да проявиш и може да си позволиш да наблюдаваш с нарастващ интерес, с какъв клиничен случай ще се сблъскаш аджеба този път. Репертоара е голям и има индивиди, които си мислят, че откриват огъня и топлата вода и се гордеят с това. НАТФИЗ  - пасти да яде пред нашите атисти на работа.
    Почнах да разсъждавам върху краха на цивилизации в древността и да правя паралел с реалността, но в един момент се усетих, че това няма смисъл. Да, точно така - няма смисъл да отдавам чак такова значение и разсъждения, а това което имаше значение бе да си направя кафе !
    В момента разсъждавам над въпроса, какво толкова пречи на мъжа да си държи онази работа в гащите и да не пробва да си я развява на работното място ? Каква е причината - липса на секс, проблем с его-то или умствени дефицити ? Клоня към липса на въображение което поражда един лавинообразен процес ама ... Anyway ...

Добри, заповядай книжка
https://www.useandcaremanuals.com/pdf/hs9040.pdf

# 1 877
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
запазих си го, лан.
Simple Smile но не четеш Фнимателно. не е блек анд декър, а блак+декър Wink
говорила съм била за мултъкукър/крок пот/слоу кукър и нашичкият решил да ме зарадва.
има късмет, че не беше за 8 март, иначе по спешност щях да съм се научила да варя жито.

ей това е.

прочети законът на Питърс, може би беше принципът на Питърс и ще получиш отговори на много от незададените си въпроси.
а това ми беше настолно четиво докато с един колега деляхме един офис Wink

# 1 878
Добри, линка не се отваря - достъп забранен.
Но на сайта има доста рецепти -тук :
https://www.blackanddeckerappliances.com/recipes/slow-cookers.aspx
Виж и това :
https://www.useandcaremanuals.com/pdf/MC1100S%20series.PDF
https://retail.mideasouthafrica.com/wp-content/uploads/2020/02/a … r-recipe-book.pdf

Иначе ефекта на Дънинг-Крюгер ми е познат Wink

# 1 879
Най, най.. - голямата ми мъка, която така ми тежи, че даже избягвам да мисля са морето, хулиганите 🥹 и гроба на майка ми. Но … няма да съм на Марс/ ейх да можех 😅/, с това се успокоявам.
Поздравления и от мен!  Голяма  и много смела стъпка ! За морето - гръцкото ще ти е наблизо, хулигани се намират  навсякъде, а майка ти, предполагам, че си я носиш в сърцето .
Само аз ли мисля, че споменатите хулигани са бургаските гларуси? Тях ги има само по морето, а най-много в Бургас.

# 1 880
  • Варна
ЗдрастЕее Simple Smile

Вчера, днес и утре съм по много часове тръстикуваща, затова ме няма тука. Днес и хубава репетиция с групата откарахме, вече душата ми спи, ама викам да се обадя. Фил, мерси, че пита, но при нас новини ще има чак към края на другата седмица.

Трине - ного ти се радвам!
И на всички други искам по нещо да напиша, ама силичките ми са дали фира и ... следващият път.
Само да добавя, Лейла да драсне една дума, моля.

# 1 881
Добро утро!
   При нас вали и няма слънце, а Синоптик ми е обещал 20 гр днес.
   Пия кафе на терасата, наслаждавам се на тишината и птичките и се опитвам да помисля върху написаното от Лан.
   Фил, нормално е да имаш такива моменти, всичко ти е много прясно.
  Вчера се почувствах истински тъпа.Приятелка ме помоли,че няма пари в картата си, да купя билети за един концерт през Грабо.Ей,Богу, отне ми половин час, то все едно за Луната купувам.Толкова съм смотана, а иначе самолетни билети ще си купувам сама
   Кайс, къде в Италия,набелязали ли сте?  Аз се отказах сега за лятото, ще бъде есента моята Италия.Дори мисля да е октомври.Да не е пълно с туристи,но да е хубаво времето.

# 1 882
  • Пловдив
Добро!
И тук вали...паразувах на бързо и хоп! в задръстването Simple Smile
Сега кафе и бач Expressionless

# 1 883
  • тук и там
Добро утро.При нас се очертава хубаво време.За Рим се глася Марулета,но ме  притеснява какво ще е времето през ноември.Аз много не обичам да повтарям дестинации, когато става въпрос за екскурзии и съвсем кратки пътувания, та вероятно след Италия, ще се оглеждам за друго.Така или иначе не ми е на дневен ред все още и не го мисля. Изморявам се вече от пътувания, още едва си обувам обувките-краката ми са много подути и отекли, трябва и да отслабвам ,мисля сериозно да се заемам с това като се върнем в Белгия, точно щото много ми се натоварват коленете , глезените и краката от това тегло.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 08:47 от Кайсия

# 1 884
  • Пловдив
И аз сериозно се замислям за тая Зона, само заради здравословния уж ефект...ами ми е мн.зор и трудно да го мисля и тегля.

Ре, какво казаха докторята по твоя въпрос? Как си сега?

# 1 885
Добро утро! Мисте, ММ е в командировка и успях да вляза тази седмица в зоната и то почти без залитания и установих, че кръвната ми захар е бетон, дори след хранене, което не ми се е случвало от години.Хапчета за кр.захар не пия и реклама не правя, всеки сам да си прецени.Може при мен ефектът да се дължи  и на комбинация от режим + тренировка, но е факт, че виждам резултат в здравословен план.Аз килограми за сваляне нямам.
Панде, твоята хубавица шикалкави нещо. Още не съм виждала дете, на което тооолкова да му се спи, че да не чува. По- скоро е разсеяна.Купи и един тефтер, за да си записва домашните.
Търти, благородното ти завиждам за смелостта! Желая ти да съградиш дома, за който мечтаеш!
Отивам да опъвам постелката преди работа.Аз също тренирам с Карълайн/ Каролин( както и да се произнася)Потвърждавам, че програмите и са супер ефективни. Не ползвам големи тежести, но въртя нейна програма за четвърти път, като всеки път вдигам тежестите и не ми омръзва, а резултатът е видим.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 09:01 от umi zoomi

# 1 886
  • София
ДУ!
Може ли линк за тази Карълайн/Каролин?

# 1 887
Добро. Таман второ кафе ще си правя.
Мръчкаво едно такова е при нас, а трябва да ходя до химическото и на пазар.

Мистева, за Зоната да кажа за пореден път- няма никаква тайна в мерене на блокове и т.н. Всичко опира до разнообразно хранене със сравнително качествени продукти и калориен дефицит. Просто се храни балансирано и намали малко порциите като начало. Със сигурност ще усетиш резултат.

Кайс, това с подутите крака е изключително неприятно. Моето най- ужасно подуване до момента е след едно връщане от Барселона, забавиха ни полета с 3- 4 часа, от там висене по летищА и кофти храна съответно, и още в самолета биркитата ми отесняха, не помня как се добрах до нас тогава, на последната дупка отпуснати ме стягаха безобразно. Между другото, сутрин само като си погледна пръстите на ръцете, зная как ще изглеждам в лице и си давам сметка как съм се хранила/ движила предния ден.

Да не е пълно с туристи...

В Италия по туристическите дестинации няма как да не е пълно с туристи. Grinning

Ето линк към ЮТ канала на Каролинчето https://www.youtube.com/@CarolineGirvan

# 1 888
Кайс, мисля, че есента в Рим ще ти е чудно.
   Днес денят ми хич не почва добре, само ядове.

Скрит текст:
Първо свекъра ме газира яко. Боли го коляно, той събира вода там.   Обаче той изобщо не се движи - два пъти на ден ходи до един съсед,който е на 15 м от нашата къща.И в Лидъл да пазарува,т.е от паркинга до магазина. Тва е. И сега се лекува по интернет , настоява да го водим при ортопед да му тегли вода. В нашия град няма достатъчно печени специалисти, а и той не спира да плюе по докторите и да се кара с тях.Аз имам един ортопед,при който ходя ,при нужда, но така ще ме насади ,че няма да имам очи после да ида при него.   
    Пети ден не спира да мрънка,че няма откъде да си купи пролетно яке, без яка.Каквото и да значи това. Той има две тънки якета като за сега, но не знам какво иска.
   Вчера ходих да внасям пари в ОББ , банкоматът не работи.На касата служителката ме увери,че заради пакета, който ползвам ще ми отпадне таксата. Да , ама не, не е отпаднала.А в сметката така бях нагласила нещата, че да наредя едно плащане и да останат пари за месечната такса. Сега няма достатъчно. И зднес ще ходя и с това да се занимавам.
    Влизам в магазина и рафтовете празни. Бога ми , как да има продажби, като няма заредена стока?! Колко пъти водим тоя разговор с моя колега?! Днес ще предложа на ММ да му промени заплатата и да го остави на процент. Белким му уври главата ,че за да има оборот , трябва клиентите да виждат какво се предлага. Честно, ако намерим някой по -разбран да работи на половин ден, тоя ще си стои дом. Аз мога да си работя цял ден, но искам да мога да гледам детето,когато се наложи. Дъщеря ми не може да излиза през две седмици болничен. Зет ми работи сам на магазина.  И Кати от вчера се обажда да кашля и сигурно ще я спрат от ясла за някой друг ден.И аз ще я поема преди обед.

# 1 889
  • Пловдив
Ама хора, трудно ми е...как са ви го обясня Thinking Head Band
Искам меню за 1 седм, напр....ама и там тряя да вадя кантар, да смятам за 2 хранения и за 2ма и как да го деля??? Нищо не схващам от блокове и чудо.

Тили, мисля, че имам що годе качествени продукти, домашни дори...ама нали идеята е да е балансирано, как кат намаля порцията ще знам дали е ок? Май не е тва идеята...

Общи условия

Активация на акаунт