Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 162
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 890
Мисте, аз по едно време се хранех по Зоната, и синът ми също.Имам в един тефтер направени рецепти за две храненета.Ако искаш ще ти пратя, просто да погледнеш аз как се организирах.Синът ми доста свали,аз не, но после се оказа,че при мен има и други фактори.  Цаката е докато му свикнеш, после става лесно,не го мислиш толкова.Дай си някакво време за привикване.

# 1 891
Мисти във фб влез в Зоната е вкусна, там има много готови рецепти, от които да си избереш и сама сглобиш меню. Иначе имам и готови менюта за 10 дни и за 21 дни, ако искаш пиши ми  мейл на лично да ти ги пратя.

# 1 892
Тили, мисля, че имам що годе качествени продукти, домашни дори...ама нали идеята е да е балансирано, как кат намаля порцията ще знам дали е ок? Май не е тва идеята...

Ами опит трябва, факт. Аз, за съжаление, бая такъв имам.
Иначе в нета инфо бол, рецепти, менюта... Но е факт и че прекалено голямото количество инфо често обърква.

# 1 893
Кой избра днешния ден? 25 градуса още преди 11 сутринта, а до обяд се очаква температурите да достигнат 30-31😀☀

# 1 894
А при нас е студено и пикливо. Много в унисон с моето настроение.
   Сиси , прати на кака си малко слънце и топлинка!

# 1 895
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кой избра днешния ден? 25 градуса още преди 11 сутринта, а до обяд се очаква температурите да достигнат 30-31😀☀

никой Simple Smile
на 28, 29, 30 и 31 ще има отчети Simple Smile

лан, блек плюс декър е като абибас Wink а-а да е да, ама цъ!

исках рецепти точно за него, че с тия 7 уреда в едно и 12 варианта на програмите бая ще се озоря да опитам всичко.

някой да иска да прати рецепти и на мен?
мисля да сложа всички в къщи на диета.
все на някой му се опъват копчетата ана ризите или му стяга колана на панталоните.

# 1 896
  • София
Сисун, тъкмо за теб мислих.
Мисте, Април съм на лекар, но днес, учудващо, не ме боли.
Марул, изпуснах за каква диета питаш.
Аз обмислям една, но със съпътствия 😘. Малко сложно ще е, но пък май не е доживотна, освен ако не се гътна скоро.

# 1 897
Ре, хайде и утре така, и другиден, да не те боли повече, никъде няма да се гъташ!!
Аз зоната правих като бях студентка и имах доста свободно време, после на леля ми правих меню, но ще я питам дали го пази. Има наистина много готови, пък и с прости съставки може да си правиш лесни комбинации. При манджите пък е предварителното мерене, или наготово взимаш рецептата.
Аз мисля, че калорийния дефицит е най-ефективен, ама и там си трябва постоянство и движение. Аз имам много за сваляне и трябва сериозно да се взема в ръце като родя..

# 1 898
Ре, не съм аз за диетата. Аз все още съм дебела .

# 1 899
  • София
Е то слабите нямат нужда 🤣. И аз съм дебела, но и лакома. Вече страдам за храните, които не трябва да ям, а още не съм я почнала. Дала съм си седмица да разчистя запасите 🤣.

# 1 900
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мисти във фб влез в Зоната е вкусна, там има много готови рецепти, от които да си избереш и сама сглобиш меню. Иначе имам и готови менюта за 10 дни и за 21 дни, ако искаш пиши ми  мейл на лично да ти ги пратя.
Може ли и на мен? Simple Smile

# 1 901
Вчера изпратих Горинич за хляб. Минаха мнооого години докато разбера как се е чувствала баба, когато стигах у дома с половин хляб.

# 1 902
ДУ!
Може ли линк за тази Карълайн/Каролин?

Бър, назад го дадох, ама ето пак - https://youtube.com/@CarolineGirvan?si=NZ_Tb6sQVUvk9xhU

Лав, може ли и на мен да ми изпратиш менютата?

# 1 903
получих ги.
и да не вляза в зоната пак ще си ползвам рецептите. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 904
На кръстопът съм с храненето аз. Не я спазвам Зоната стриктно вече, но ми е много полезна основа за балансирано хранене. В момента се храня що - годе балансирано, може би с превес на протеина и броя калории. За отслабване, броенето на калории винаги ми е било голям помощник. Едно време спазвах баш стриктно кето и не броях нищо. Да, ама не отслабвах. Що не отслабвах? Ми щото ядях по една кофичка заквасена сметана, която за 100гр има едно 200 калории. Та, Myfitnesspal ми е най - добрият приятел в момента. 😄
Знам, че никой не пита, но може би ще е от полза за някой, що се отнася до тренировките. Когато бях 100+ кила и супер обездвижена, намерих канал с упражнения, които включват кардио с ниско въздействие върху ставите, силови, боксови елементи. Започнах само с видеата в Ютуб, после си направих абонамент. За два месеца, стигнах етап, където въпреки, че все още бях кюфте, можех да бягам повече от 30 мин без да се уморявам. Та, препоръчвам горещо за обездвижени хора с голямо наднормено тегло.
https://youtube.com/@BodyProjectchallenge?si=b9iT9emVXekQyB5I

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 16:14 от Лаватера

Общи условия

Активация на акаунт