Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 161
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 905
Лав, много много благодаря!

# 1 906
Myfitnesspal ми е най - добрият приятел в момента. 😄

И моят! Дори си взех платената версия- много по- удобна и интуитивна ми е.

В момента се храня що - годе балансирано, може би с превес на протеина и броя калории.

Същата съм и аз последните две седмици. Рано ми е още за по- генерални изводи, живи- здрави ще споделя по- натам.
Как беше?- след четвъртата седмица ТИ започваш да виждаш промяната, след 8- мата най- близките ти, след 12- тата няма някой, който да не я коментира. 😀 Да видим само сега по време ва пътуването как ще задържа постигнатото. 🙃

# 1 907
  • София
Подкрепата е важна, Бърд! Щасливци сме, че си имаме такава в лицето на любими хора… а понякога и от неочаквано непознати. Важно е да я има, защото обратното, предполагам всеки е имал от обратното в даден момент, и не само момент… та обратното си е тежко.

Благодаря ви на всички за пожеланията, другарки и другари 👍това си го считам за подкрепа про бонус 😊

Най, най.. - голямата ми мъка, която така ми тежи, че даже избягвам да мисля са морето, хулиганите 🥹 и гроба на майка ми. Но … няма да съм на Марс/ ейх да можех 😅/, с това се успокоявам.

Хваля се с измити прозорци, завиждайтИ 🤣

Изчакай с благодарностите, след като ти дойдем на гости. Simple Smile Как я мислиш, че няма да дойда? Баш си ми на близо.

# 1 908
Къде сте всички тази вечер?
Няма кой едно Наспорт да каже, манджа да покаже....
Верно е, че е сряда, в която никой не сяда, но все пак четвъртък предстои, а уикенда се задава на хоризонта...
Наздраве от мен!

# 1 909
  • France
Наспорт с червено вино от мен.

Ми смея ли да напиша нещо тук, само диети се обсъждат. Пък аз и диета (особено в момента) сме като риба и колело.

# 1 910
Какво да кажем, Кло?
Тук режими, фитнес приложения, зони, йоги … . Срам ме е да се разпиша!

# 1 911
  • София
Кло, аз вече съм се наспортила. Simple Smile

Мога и манджа да покажа. Пълнени чушки с карфиолен ориз. Гъби вместо кайма. Съвсем постни.

# 1 912
  • Пловдив
Само??? Joy
Ми смея ли да напиша нещо тук, само диети се обсъждат. Пък аз и диета (особено в момента) сме като риба и колело.
То едно е да го говориш, съвсем друго да го изпълняваш.
И аз съм далеч, споко...
Ся, ако бях айляк щеше да е друго, ма на...не съм.

# 1 913
Охо, скриваш ми шапката с тези пълнени чушки. Аз правих панирани пилешки филенца в корнфлейкс, с толкова не диетичните пържени картофи. Остана и за утре вечер. Чесновото сосче с кисело мляко е по подразбиране.

# 1 914
Аз на принудителна диета вчера и днес. Вчера, деня и нощта, на белия трон, днес с тръбички де що има отвор. Резултатите са добри, слава Богу. Ама голям зор, без анестезия ги правят тук. Сега съм толкова изтощена,  че пия кафе (два дни без) и лягам.

# 1 915
Сири?
Разпиши се, стига мята само палци. Не приключи ли вече твоята диета?

# 1 916
Наспорт с червено вино от мен.

И аз съм на червено! Наспорт!
Едното не пречи на другото, стига да се вписва в калориите, де. Фитнеспалът каза, че може.😀
Домашните са на салата, червена леща и отделно има за дояждане от вчерашните бутчета в Нинджата. Донатъкмяваме летните тайминги  и планове на всеки отделен Тилчовец.
А аз смело мога да се похваля, че съм първата от семейството с билети до и от Бг за лятото. 🥳💃🎉

Хортензия, надявам се скоро да си на крак и обратно в твоя си ритъм.

# 1 917
  • France
Вярно, че много дълго продължава тази бананова диета?!

# 1 918
  • София
Ни съм готвила, ни съм чистила. С щерката бяхме в МОЛа. Тя имаше нужда от нови спортни долнища за физическо, а аз -от обувки. Нейните долнища няма к'во да ги показвам. С ластик на глезените и с големи джобове. Ама ще се поФаля с чепиците , щото много трудно открих широки в пръстите и с офис стил.

# 1 919
Честити, Панде!
Много са нежни. ❤

Общи условия

Активация на акаунт