Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 159
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 1 920
Една приятелка ми го прати!
Ако не беше тъжно щеше да е смешно!
https://www.facebook.com/share/v/MVqMr568smkc7pVb/?mibextid=KsPBc6

Панди, и за обувките ли имат претенции работодателите ти?

Сири, мърдаш ли?

# 1 921
Брутро!
   Пия кафе и давам сводката -по-тооло от вчера, леко се мъгляви гората срещу нас,но ще се вдигне.Птички,тишина,спокойствие и дзен!До след малко.
   Днес не съм на работа, ще гледам бабината джуФка до обяд. После ММ ще ме води на Плевен, затъжил се е за моите родители.Синчето и то ще дойде там от София, голям мерак да си покаже на дядо си новата кола.
   Живот и здраве, утре ще се приберем.
   Хортенз,пропуснала съм що си с тръбички, но да минава!
  Сири, не преяде ли вече с тия банани, айде ела на живо.
   Панде,обущата ми харесват!

Ми тъй,тва е като за начало.
Да ви е лек и слънчев деня!
   Да се допълня за сводката -заваля. Гадост!

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 06:55 от марулета

# 1 922
  • Пловдив
Добро!
Тук мрачно и ахааа да завали...
Ич не ми се тръгва. Ади на кафе! Simple Smile

# 1 923
ДУ! Мисти, мерси за йафето.Изглежда мрачно, но топло.
Хапнах,пия бързо кафе ,ще се разкърша малко , глася кутиите за работа и изчезвам.Днес от рано до късно, че трябва и да съм официална.Ще сложа една риза над дънките и това ще е.Нещо ме мъчи стомах от вчера , но не мога да хвана от кое и защо ме боли.

# 1 924
  • тук и там
Добро утро.При нас изглежда леко мрачно,но ще е много топло,както изглежда.На педикюр съм днес,ще водя и малкото на фризьор,ако могат да направят нещо с косата му,утре съм аз.Ще започвам малко по малко да събирам багажи за изнасянето.Покрай всичко това,нещо не ме кефи престоят ми в Бг в момента,но така е като сме дошли само работа да вършим.Поръчвахме и спални за вилата-нали и  тук селско чедо ще ставам,та и по магазини обикаляхме цял ден.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 17:47 от Кайсия

# 1 925
  • София
Добро утро!

Сис, за обувките нямат претенции шефовете ми. Аз искам да са широки, защото имам проблем. А в офис стил ги търся, за да си подхождат с дрехите. Облеклото вече е изискване на шефовете.

Кайс, хубава гледка!

Тук също е мрачно и мокро.

# 1 926
Добро, добро!!!
При нас също се кани да вали, с уточнението, че е малко над нулата.
Синко, обаче, има планове с неговите приятели отново да ходят да доброволстват в другия кампус- да плевят, та ми е заръчал да го будя след малко. Най- много да му се прекърши рахатът, знам ли.

# 1 927
  • София
Утро. Прецаках се да излезна с боти, че валеше доста при нас. Сега до вечерта ще откача. Слънцето почва да пробива. Каквото, такова.

# 1 928
  • тук и там
Панди, харесват ми обувките. Какви са по-точно, че и аз искам някакви за широк крак. Аз уж взех удобни обувки, за дълго ходене обаче хич не се оказаха такива, като ми отекоха краката и съвсем. На бос крак ще обувам днес балерините, за да ми е по-лесно събуването, за след педикюр  ще си нося найлонови чорапи.

# 1 929
Кайс, вземи си от ДМ или Лили капки за по- бързо съхнене на лака. Има на Есънс и на She, някакви левчета струваха. Като свърши жената и нанесе и топ лака, изчакваш няколко минутки, капваш на всяко пръстче, изчакваш още малко и си готова!

Небето се разтвори! Дъжд като гъста мъгла, вятър... Синчето се събуди, написа на приятелите, че си остава вкъщи, врътна дупе и си продължи спането.
Сестра му, обаче, имаше планове да ходи в библиотеката да учи, стана и като видя какво е навън, се разстрои- то не е за показване на носа дори. Сигурно като се поуспокои дъждът, ще тръгне, но си беше планирала по друг начин да ѝ протече денят.

# 1 930
  • София
Кайс, обувките не са за широк крак . Само при пръстите е по-широко или по-точно казано не е заострено. Идеята е пръстите ми да не се сгъчкват един в друг, както се получава при други модели  обувки . Иначе ги купих от CCC. За в офиса ще ми свършат работа. За щъкане по задачи в ежедневието си имам други, тези едва ли ще са удобни извън офиса.

# 1 931
  • тук и там
Ще си купя такива капки.Благодаря,ТиЛи.В къщи ще се лакирам,момичето каза,че няма да успее да изсъхне лака и се отказах от лакиране в салона.

# 1 932
Е, то пък какво ѝ пречи да изчакаш там, докато "дръпне" лакът? Или бързаш нанякъде?
Ако след педикюр имам ангажименти, обувам по- свободни обувки и слагам памучни чорапи (имам чувството, че шансът да прецакат евентуално неизсъхнал лак е по- малък от найлоновите, които сякаш директно се залепят да всякакви повърхности); ако ще съм с кола, си нося биркита в чантата, за да доизсъхне евентуално лакът в колата.
Но като цяло, винаги правя и маникюр, като започваме с копитцата и така има достатъчно време да не го мисля толкова в края. При моята маникюристка съм си оставила шишенце с такива капки, да има винаги като отида. Simple Smile

А, Кайс! Има и аналогични спрейове за целта. Еднакво добри са с капките. Каквото вземеш, дано останеш доволна.

# 1 933
  • Пловдив
Тили, направо съм без думи...да се разстрои от това, че не може да иде в библиотеката??? Вярно ли чета??? Thinking
Май само твоите са еднорози... Simple Smile

# 1 934
И аз съм си мечтала за такова дете,Тилка! Моите се разчетоха на дърти години. Ама у дома, на дивана, с чаша винце.
  В момента съм позиционирана от Шефката на стол в коридора, приспивам едно куче в бебешка количка. И да пея Зеленчуци, който не яде.

Общи условия

Активация на акаунт