Звездни Компромати - Март'24

• 310 949
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 345
Стискам палци на Кейт да е добре и да се възстанови. Предполагам, че тези снимки са нарочни и одобрени от двореца, за да се спрат спекулациите.
Радева трябва да извади от речника и гардероба си понятието "блуза".

# 346
Аз тези снимки на Катрин ги видях в другата тема, но ми се струва много различна на тях.
Даже според мен това не е тя, въпреки че прилича на нея.
Дано скоро да се оправи жената.

# 347
  • София
Какво и е на Катрин?

# 348
Омръзна ми на всяка бивша “звезда”,настояща домакиня майка по принуда,като ѝ доскучае и да става гост водеща!

# 349
Претърпя коремна операция януари и не се е появявала от Коледа, което породи множество конспирации,че е в кома,умряла,в развод,на процедури и дарила бъбрека си на Чарлз.
Едва ли са одобрени от двореца снимките, публикувано са от US TMZ сайта и никъде в UK заради това:
The pictures were published by US gossip website TMZ but not in the UK after Kensington Palace appealed for her to be able to recuperate in private.

Снимките бяха публикувани от американския клюкарски уебсайт TMZ, но не и в Обединеното кралство, след като дворецът Кенсингтън призова тя да може да се възстанови насаме.

# 350
Голяма полемика се води относно последните снимки на Кейт. Повечето коментари са, че това не е тя, а сестра й. Ако наистина е тя, видимо е напълняла, вероятно от медикаменти. Много виждат и перука. Другото странно нещо на снимката са гумите в ляво, които сякаш са от невидима кола зад тях. Явно са обработвани, преди снимките да бъдат свалени от всички сайтове на Острова.
Скрит текст:

# 351
Гумите в ляво, според мен, са стъблата на дърветата зад колата.

# 352
Според мен са точно гуми, а над колата няма дърво, което да съответства на евентуалното стъбло.

# 353
Ако наистина има кола зад Аудито, какво по- логично от това да е ескорт за Катрин, а не за Пипа? 🙃

# 354
Не знам дали е перука, на мен пък точно това ми направи впечатление, че косата ѝ е страхотна, но пък тя винаги си е.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 13:51 от Анонимен

# 355
Именно. Ако са стволове на дървета, защо тя няма ескорт. Ако са гуми на кола, защо колата е премахната от снимката.
Вече публикуваха редактирано копие , от което е премахната зърнитоста на снимката. Прави впечатление, че липсва бенката от дясно, която Кейт има точно между устната и скулата. Няма да изпадам в конспирации, надявам се тя да е добре, защото я харесвам.
Скрит текст:

# 356
  • на пистата
Тук повече прилича на Пипа.Но ако е на лекарстваи,нормално да напълнее Кейт

# 357
Колко и какво трябва да липсва на един нормален човек, че да се занимава чак с такива конспирации?! Катрин е имала проблеми със здравето, защо не я оставят да се възстановява?!

# 358
Супер нагли са Британските папараци.

# 359
Тия снимки са от американски папараци. Британските спазват дистанция.
Катрин не се движи постоянно с охрана - засичана е безброй пъти да взима сама децата от училище, сама да шофира, сама да пазарува.
Нищо странно няма, освен, че близкия кадър е обработен безобразие много, та нито бръчки, нито бенки са й оставили.

Общи условия

Активация на акаунт