Звездни Компромати - Март'24

• 310 932
  • 2 609
  •   2
Отговори
# 360
От известно време говорим, че такива жени вибрират на много високо ниво и там нейде във висините няма такива неща като ряздяла, изневяра, изоставяне заради по-млада жена. Там има споделеност и сбъднатост на пътя заедно, за което те винаги ще са благодарни на най-важния човек в живота им - бащата на детето им. Който разбрал, разбрал.

Сигурно нещо такова ѝ е в главата, но когато наистина (найстина) си на такова ниво, не изпитваш нужда непрекъснато да се афишираш и обясняваш пред другите. Малко е като убеждаване на самата себе си, че всичко е розово. Но каквото и да е, дано да са щастливи и в хармония един с друг, защото как се издържа цял живот да гониш михаля...
Извинявам се, че пак върнах на тази тема, че малко досадно взе да става...

Радева е страхотна на приема за 3 март. Вече само от такъв ъгъл да я снимат. 😆

# 361
Иванка Тръмп
Скрит текст:

# 362
И на мен Радева в черната рокля много ми харесва, откроява се.

# 363
Кейт ми се вижда екстра, само дето е подпухнала в лицето. Вероятно в това се корени куриоза в снимката.
Иванка да не е била и тя на “онази” сватба с участието на Риана?

# 364
Да, от там е.
На мен Кейт си ми изглежда ок, единственото непривично ми е този тъмен опушен грим на очите. Нали не могат да се гримират в толкова силен грим. Само заради това евентуално мога да се замисля дали не е Пипа.

# 365
Оооо връщам си думите назад за "одобрението", щом са публикувани от ТМЗ. Може и дийп фейк да е в този случай....абсолютно ужасни са там

# 366
Катрин е със слънчеви очила, аз молив за очи не виждам.

Иванка има много красива визия от пре-сватбеното с едни изумруди, мина ми през фийда в инстаграм. На русата коса и светла кожа, страшно много й отиваха.

# 367
  • София
Какво и е на пръстите на Ким тук?
Скрит текст:

# 368
  • София
Иванка Тръмп
Скрит текст:

...
Ех, тези индийци и сватбите им. No Mouth

# 369
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Иванка Тръмп е прекрасна, много ми харесва. Има страхотен стил и излъчване, Джаред е поостарял, но тя не е мръднала.

# 370
Малко от тази сватба.

Скрит текст:

# 371
Катрин е със слънчеви очила, аз молив за очи не виждам.
На първата снимка е без очила.
Иначе този път може да не са били UK-ските папараци, но и те не падат по-долу. Нали бяха една от главните причини Хари и Мегън да се махнат от острова, да не говорим за Даяна.
Доколкото съм чела, те са един от най-големите дразнители като цяло в живота на кралското семейство.

# 372
Аз не съм баш от хората, които изкъсо следят кралския живот, макар че много харесва Уилям и Кейт. Английска традиция си е нездравия медиен интерес към принцесата. Ама как родила, ама колко качила, ама защо била слаба, ама как се появила, ама дали пак ще е бременна… Нездрав е според мен интереса, особено при условие, че тя си има достатъчно публични ангажименти и от двореца пускат достатъчно информация за кралските особи.

# 373
Какво и е на пръстите на Ким тук?
Скрит текст:
Да не остане по-назад по ексцентричност от Канйе и неговата.

# 374
Точно за тези бижута имах предвид.
Малко от тази сватба.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт