Звездни Компромати - Март'24

• 310 857
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 75
Дали е норма вече, защото преди беше по-скоро рядкост и по-скоро в професии, свързани с шоубизнес. Нямам предвид, че не са нормални психически.

ПС. И се питам защо са толкова видими - с мигрирал филър 1 сантиметър над устата, или с топчици и кривини - нарочно да се знае, че има тунинг или това е качеството, което се предлага в България.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 13:26 от hoaxy

# 76
Абсолютно е резонен въпросът. Нормално в случая е нещо общоприето и често срещано. Аз също забелязвам, че се "нормализира" явлението да се правят уста, че и не само. Две колежки имам (IT сектора), позната зъболекарка също. Приятни и реализирали се професионално жени, със семейства, деца, че и внуци.

# 77
  • На морето!
Ако Мария не е вулгарна, то не знам кой би бил. 🤭

# 78
Излезе ми някаква обява за работа в ресторант на Андре Токев и Лео на Оазис в Лозенец, готвач 6000, сладкар 4500, топла кухня 4500. Това е добре, нали🙄🤔 осъвременили са заплатите
Да, заплатите са доста високи за този стандарт в България, но като гледам къде е местоположението, Това ще е доста висока класа ресторант и ще имат със сигурност много изисквания към работниците и почти съм сигурна, че ресторантът ще е голям с много места и ще им подпалят трътките от работа, затова са и високите заплати. Но пък за 3-4 месеца си заслужава, ако си добър в работата си, изтърпяваш ги и си живееш после цяла година.
Необратими процедури почти не съществуват вече. Във връзка с устата на Мария. Тя може да си направи пластична операция - режат ги, обират ги, слагат й вечен мек имплант и се приключва.

# 79
Скрит текст:
На една определена възраст, над 35-40г. няма лошо да се направи обема на устните. Имам познати на всякаква възраст, но според мен, при младите е просто помпане. И няма лошо доктор или адвокат да си сложи, въпрос на количество, професионализъм при изпълнението и филър предполагам. Около мен има 4 момичета с устни. На едната не и личи грам, но на другите си е просто ужасно. Като ги питам защо, те казват, че иначе не си личи. Това е отговора. Така че предполагам искат да се знае. Аз не съм си направила, само защото ме е страх, че ще ме направят на маймуна Joy Ако съм сигурна, че ще е просто подобряване на обема (връщане към нормалното) веднага бих се затичала. И да, парите са проблем, въпреки че разликата от 350лв и 450лв не е кой знае какво, но... явно има значение.

За да не е просто спам, гледах 3 минути от Сърчеджиева вчера, ми май в Аз обичам България и се получава най-добре. За там пищенето и е точно на място.

# 80
    Ако Мария не е вулгарна, то не знам кой би бил. 🤭
    Естествено-елементарни песни, истеричен и пресилен смях, уста като...🙄,
    връзки с мутри, скандали, нахално поведение. И на всичкото отгоре и претенции за дама.🤣🤣🤣

# 81
    Обсъдихте ли скандала с любовните  съобщения, които съпругът на Гери Халиуел е писал до своя колежка? Всъщност май се тълкува като сексуално посегателство на работното място.
    Гери изглежда страхотно на всички снимки, не знам как е успяла да е толкова слаба и елегантна. Като по-млада си беше пухкава.

Не видях да е коментирано, но нещо и няма интерес сякаш. Аз прочетох цялата статия, обаче никъде не видях съобщенията, а уж се постарах да ги потърся. Не видях и снимка на мацката, та ако някой намери нещо, моля да го сподели.

Доколкото разбрах, хубавецът е оставил предишната си жена с 6-месечно бебе, за да се събере с Гери Халиуел... Тези мъже не могат ли да си държат инструментите там, където им е мястото? Изобщо, тази тема ми се отразява много зле по две линии - депресирам се, че остарявам и настръхвам, че и моят мъж ще залитне по по-младо Smiling Imp

# 82
    Нормално е като вземеш мъж от друга жена, бременна или с бебе, да ти е ясно, че с голяма вероятност и теб ще постъпи така.

# 83
    Изобщо не е вулгарна Мария..на едните Капки беше с изрязана рокля, почти й се виждаше бельото и по зърна. Чак ме беше срам да я гледам. За мен е недопустимо майка да се появява в този вид, а да не говорим по ТВ. Сега някой ще каже като е майка, да се забули ли? Не. Просто вкус - или го имаш, или го нямаш.

# 84
    Мария ми е страшно вулгарна, никак не я харесвам визуално и като поведение. Страшно недоразумение е за мен.

# 85
    Орлин Горанов в предаването си почва първо с дамите. Дали това не е сексуално посегателство.

# 86
    Това, че съпругът не Гери е зарязал предишната си дългогодишна партньорка с 6 месечно бебе, наистина е крещящ червен знак. Гери се е стремила към блясък и слава, нищо че е с ангажиран мъж, сега й се връща съвсем същото. Че дори и по-гадно, защото мъжът й не просто се загаджва с нова мадама, а загражда колежка, която дори не споделя неговите мераци.

# 87
    Нормално е като вземеш мъж от друга жена, бременна или с бебе, да ти е ясно, че с голяма вероятност и теб ще постъпи така.

Съгласна съм, но все пак доста време са изкарали заедно. Женени от 2005 година. Не знам, не искам да съм на мястото на нито една от двете жени... Sad

В2022, какво са си писали? Наистина ли колежката не е откликвала на мераците му? Изтекли са 80 скрийншота. Значи тя се е дърпала, но той упорствал?

# 88
    Аз следя с интерес драмата в семейството на Гери Спайската, харесвам я.Уж тръгнала с частен самолет за Бахрейн, където се провежда Формула 1,а никаква я няма при мъжа си,в медиите се чудят къде е.Казват, че е научила по време на полета за смс на мъжа си към колежка,в който той я подканя и за голи снимки да му прати, говори се че вероятно има и други смс.Гери може и да не се появи с него в Бахрейн, много жалко за нея.

Мария на мен ми е далеч от секси, прилича ми на подрастващо момиченце,слабичко и недоразвито още, дори и дъщеря ѝ е по женствена.Сложена до последните си двама съпрузи е направо гротеска.Дали те са изискали от нея да е толкова слаба или е нейна преумица,не знам.Като се има в предвид те колко закръглени са,но гледайки и Светлана може и Гущера да им е промил мозъка.

# 89
    Гуинет Полтроу с бившия си съпруг Крис Мартин (настоящ партньор на Дакота Джонсън). Децата им са се получили супер според мен:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт