Звездни Компромати - Март'24

• 310 932
  • 2 609
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
Младоженецът е мощно финансово красив с външност, неповторима симбиоза между шиши и гекона.
Малко от тази сватба.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 14:52 от zvаnchе

# 376
Ким на премиерата на American horror story 2
Скрит текст:

# 377
Много финансово красив е - 114 млрд$

Ето я Иванка. Снимките са от клипче, не са най-качествени.
Скрит текст:

# 378
На индийския младоженец доста му коментират теглото, веднъж вече бил успял да отслабне с над 100 кг. Като е слаб не е зле.
Скрит текст:

# 379
На мен ми е малко жал за младоженеца. При всичките тези пари и възможности, или е много зле здравословно, или няма воля да се поддържа. Освен това се чудя, как не му облякоха един костюм да създаде малко илюзия. Хубавия мъжки костюм прави чудеса. Или модата е слаба пред природата...

# 380
Виждам, че дори Марк Зукерберг и Бил Гейтс са били на тази сватба.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 15:09 от Анонимен

# 381
Младоженецът е мощно финансово красив с външност, неповторима симбиоза между шиши и гекона.
Малко от тази сватба.

Скрит текст:

На мен на Демис Русос ми заприлича... то и прическата една такава

# 382
На мен пък ми е интересно какво ли си подаряват по тези милионерски-милиардерски сватби. Едва ли пари в плик съществува като опция при тях Grinning

# 383
То нашите политици си подаряват кюлчета, при тях не знам какво трябва да е.

# 384
И на мен ли е интересно. Представям си подаръците от рода някакви лимитирани/уникални неща - примерно скулптура, картина, часовник уникат и т.н.

# 385
А това все още не е сватба. Не мога дори да си представя , каква ще е същинската сватба. Simple Smile
"1200  ВИП гости са се забавлявали с 200 слона и 120 влечуги. Тридневното пищно парти е прелюдия към сватбата, която ще е чак през юли."
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/17301859

# 386
  • София
Меган Фокс и МГК
Скрит текст:
Бекъмови
Скрит текст:
Пенелопе Круз
Скрит текст:
Ванеса Паради
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:
Райли Киоу
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:

# 387
По повод индийската сватба. Там все още родителите избират снахата/зетя и младите често нямат избор. А на такова финансово ниво най-вероятно булката е избрана от семейния съвет с оглед на бъдещи финансови облаги и семейни връзки + индийския хороскоп, естествено. Та кой как изглежда, няма значение.

# 388
Тези индийски напъни да канят най-богатите хора на света, малко ми приличат на заявка за конкуренция с кралските сватби и величия.

Нас, видиш ли не ни канят на кралски сватби, но ние ще им натрием носа, и ще покажем кой има повече възможности. Интересно, защо много от богаташите са отишли на мероприятието? Едва ли са си приятели със семейството.

# 389
И това е само "годежа", т.е. "подготвителната сватба", какво ли ще е по същество Thinking
Сега е 3 дни с 200 слона, тогава 6 дни с 400 слона и 200 тигъра сигурно Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт