Пазаруване от about you - тема 27 (март)

• 69 037
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Ми не..дори ми късее, нещо, което на моя къс ръст, рядко ми се случва.
Ръкавите са ми обратно на широки..
Сякаш ми говориш за друго яке направо...

# 106
Качвам още няколко снимки и приемам критики  ☺️ не съм носила такава дължина кожено яке от ученическите години 🤔😂

харесва ми, не го връщай

# 107
И на мен ми хареса якето Simple Smile

# 108
bubanka, reniel, благодаря, момичета Flowers Hibiscus Да, на мен също ми харесва и е в типично мой стил, но реших да сверя часовника, че колежка днес сбърчи вежди. Не ми е меродавно мнението на човек, който пазарува китайски боклуци от магазини рекламирани във ФБ, а не е като да няма възможност. Извинявам се, ако с тези думи обиждам някого. С нея сме диаметрално различни, въпреки, че сме на едни години.
Утре пристига още едно от якетата 😃

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 19:17 от •mimoza•

# 109
На мен якето ми харесва и особено дължината му, моите дълги са с такава.
Обаче кройката идва леко спортна, кожата пък не е съвсем спортна и ще трябва да се внимава с какви дрехи се носи.

# 110
  • Somewhere far away
аз ще връщам. за съжаление - много ми харесва като изработка и е много пухкаво и прекрасно и топли, но ми е прекалено късо, а на раменете пък прекалено широко. като цяло не ми седи добре и ми е тъпо , но  ще трябва да го върна.

https://www.aboutyou.bg/p/pull-bear/prehodno-yake-13259843

# 111
Мимоза, много ми харесва как ти стои с дънките и ботушите.

# 112
Има ново намаление до 30%

# 113
Freaky Nation 'Maily'
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-maily-979640 … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/freaky- … ake-maily-9796400
Много от вас го имат предполагам, но да дам и аз моите 5ст.  Плътна хубава кожа, идва ми една идея по - късо отстрани, отколкото ми е комфортно, ще го помисля, нека дойде и другото.
Специални благодарности на Тета, която посред нощ ми даваше размери и снимки. Мислех да поръчам и L-ката, но определено щеше да ми е голяма. Тете, благодаря🌺
Скрит текст:

# 114
Само се правиш на дебела ти...Л-ка щяла да поръчва..а бой Joy

# 115
Оф, да им се не видят и размерите.
Поръчах Томи 29 (по-голям, че четох умалени). Едвам го закопчах.
Поръчах 30. Върнах, понеже леееко ми опираше талията.
Поръчах 31, изобщо не мога да вляза.
28 Том Тейлор ми е лееко широк. Ама ще си го пазя.

# 116
Ми не съм скумрия вече! Имам си телеса ...Joy  Заради това яке ще трябва да сменям гардероба откъм дънки. Пусто като не мога да нося с висока талия Weary Имам точно 1 чифт Rolling Eyes

# 117
  • Пловдив
Ми не съм скумрия вече! Имам си телеса ...Joy  Заради това яке ще трябва да сменям гардероба откъм дънки. Пусто като не мога да нося с висока талия Weary Имам точно 1 чифт Rolling Eyes

Повече ми харесва как ти стои кафявото InnocentInnocentInnocent
А дънките с висока талия не ги сменям за нищо вече Sweat Smile

# 118
А пък според мен Алфата си отговаря на размера Simple Smile Така че много зависи от телосложението на човека Simple Smile Цвете може да е по дребничка и за това да и е по широчко,ама кво от това? Сега всичко почти е оувърсайз и хич да не ти е зор.

Шапките дойдоха,супер са всички Simple Smile

Относно връщанията на пари - бяха почивни дни и нормално. Вчера получих всички пари.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 13:06 от vlbs

# 119
  • София
Има ли в момента някакъв код?
Пробвах произволно vica20 и излезе надпис, че ще е в сила от 13 март.

Общи условия

Активация на акаунт