Пазаруване от about you - тема 27 (март)

• 68 272
  • 736
  •   2
Отговори
# 90
Не разбирам защо се дъвче едно и също всеки път с тези преводи?! Като даде в профила ви, че плащането е извършено изчакайте няколко работни дни. Обикновено са 2-3.
Тази сутрин пристигна едното яке GIPSY 'Varya'
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/gipsy/prehodno-palto-varya-8710929?utm_m … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/gipsy/p … lto-varya-8710929

Много е хубаво и пипнато, новичко с етикет, мека, гладка и фина кожа. Леко е, усеща се като тренч, подходящо за пролет и есен. Размер М, кройката я дават права...леко ми е шупкаво около кръста, и не само, но се усеща добре. Може би е така заради свободната кройка. Качулката е подвижна с цип. Ще му реша съдбата довечера като се видя на по- читаво огледало.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 15:06 от •mimoza•

# 91
Не разбирам защо се дъвчи едно и също всеки път с тези преводи?! Като даде в профила ви, че плащането е извършено изчакайте няколко работни дни. Обикновено са 2-3.
Ами точно затова - защото обикновено отнема 2-3 дни, а не 8!
Още един код - BALLAN20

# 92
Обаче работни 😉 Цитирате ме и пак не четете!

# 93
Тук постоянно се дъвчат едни и същи теми, и постоянно някой се дразни.  Но, по темата ли е - по темата е, това е положението!
И аз имам превод.
Birdflower, това е нещо ново, до сега май никой не беше получавал такъв имейл 🤔

# 94
  • София
Ако пазарувате в LCW, ще оцените скоростта на AY при връщане на пари Simple Smile

# 95
Тук постоянно се дъвчат едни и същи теми, и постоянно някой се дразни.  Но, по темата ли е - по темата е, това е положението!
И аз имам превод.
Birdflower, това е нещо ново, до сега май никой не беше получавал такъв имейл 🤔
Бях чела и други потребители да споделят за такива имейли, може би в предишната тема Thinking
Затова не бях особено изненадана като го получих. Изненада ме по-скоро първия, с който ме уведомиха за рекламация, без да съм правила такава.

# 96
  • Точно където трябва
Възможно ли е поръчка да дойде по-бързо от срока, който първоначално са изписали?

# 97
Възможно е, случвало ми се е.

# 98
  • Варна
Да , и на мен ми се е случвало, макар и рядко.

# 99
Тествам Алфата Simple Smile
Тръгнах с тънко палто, сви студ, дъжд заваля, и си прибирам якето от работа облечено!! Ми супер е.
Само на кълките ми е Ладничко, но там няма жизненоважни органи Joy

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 20:04 от teta75

# 100
Birdflower, имам предвид текста, че "връщането ти не отговаря на тяхната политика".
А иначе за рекламацията, без да си правила такава, без коментар.....😄

# 101
Качвам още няколко снимки и приемам критики  ☺️ не съм носила такава дължина кожено яке от ученическите години 🤔😂
Скрит текст:

# 102
Тета, мога ли да те помоля нещо?
Значи ти си си М размер и М поръча. Мога ли да те видя как ти седи, че аз още мисля по размерите.. мъжа ми ме хареса в Ската, но аз го чувствам голямо. Та да видя на теб как ти стои твоя си размер

# 103
М-ката ми стои като С-ка.
Твърдо и категорично за мен е умалено, такива са и коментарите в амозон.
Закопчавам го на косъм в частта на ханша.
Мога да снимам тези дни ако не забравя.
Аз не слушам ни мъж, ни дете, гледам и си решавам с моя си акъл Simple Smile
Стои ми точно като на снимките в сайта..

# 104
На мен не Cry
В тялото го докарвам като събера връзката с по две педии от двете страни, но ръкавите са ми много дълги и супер широки. За мен е уголемено
Ще ми е интересно да те видя, ако не забравиш

Общи условия

Активация на акаунт