Пазаруване от about you - тема 27 (март)

• 70 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Харесах си суитшърт на Алфа, но не знам има S. Аз този размер нося, но на Алфа нямам нищо за да преценя дали ще ми е ок.

# 361
  • Пловдив
Случвало ли ви се е да не отбележат наведнъж всичко, което сте върнали от една поръчка, в една пратка? За пръв път ми се случва. Върнала съм 3 продукта, отбелязали са само единия. Да звъня ли или да чакам?

# 362
  • София
Да, напоследък ми се случи поне 2 пъти. Изчакай ден.

# 363
  • Пловдив
Благодаря, ще изчакам тогава.

# 364
Здравейте, на мен едни сандали ми направиха жестоки рани от едно носене, дали имат връщане без етикети и носени...

# 365
Благодаря, ще изчакам тогава.
И при мен стата така с един артикул, който ми изпратиха в грешен цвят.
След 2 дена отразиха и него в профила.

# 366
Здравейте, на мен едни сандали ми направиха жестоки рани от едно носене, дали имат връщане без етикети и носени...

Вие бихте ли искали да получите носени обувки, когато сте платили за нови?

-----

В аутлета има намаление на Вагабонд. Да предупредя за един модел, който съм поръчвала  и връщала. Уголемени са с номер. Поне на мен 36 ми беше доста голям.
https://aboutyou-outlet.bg/p/vagabond-shoemakers/pantofi-brittie/8669708

# 367

Вие бихте ли искали да получите носени обувки, когато сте платили за нови?

-----

В аутлета има намаление на Вагабонд. Да предупредя за един модел, който съм поръчвала  и връщала. Уголемени са с номер. Поне на мен 36 ми беше доста голям.
https://aboutyou-outlet.bg/p/vagabond-shoemakers/pantofi-brittie/8669708
Предполага се, че служителите ще са адекватни и обувките ще отидат брак, а не не следващия поръчал ги.
От друга страна, ако са купени от физически магазин дали ще ти ги вземат и върнат парите защото не са ти удобни?!

# 368
Как точно ще отидат за брак, като няма никъде да е отбелязано?

Вариант да го оформи като дефект и рекламация, макар да не виждам какъв е дефекта който ще посочи.

Върнали са ми пари от 3 поръчки, остана само едно връщаме което чакам.

Систъра много хепи от черната алфа...пак да благодаря за линка тогава !!!
Ей за такива оферти живея JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 369
Не съм сигурна, че има такъв контрол над върнатите стоки. Ако имаше нямаше да получаваме грешни стоки, скъсани дрехи, носени обувки и тн. Няма да де очудя да ги получи друг човек, ако се върнат.

# 370
Естествено, че ще ги получи.

# 371
  • Варна
Толкова много оплаквания е имало в темата за получени носени дрехи, обувки, бельо, че не вярвам, че няма да ги изпратят на друг.

То не бяха косми, парфюми, скъсани, омазани, кални артикули...

# 372
  • Г. О.
А според мен без етикет няма да ги приемат. Ще ѝ ги изпратят обратно без да уважат връщането ѝ и ще си плати доставките.

# 373
А според мен без етикет няма да ги приемат. Ще ѝ ги изпратят обратно без да уважат връщането ѝ и ще си плати доставките.
Така е и редно да стане.

# 374
Едните дънки които получих онзи ден, бяха без етикет. Добре, че реших да си ги оставя.

Общи условия

Активация на акаунт