Пазаруване от about you - тема 27 (март)

• 70 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Това да е поръчвал някой:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/napapijri/prehodno-yake-a-raymi-15426689 … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/napapij … -a-raymi-15426689

# 601
В транспортна кутия имам  получени  3-4 чифта обувки, но в перфектно състояние, които съм оставила, защото цената е била без аналог.
Щом са нови, неносени, без драскотини, не му мисля.
Сега прехвърлям наум кутиите - appele of eden  - 2 чифта преходни боти, естествена кожа
2 чифта сникърси на ted baker - крайно ниска цена, красиви и качествена изработка
Маратонки asics, актуален модел за смешните 50лв

# 602
Ако обувките са без забележки изобщо не ме интересува кутията дори да съм платила цена без отстъпка. Все пак ще нося обувките, но всеки си има своето виждане.

# 603
Моите Клариси пристигнаха в кутия на dr. Martens , на да не си мислиш, че е нещо особено, транспортна кафява с надписи на марката отвън , т.е. не е нещо, за което да съжаляваш.

# 604
Изобщо не ме касае в каква кутия и с етикети ли ще дойде..няма да обувам кутията.
Чак като писа обърнах внимание че и ванса няма етикети..но това е нещо, което така или иначе не ми е грам важно.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 17:27 от teta75

# 605
Личи си, когато са нови, нищо че са без етикет.

# 606
Вансовете горе на снимките от Тета, снощи получих имейл за потвърждение на връщането. 38 номер върнах, ако някой иска да ги дебне. Нямам идея обаче кога ги връщат в обръщение. Транспортна кутия, без етикети. Не са носени.

https://www.aboutyou.bg/p/vans/visoki-maratonki-11348340

# 607
Да, прави сте! И ботушите взех на същата цена, която съвсем не е най- добрата особено за сандали /262лв/ и пак пристигнаха без кутия, но пък са най- удобните  които имам и съм имала /а те са много/. Не знам как са направени, но ги носих в обилните дъждове и грам не пропускат - като гумени ботуши са! Газила съм дори в локви. Единственото място откъдето може да влезе вода е от капсите при връзките. Та...така! Няма да обувам кутии нито етикети, но оставя кофти привкус.
Ще използвам да дам отзив и за поръчката от Ремикс, защото виждам, че ги има и в АЮ.

https://m.aboutyou.bg/p/tom-tailor/pantalon-chino-6785261?utm_me … _campaign=product
Къси панталони Tom Tailor 98% памук и 2% еластан. Чудесни са! Точно такива си търсех от много време. Тънки, леки, стоят много добре.
Вече поръчах още 3 чифта в различни цветове от двата модела и идното лято ще ги нося много. При ръст 164см. стоят над коляното, но аз смятам да ги нося навити.Размера съм го уцелила с първия път 🤭😂 Поръчах н.38 . В 36-за също щях да се побера, но искам да ми е свободно в горещините когато и без това всичко ми пречи 😃
Снимките не са най- добрите, но на работа толкова.
Скрит текст:

Тете, честито! Много са свежи!

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 15:37 от •mimoza•

# 608
Да похваля тази блузка на Fransa. Много мека и приятна материя и разкошен цвят. Взех последната в този цвят и беше много намалена. Хвана я и код и ми излезе 12.68 лв. Давам снимка от Zalando защото в Aboutyou цветът е изчерпан. На следващо намаление ще я дебна и в друг цвят.

От тази на Desigual обаче не съм впечатлена като за 60 лв. Ще я мисля. Моят мъж каза да си я оставя, но честно казано не съм много убедена. Цветните щампи по ръкавите са в едни убити цветове... Като си вкарах ръката се чу пукащ звук. Вероятно защото трикото е рипсено и при разтягането щампата се разделя.

# 609
Тези стават с код 52 лв. В случай, че някой е останал без обувки /му-ха-ха-ха/.
https://www.aboutyou.bg/p/mustang/niski-botushi-s-vrazki-9109797

# 610
Аз се изкуших и поръчах розовата чанта на Desigual с код. Съчетах с една тениска, която дебна за размер от много време и съм доволна.

# 611
Ванските най-ниски цени са винаги в Абаут Ю. Даже Ремикс не могат да дадат такива цени. 22лв до 30лв за Вански. Не всички модели имат етикет.  Те Ванските с малкото червено скейтбордче  е лепенка,не го хвърляйте - лепете си го някъде Simple Smile  

Като идват в обикновена кутия,не значи че са носени,а че кутията е в лош търговски вид,я смачкана,я скъсана и за това ги слагат в обикновени. Лошото при мартенските е,когато обувките са тежки,а кутията е рехава и няма парчето дунапрен и уплатненията и от лашкането може да се получат драскотини. Но за сандали,едва ли.

Мимоза даде 262лв за сандали. Мале мале .... Нема Дубай за тебе Simple Smile

Онова яке на Напапири е ветровка,отвътре с мрежичка.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 18:09 от vlbs

# 612
Да ви споделя развръзката с рекламацията - АУ ще мислят между 6 и 8 седмици дали ще я признаят. Тотално ме разочароваха. HM са с политика с много по-висока степен ориентирана към клиента.

# 613
Blue`Sky , не се притеснявай. Това е "фабричния" отговор. Колко тук са правили рекламация и при всички не са се бавили чак толкова. Ще ти я уважат в по-кратък срок.

# 614
vlbs, инвестирам Joy

Общи условия

Активация на акаунт