Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 092
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 990

Хора,нали знаете,като ти дойде мейл... как виждаш само "Честито! Ти спечели....".
Че се радвам на куфара,радвам се.
Обаче сърцето ми още не може да успокои! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Замалко се бях качила на самолета вече...

# 991
Съдбата ти намеква ,че от нея куфара от теб останалото по пътешествието Simple Smile

# 992
Съдбата ти намеква ,че от нея куфара от теб останалото по пътешествието Simple Smile

Може пък да ми намеква, че не може единият от нас да има куфар на КК за пътуването до Неапол, а другият не. Всичко трябва да е тематично! 😁😁😁

# 993
  • Пловдив
И аз съм с куфар от КК. Юхууу..

# 994

Честитоооо! И аз така се надявах за този Неапол, но не ме огря 😪 аз имам чуството че са ми баннали акаунта да не печеля нищо🫥 😃😃

Хора,нали знаете,като ти дойде мейл... как виждаш само "Честито! Ти спечели....".
Че се радвам на куфара,радвам се.
Обаче сърцето ми още не може да успокои! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Замалко се бях качила на самолета вече...

Честитоооо! И аз така се надявах за този Неапол, но не ме огря 😪 аз имам чуството че са ми баннали акаунта да не печеля нищо🫥

# 995
  • София
Момичета, с колко участия бяхте? Честито за готините награди! Отварям и аз мейла, при мене само спам.. тотална суша.

П.С Лунатичка нещо ми липсва в темата, дали всичко с нея е наред?

# 996
Някаква нова измама ли е, че не съм чела, чула? Май някой писа назад нещо за пратки, ама от бг пощи.

# 997
На мен на измама ми прилича.

# 998
Не играя никъде и затова не пиша😄Все пак темата е за игри,а аз съм в малка почивка от тях.

# 999
Аз лично 7 участия за куфар !
Миналия път,който целнах черен, пак бяха 7-8-9 макс.

# 1 000
На мен на измама ми прилича.
Да, да. По-скоро като предупреждение и номера да споделя. В нищо не играя, освен във форума дето се включих.

# 1 001
Някаква нова измама ли е, че не съм чела, чула? Май някой писа назад нещо за пратки, ама от бг пощи.

И аз получих днес такъв смс, но май беше различен номер, потърсих в гугъл номера но нищо не ми излезна затова прецених, че е измама.

# 1 002
  • Пловдив
Момичета, с колко участия бяхте? Честито за готините награди!
Сега като погледнах - с 10 билета.

# 1 003
  • София
Всеки от област Пловдив печели: ядки Катеричка във ФБ!

# 1 004
  • гр. Кюстендил
Честито на всички! И аз влязох да проверя имейла, че пуснах по някое участие тук-там, ама йок награда Grin

За имения ден /който от скоро знам, че съществува и не го празнувам 😀/ от Емаг имам 10лв ваучер за стоки над 50лв, валиден до 01.04-так пише в имейла/ та ако на някой ще му е от полза, да ми пише Simple Smile

* подарен

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 21:53 от Gabriella Danailova

Общи условия

Активация на акаунт