Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 793
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 150
На кой имейл пишете на Milka и 7days.
Не успявам да регистрирам бележки.

# 151
  • у нас
Бяха ме пропуснали да ми се обадят от Катеричка. Снощи управителят на фирмата ми се обади и ми каза къде са оставени семките. Пакетът го бяха оставили в друг магазин, а не в посоченият от мен. Днес си ги взех, отворих с бекон, много ми харесаха.
Но наистина много са се постарали от Катеричка. Много хубав почерк при изписването на имената и адреса. Поздравления за цялата организация!

# 152
Моя град още е в изчакване. Като ви чета да разбирам,че те ги оставят в магазина и отиваш да ги вземеш когато можеш? Като ги знам какви са тук най-много да остана без тях Grinning

# 153
Блосъм, от Катеричка ще ти се обадят, когато ти оставят пакетчетата в магазина. При мен също се е получило объркване и пакетчетата ме чакат в магазин, който ми е почти на другия край на града. 🙃

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 09:08 от Yo_Ana19

# 154
И на мен ми писаха от Катеричка преди малко,и моите семки са на другия край на града,защото били пристигнали късно вечерта.Въпреки това са ми изпратили локация,както и снимка на магазина,в който са ги оставили.

# 155
И на мен ми писаха от Катеричка преди малко,и моите семки са на другия край на града,защото били пристигнали късно вечерта.Въпреки това са ми изпратили локация,както и снимка на магазина,в който са ги оставили.
И при мен същото писаха, да не сте от Русе?

# 156
Да помогнем отново! Честит празник 🇧🇬
https://barf.bg/bg/quiz

# 157
И при мен същото писаха, да не сте от Русе?
Да Blush

# 158
# 159
Спечелих си уикенд за двама от Harmony Suites. ❤️🥺🙏🤯😘
Най-накрая някакъв вид почивка!
От ИГ и коментари на видео в Ютюб.

# 160
Браво, участвам за такива награди почивки, но до сега не са ме теглили. Чудя се и друго, ако почивката е за двама, примерно можем ли да вземем детето с нас?

# 161
Браво, участвам за такива награди почивки, но до сега не са ме теглили. Чудя се и друго, ако почивката е за двама, примерно можем ли да вземем детето с нас?

Нашето дете е под 2 години, предполагам не би трябвало да е проблем. Иначе с доплащане,всичко става..Утре ще получа повече инфо! Но съм много щастлива! И без това планираме семейното море,за рождения ден на детето, та ще отидем там за 2 нощи и после се местим някъде другаде! Че ще ни излезне соленичко.. 🙃

# 162
  • София
https://www.bgpost.bg/epistolary
Скрит текст:

# 163
Здравейте! Ще може ли някой, който е запознат с обмяната на точки в jtn панела, да ми пише на лично, че нещо не мога да се оправя. Благодаря предварително 😊

# 164
Честита баба Марта,честит Трети март.Всичко на патерици,но ви бях загубила.Аз все още не мога да играя.Включила съм се в Рафаело и в Чио еднократно.Като се позакрепя малко,пак ще обикалям като луда из магазините.Сега обаче не смея,почивам си повече и се радвам за вас.Аз не съм ви писала,но съм сдва положителни кръвни теста и утре съм на преглед,за да видим ембрион и евентуално пулс.Моля се всичко да е наред,да се е имплантирало на правилното място и да се развива добре.Късмет на всички играещи

Общи условия

Активация на акаунт