Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 802
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Изпращам ти цялата си положителна енергия и очаквам да се похвалиш при първа възможност,Амин ,дай Боже🍀😊
Честита баба Марта,честит Трети март.Всичко на патерици,но ви бях загубила.Аз все още не мога да играя.Включила съм се в Рафаело и в Чио еднократно.Като се позакрепя малко,пак ще обикалям като луда из магазините.Сега обаче не смея,почивам си повече и се радвам за вас.Аз не съм ви писала,но съм сдва положителни кръвни теста и утре съм на преглед,за да видим ембрион и евентуално пулс.Моля се всичко да е наред,да се е имплантирало на правилното място и да се развива добре.Късмет на всички играещи

# 166
Скрит текст:
Честита баба Марта,честит Трети март.Всичко на патерици,но ви бях загубила.Аз все още не мога да играя.Включила съм се в Рафаело и в Чио еднократно.Като се позакрепя малко,пак ще обикалям като луда из магазините.Сега обаче не смея,почивам си повече и се радвам за вас.Аз не съм ви писала,но съм сдва положителни кръвни теста и утре съм на преглед,за да видим ембрион и евентуално пулс.Моля се всичко да е наред,да се е имплантирало на правилното място и да се развива добре.Късмет на всички играещи
Стискам палци всичко да е наред!🍀🤞

Относно семките - намерихме се със съгражданката и се разбрахме относно разменените пакетчета.🙂

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 10:36 от Yo_Ana19

# 167
  • София
Лунатичка, пожелавам ти да се сбъдне мечтата ти и да получиш твоята най-голяма награда. 🍀
Спечелих си нож за пица от КК в Кауфланд - най-долното квадратче на последната колона.

# 168
Лунатичка, положителна енергия и от мен 🫶.
Някой ако има код или талон за отстъпка в емаг и няма да го ползва, ще помоля за него. Рядко поръчвам там над 50 лв, но сега ми се налага🙂

# 169
пожелавам ти всичко да е наред и след 9 м да се похвалиш със здраво бебче

# 170
  • оттам, откъдето започва България
Лунатичка, дай Боже да ти се случат нещата! Heart Eyes

# 171
  • Сф
Лунатичка , вяра и късмет! ❤️
Днес си взех семките, София. Довчера ще пробвам Simple Smile

# 172
Lunatichka92 късмет и много положителна енергия ти изпращам и аз. Даже като една бъдеща "мама" за втори път ти го пожелавам от цялото си сърце, надежда за успех и два-три ритника от бъдещото човече, за да видите и вие едно биещо сърчице в най-скоро време. Heart

Иначе тези от Катеричка вчера след въпроса: Да ги очаквам ли въобще?  Ми изпратиха клипче с натоварена кола. Аз ги чакам във Велинград, и направо не мога да повярвам, че това кратко разстояние им е проблем. А ми бяха звъняли (по погрешка) още предната седмица и аз обикалях като луда магазините да питам дали са ми оставяли нещо.
Дано наистина да си заслужават вкуса.

# 173
Аз също нямам обаждане от Катеричката. От София съм, не да кажеш накъде далече....

# 174
Лунатичка, много хубави новини и емоции ти пожелавам! От това по-голяма награда няма.

# 175
Лунатичка, успех и от мен! Нека Бог те благослови и да си имате хубава новина следващият месец❣ Спокойствие и вяра, всичко ще бъде наред! 🍀💚🍀

# 176
Лунатичка, пожелавам ти след 9 месеца да се включваш в игри на памперси! Всичко ще е наред, виж колко хора тук ти изпращаме положителна енергия!
Аз се включих само в Чио, но там никога не са ме теглили, та не се надявам. Имам 2- 3 бележки на Милка, но не мога да събера точките, та и там съм пас. Както казах- бъгнах се и нямам усещане, че ще спечеля отнякъде нещо, та не се хабя много.

# 177
Цъкам си аз в Инстаграм и какво да видя 😂.Има някакъв профил,който крие пари из разни места и после качва къде са и кой ги намира.🤣 Ето ако на някой му се следи Може и лъжа да е.Стори ми се,че е като за тази група 😂

# 178
  • Бургас
Лунатичка🍀успех!
Катеричката може да ви се обадя или пишат, след като ви оставят наградата в магазина!

# 179
  • София, Дружба 2
Лунатичка, успех! Flowers Four Leaf Clover
Семките Катеричка и аз още ги чакам в София. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт