Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 803
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 180
  • ЛОВЕЧ
Лунатичка, успех!
Спокойствие и вяра, всичко ще бъде наред!
Относно семките - при мен са,харесаха се у дома

# 181
Скоро си взех безплатно Лавандулово олио от InaEssentials.
Сега ми излезна някакво колело да въртя и ми се падна ново,пак безплатно . Ако някой иска да го използва,ще му изпратя код. 🙃

# 182
Скоро си взех безплатно Лавандулово олио от InaEssentials.
Сега ми излезна някакво колело да въртя и ми се падна ново,пак безплатно . Ако някой иска да го използва,ще му изпратя код. 🙃

За лавандуловото олио кодът е еднакъв за всички. Благодарим все пак🥰

# 183
Лунатичка, пожелавам ти спокойна бременност и бебче без колики на финала! Heart Exl

# 184
  • Б
Ето една игра с повече от 2,3 печеливши https://www.facebook.com/belvita.bulgaria?locale=bg_BG%2001%2C12

# 185
Когато регистрирате бележка в Чисто, излиза ли ви някакво съобщение, че е успешно? Миналия месец не успях да се включа в игри, но този съм си харесала няколко.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 20:25 от D3s1

# 186
Когато регистрирате бележка в Чисто, излиза ли ви някакво съобщение, че е успешно? Миналия месец не успях да се включа в игри, но този съм си харесала няколко.
Същият въпрос зададох и аз, никой в темата не ми отговори. Връща ме всеки път на начална страница за регистрация, нищо не ми изписва. Не знам минала ли е, или не

# 187
Получих си семките от Катеричка. Харесаха се и отново бих си купила.
В събота получих и маята, направих пица, но май играта е приключила или аз не я намирам?

# 188
  • Nesebar
И аз имах имейл от тях,но без да искам го изтрих 😂без да разбера ккаво пишеше.
И аз така направих,изтървахме печалбата.

# 189
Лунатичка,само положителни мисли и много почивка!Всичко ще е наред и ще си имаш най-ценната награда!Всички от форума ти изпращаме силна и положителна енергия,и чакаме с нетърпение да се похвалиш!
Днес си взех семките от Катеричка.Сърдечни благодарности на emli,която сподели играта!:hugs:

# 190
  • София
Игра на Нова Бразилия в инстаграм
Скрит текст:
Лунатичка-късмет, успех и леко бременее!

Лидл+ нов купон
Скрит текст:
Спечели купон-изненада от Фурната на Lidl🥐

От 04.03. до 17.03. пазарувай за минимум 10 лв. и сканирай Lidl Plus на касата. Завърти рулетката и виж какъв купон-изненада ще спечелиш от Фурната на Lidl. Наслади се на разнообразие от прясно изпечен хляб, солени закуски и сладки изкушения – богатство от любими печива за всеки момент от твоя ден!

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 23:21 от lite16

# 191
  • Бургас
И аз имах имейл от тях,но без да искам го изтрих 😂без да разбера ккаво пишеше.
И аз така направих,изтървахме печалбата.
Аз да. Ти имаш шанс.
Виж следващите постове момичетата какво са писали.
Влез си в профила,на ,,Тествай продукти,, (нещо такова беше,не помня) ако те има в списъка -печелиш. Избираш си офис на Спиди и готово.

# 192
  • Варна
Лунатичка,вярвам,че ще има щастлив финал.Преди 7 дни станах баба и ти предавам цялата си положителна енергия

# 193
Изпращам ти много положителна енергия,Лунатичке.Желая ти едно хубаво и здраво бебче.Разбирам те,защото аз самата съм чакала и тръгнала с нетърпение, защото имах много проблемна бременност, но сега имам един вече пораснал младеж.Така ,че ти стискам палци и знам,че всичко ще е наред.Ще видиш.

# 194
Лунатичка, късмет и щастливи новини ви пожелавам!

Дали някой има пак код за Практис, че имам няколко неща да поръчвам. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт