Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 804
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Когато регистрирате бележка в Чисто, излиза ли ви някакво съобщение, че е успешно? Миналия месец не успях да се включа в игри, но този съм си харесала няколко.
Изписа ми успешна регистрация, но на втори опит.

# 196
Досега не съм участвала в игрите на Инстаграм. Моля ако някой има желание да се тагваме взаимно да ми пише на лично.

# 197
  • софия
Благодаря за темата! Пореден опит да се запиша.
Включих се в Милка, Буено, Лайън.

# 198
Значи явно има проблем със сайта.
Когато регистрирате бележка в Чисто, излиза ли ви някакво съобщение, че е успешно? Миналия месец не успях да се включа в игри, но този съм си харесала няколко.

# 199
Същият въпрос зададох и аз, никой в темата не ми отговори. Връща ме всеки път на начална страница за регистрация, нищо не ми изписва. Не знам минала ли е, или не
Аз се пробвах да регистрирам и все ме връщаше на началния екран. Усъмних се и дадох на ММ да регистрира и да, излиза съобщение за успешна регистрация. Пробвайте от комп или други браузъри, не знам какъв е проблемът, но трябва да видите изскачащ прозорец накрая

# 200
  • Пловдив
Значи явно има проблем със сайта.

По-скоро грешката беше при мен. Исках да сменя снимката. На фактурата от Метро на спрея пише само спрей за баня Ч и исках да сложа снимка, на коята да се вижда и самият спрей. Та първия път не стигнах до бутон регистрирай.

# 201
  • Пловдив
Току-що спечелих карта 77лв от 7 days Simple Smile Купувам бейк ролс на децата и това участие ми е някъде 4-5-то. Заявих наградата веднага по телефона.
Лили дрогерия имаха игра с тоалетна хартия Емека, за 10 куфара, която беше до 29 Февруари. Играта стои още активна и може да правиш още регистрации... Кога и къде изкарват печелившите, защото за първи път играя в техни игри. А не откривам правила за участие...
Допълвам. Може и да е съвпадение, но няколко минути след поста ми, вече формата за участие е премахната Simple Smile Сега остава да обяват и победители Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 11:21 от ilik123

# 202
Лили по принцип публикуват в старницата им във фейсбук, но не ги чакайте скоро. Първо се свързват с печелившите, изчакват да се пратят бележки, декларации и чак тогава публикуват - към края на месеца. Поне така е било при предишни игри

# 203
Все едно спечелих от тотото - паднаха ми се 2лв от Била😁

# 204
  • Бургас
Пусни си и тото! Явно днес ти е ден!🍀

# 205
Браво,Рали,аз и днес съм на почивка Grinning

# 206
  • При децата ми
Семките от "Катеричка":

# 207
  • София
Поради невъзможност да осъществим контакт с Nusheto92 беше изтеглен нов победител в играта.
Пролетно цвете ще получи от екипа ни лично съобщение с подробна информация за доставка на наградата-продуктов пакет от "Алфатар"

# 208
  • София
Имате ли проблем с приложението на КК? Не ми зарежда абсолютно никакви награди, даже и в профила ми няма нищо 🤨

# 209
  • у нас
Имате ли проблем с приложението на КК? Не ми зарежда абсолютно никакви награди, даже и в профила ми няма нищо 🤨
И при е така от преди обяд.

Общи условия

Активация на акаунт