Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 807
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 210
Не пропускайте да се включите в последната ни форумна игра с награди, предоставени от "Натурпродукт България" >>> https://www.bg-mamma.com/?topic=1631244

Можете да спечелите един от пет серума за по-гъсти и здрави мигли Bonilash!

Успех на всички! 🍀

# 211
Печеливши от еко в ИГ.

# 212
Знам,че темата не е за това,но благодаря за подкрепата и искрените пожелания.Ходихме днес и всичко е наред.Видяхме бебчо,2.5мм е голямо,има пулс и много,много се радвам.
Днес поне накупих неща за игрите😁

# 213
  • оттам, откъдето започва България
Лунатичка, супер, много се радвам!!!!! Леко бременеене! Two Hearts
И успех в игрите!

# 214
Печеливши в играта „Какво ти пълни сърцето” на Emag
https://www.emag.bg/blog/emag/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bb%d0% … %b8-%d1%81%d1%8a/

Скрит текст:
Търся си приятелчета за тагване в Tiktok.

# 215
  • При децата ми
Лунатичка, страхотна новина! Two Hearts
По-хубаво от това - здраве му кажи!
Желая ти всичко да мине леко и на финала здраво бебче! Flowers Four Leaf Clover People Baby

# 216
  • София
Лунатичка, честито! Лека бременност ❤🤰🏻

# 217
Печеливши в играта „Какво ти пълни сърцето” на Emag
https://www.emag.bg/blog/emag/%d0%bf%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bb%d0% … %b8-%d1%81%d1%8a/

Скрит текст:
Търся си приятелчета за тагване в Tiktok.

А има ли печеливши в играта на Емаг за ваучер 200 лв. ако купиш продукти на Памперс?
Търсех, но никъде не ги откривам а играта беше февруари месец.

Лунатичка, много хубава новина!
Лека бременност и щастлив пухкав финал ти пожелавам!

# 218
Айде.. Пак му правят нещо на Фейсбука.. Изхвърли ме директно и от месинджър..
Сигурно "платен" ще го правят
И мен ме изхвърли Simple Smile
Искам да попитам на някого случвало ли се е да има забрана за споделяне на стори в Инстаграм? Сигурно от повече от месец не ми излиза бутончето за споделяне. Иначе няма проблем да коментирам и тагвам. Играя много рядко там, включвам се в 10-15 игри за седмица, като не тагвам повече от веднъж. Преди време пак имах някакаво ограничение  - не можех нито да коментирам, нито да лайквам, нито да тагвам, нито да споделям сторита, но беше само за няколко дни. Мога ли да пиша някъде на Инстаграм за проблема?

# 219
  • Сливен
На мен - когато ми хакнаха профила и си направих нов, на новият беше така.След определено време се оправи, но не помня точно колко...

Допълвам се - и Месинджър, и Инстаграм също са "аут". 😆

# 220
ИГ съм блокирана на 6тата игра някъде, като слагам около 5-6 коментара. Така е вече 2 седмици.  Направих си и нов профил, пак същата работа. Еми... каквото такова. Чакам да обявят печеливши от Здраве, май тази седмица трябва да е

# 221
Блокираха ме в Инстаграма до 12,03  - чао на осмомартенските игри....

# 222
https://www.kolichka.bg/stranici/kolichka-v-plovdiv?mibextid=WC7FNe
За хората от Пловдив.30 лв. са си добра промоция.

# 223
Относно блокиранията в Инстаграм - няма оправия. Платих си за абонамент там, за да имам връзка със съпорт и да попитам защо са тези блокирания. На всеки 24 часа ме блокираха, въпреки че бях платила за синьо тикче и верификация и беше ясно, че не съм бот. В игрите се включвам с 1-2 коментара и то не във всички, а само които бих се зарадвала на наградата. Всеки ден питах съпрота защо ме блокират, свързваха се с мен и по телефона и винаги ми казваха ,че системата заради тагванията мисли, че съм бот и блокира активността за 24 часа, а понякога и за 48 часа ... Решение на проблема не се намери, само където си хвърлих и парите на вятъра.

# 224
  • Бургас
В ИГ уж играя в игрите,но съм се чудила,как точно се споделя пост там?
Не го използвам много и не съм наясно.
Не съм и печелила нищо от там.

Общи условия

Активация на акаунт