Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 810
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 225
Само на стори може да споделиш
В ИГ уж играя в игрите,но съм се чудила,как точно се споделя пост там?
Не го използвам много и не съм наясно.
Не съм и печелила нищо от там.

# 226
  • Б
А къде го виждате това за колко време е блокирането в инстаграм? Търсих, рових и тук по темите но не намерих.  Така могат да те блокират и  да не можеш да напишеш съобщение за някоя спечелена награда в рамките на 24 часа и после наградата да отиде при някой друг. Сега чакам да ме отблокират.   А с колелото на Била обиколих  света вече!

# 227
  • София
Мен ми спират коментарите, но не ми спират месинджъра, така че мога да пиша. Те да ме изтеглят, пък все ще го измисля. 😁

# 228
Мен ме блокираха след един коментар днес! Според мен,има нещо общо със срива на Мета и се моля да е така!
🤯

# 229
  • Пловдив
Получих известие от Еконт за форумната награда от Алфатар. Естествено, утре съм дежурна, та ще мина в четвъртък сутринта да си я взема от офиса
Теглото ѝ е 11 килограма според товарителницата Scream Определено са се постарали

# 230
  • София
Все пак са млечни храни,съветвам Ви да намерите начин някой да ги вземе утре.
Получих известие от Еконт за форумната награда от Алфатар. Естествено, утре съм дежурна, та ще мина в четвъртък сутринта да си я взема от офиса
Теглото ѝ е 11 килограма според товарителницата Scream Определено са се постарали

# 231
Блокиранията в ИГ нямат нищо общо със срива. Тези блокирания са още от лятото. На мен съпорта не успя да ми каже защо ме блокират след 2 коментара за ден. Почти всеки ден разговарях със съпорта, защото това ограничаване на активността без реална причина е доста дразнещо. Целият им алгоритъм е прецакан.

# 232
Даже те съветвам някой с кола да мине през офиса, че да не мъкнеш 11 кг кашон сама пеша.

# 233
  • Пловдив
Ако успее половинката, да се измъкне навреме, ще мине през офиса с моята ЛК и се надявам, да му ги дадат, но за наградите обикновено държат, получаването да е лично, когато са от офис (предполагам, че заради камерите).

# 234
  • София
Искат просто с лична карта да се приеме пратката ,когато е от близък човек,макар че и от реалният получател също изискват лична карта,та по-добре да се пробва съпруга.
Ако успее половинката, да се измъкне навреме, ще мине през офиса с моята ЛК и се надявам, да му ги дадат, но за наградите обикновено държат, получаването да е лично, когато са от офис (предполагам, че заради камерите).

# 235
Може да му пратите QR кода от приложението - той замества ЛК.
Пин-а от СМС също замества ЛК.
А обикновено се обажда служител от офиса, че има друг човек, който иска да ви вземе пратката и да потвърдите.

# 236
  • Бургас
На която и да е платформа,съпорта не може да даде смислен отговор за действията си!
Последно от фейса останах в голяма чуденка....
Спрях да се занимавам.

# 237
В началото на коментарите пиша ‘участвам’ и пиша по 4-5 коментара на пост. Така не ме блокират в инстаграм. Ако не пиша ‘участвам’ още от втория коментар за деня съм аут.

# 238
  • In The Middle Of Nowhere
От няколко седмици се записвам в гивауеите на на една инстаграмърка, която пише, че ще тегли печеливши в понеделник и никога не тегли в понеделник.. Това според е крайно несериозно. Ще изчакам и този път и ще я отследвам. И други има такива и не знам защо го правят да не теглят в деня, който са обявили. Моето мнение е, че е сладка работа това инфлуенсърството, да не ти търси никой отговорност за нищо.

# 239
Има някои, които изобщо не теглят. Нека си споделяме имената им, хубаво е да се знае.

Общи условия

Активация на акаунт