Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 144 - март 2024)

• 96 840
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 945
Аз търся някой, имащ излишен барбарон/пуф да се споразумеем за размяна 🥰
имам пулове на каменица, пиши ако искаш

# 946
Моля за помощ ,тези които са спечелили ваучер от 7days и са платили онлайн. Активирах си картата в icart, но не успявам да платя с нея.Стигам до там където ми изписва да въведа 6 цифрен код,който ми изп.ащат на съобщението. .Въвеждам го на двете места ,но ми изписва ,че е грешен .Звъннах на icart ,казаха, че картата ми е активна и не трябва да имам проблем. Но не успявам,,къде греша не мога да разбера.

# 947
Спечелих продуктов пакет на Милка.
Вътре кутия бонбони, кутия бисквити и два шоколада. На рекламата са три шоколада, единия май е заминал някъде другаде...
И аз чакам Рафаело, но май няма да ме огрее...мрън.

# 948
  • Велико Търново
Вътре кутия бонбони, кутия бисквити и два шоколада. На рекламата са три шоколада, единия май е заминал някъде другаде...

# 949
Имате ли проблем с регистрацията на бележка в Чисто, излиза ли ви успешна регистрация

# 950
  • Бургас
Мен Милката не ме обича и това е!
Преди малко пак регнах една бележка...и нищо!
У дома много харесваме продуктите им,ще се радват децата при награда,ама няма.

За Рафаело и Чио вече нямам надежда.

Нищо не чакам.
И новите игри нещо не ме кефят.

# 951
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
За ви се оплача-спечелих от Инстаграм шоколади Upendo,днес ги взех ,ми те изтичат след 5 дни,вътре целите побелели-писах им -нямало проблем ,можело да се консумират.Ужас просто!

# 952
  • София
Ако някой има излишен таралеж от бочко и моята беба би го приютила Hug

В Бочко има повтарящи се хора - едно и също име, един и същи тел.
Леонардови и те са там, изобщо…
От правилата на Бочко:

# 953
  • Бургас
За ви се оплача-спечелих от Инстаграм шоколади Upendo,днес ги взех ,ми те изтичат след 5 дни,вътре целите побелели-писах им -нямало проблем ,можело да се консумират.Ужас просто!
Ужас! И ще печелят клиенти по този начин!?😱 Не ги е срам!

# 954
  • София
Имате ли проблем с регистрацията на бележка в Чисто, излиза ли ви успешна регистрация

Аз моята бележка я регистрирах 3 дни . Накрая вчера ми изписа успешна регистрация

# 955
  • София
Няма как да не се похваля,че новата седмица ми донесе така желания Еър фраер Cosori от ИГ🍀Предполагам ,защото съм рожденичка съвсем скоро и късметът ми се засили,пу пу👌
Дойде и подаръка ми от ФБ:

Ако има желаещи да си развиват профилите в ИГ съвсем безплатно,нека ми пишат за инфо🙂🙂🙂 За лични профили е безплатно,за бизнеси се заплаща( админките в съобщение ми уточниха преди малко).

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 08:29 от emli

# 956
  • Сливен
Аз търся някой, имащ излишен барбарон/пуф да се споразумеем за размяна 🥰
emli - честито, супер награда. Аз така и не можах да го спечеля, от която и да е игра,но пък за това си го закупих от Кауфланд и съм доволна ☺️
Rally16 - Ако спечеля пак, този път ще се разберем. 😉👍😎

# 957

Признавам си, че това не го бях чела какво съдържа кутията. Значи рекламата е подвеждаща, там са три шоколада. 🙂

# 958
  • Плевен
Най-накрая и аз нещо да спечеля!
Днес получих имейл от Чио , че съм спечелила ваучер за 100лв. Направо ги бях отписала!
Добре, че преди дни не изхвърлих опаковката, така мразя да събирам празни опаковки.
Обаче кода се е поолющил, снимах им го, ама ще видим.

# 959
  • София, Дружба 2
Някой, който е регистрирал бележка в играта на Милде и Лидл би ли споделил какво съобщение излиза?
Излиза надпис за успешна регистрация и пише колко пъти и за каква награда участвам.

Общи условия

Активация на акаунт