Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 33 303
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник, мили дами! Бъдете щастливи и обичани!
Вчера правих пренатест на Вижън, нямам търпение да излезнат резултатите, а сърцето ми е така свито от притеснение. Бях на преглед предния ден и всичко беше наред, но снощи ме започнаха много силни режещи болки, пих нош-па и ме отпусна. Тази сутрин пак от време на време ме реже, не искам да съм паника и да звъня постоянно ама май ще се наложи.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 10:15 от eli2424

# 121
Ели, по - добре звънни, щом но шпато не помага.

# 122
Честит празник и от мен, момичета! Бъдете усмихнати, много щастливи, обичани и ценени 💐

Към момичетата с билети за Ед Шийрън - и ние имаме, но не ми се рискува и писах на платформата. Две седмици преди концерта, официално ще пуснат опция за пре-продажба на билетите. Аз ще пробвам да ги продам пък да видим, че не са малко пари 😅😅

Как само две седмици преди това? Би ли ми копирала отговора на платформата? Може и на лично да не спамим тук. Знам че само в този сайт можем да ги препродадем, но не знаех за времевото ограничение. https://www.ticketswap.com/event/ed-sheeran/2ab6f1d7-b25e-44ac-aaaf-47d1cbf4dc95

Аз пък даже знаех, че до две седмици преди концерта може да се продадат/върнат през тази платформа..

Момичета,  тези с допълнителните здравни осигурявания можете ли да ми помогнете да ми кажете какви документи се изисква. Звънях на няколко номера на моята застрахователна компания за да намеря най-накрая, човек "който разбира" от застраховки по време на следене на бременност и раждане. Отговорите и бяха общи приказки.. "вие си събирайте всички документи и после ни ги пращайте" всяка ситуация била различна и не можела нещо конкретно да каже дали ще бъде одобрено или не. Питах за феталните морфолигии дали се покриват. Каза ми, че трябва официален документ от доктора да ми назначи ФМ иначе все едно на моя глава било решението... бях мернала, че трябва и фактура да се вади питах и за това..ама как без фактура, естествено, че трябвало. Ами аз никога не съм се занимавала със застраховки и явно и основни неща не знам.

Най-вероятно имат предвид че това, което може да правиш е да плащаш прегледите си и след това да пускаш към тях искане за възстановяване на разходите. Това, което правя аз е да взимам фактури от всеки прегледи, включително и ФМ. След това (в случая аз съм на Generali, към които мога да пускам разходи за възстановяване през приложението ARS) попълвам един формуляр с имена, егн и тн, снимам всички документи и до 2-3дни получавам отговор обикновено дали имат нужда от още документи от типа на касова бележка, за ФМ ми искаха документа, който са ми дали след прегледа и амбулаторния лист. Обикновено до 2 седмици получавам парите по банкова сметка.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 10:22 от BethG_28

# 123
Честит празник на всички! Сутрешната заплесия ме е била хванала явно, че съм изключила да пиша сутринта.

Пожелавам ви много щастие и хубави моменти! И лека и спокойна бременност на всички ни! Flowers HibiscusFlowers Tulip

# 124
Честит празник момичета !!! Flowers HibiscusSparkling Heart Бъдете много здрави, обичани и ценени от всички около Вас ! Heart

Давам линкче за групата във фейсбук, ако някой е пропуснал да се присъедини.
https://fb.me/g/p_Zfe6CoYZAW1XMeoc/medBr7Up
Моля отговаряйте на въпросите за прием. Green Heart

# 125
Честит празник, мили дами! Бъдете  вдъхновяващи и вдъхновени 🌷🌷🌷

Имам въпрос по тема микробиология. Реших да си пусна изследване на секрет понеже от началото на бременността не са ми пускали такова. Взе че излезе кандида албиканс въпреки че реално нямам никакви оплаквания. На прегледа АГ каза че не изглежда да има инфекция, но все пак пуснахме изследването.
Вие имате ли такива проблеми и как ги третирахте?

# 126
На мен ще ми пускат другата седмица, но според мен щом има бактерия, трябва да се лекува. Знам ли.

# 127
Честит празник момичета !!! Flowers HibiscusSparkling Heart Бъдете много здрави, обичани и ценени от всички около Вас ! Heart

Давам линкче за групата във фейсбук, ако някой е пропуснал да се присъедини.
https://fb.me/g/p_Zfe6CoYZAW1XMeoc/medBr7Up
Моля отговаряйте на въпросите за прием. Green Heart
Нямам фейсбук иначе с удоволствие . Бих дала инстаграма си с удоволствие 🌷

# 128
  • София
Честит празник, мили дами! Бъдете  вдъхновяващи и вдъхновени 🌷🌷🌷

Имам въпрос по тема микробиология. Реших да си пусна изследване на секрет понеже от началото на бременността не са ми пускали такова. Взе че излезе кандида албиканс въпреки че реално нямам никакви оплаквания. На прегледа АГ каза че не изглежда да има инфекция, но все пак пуснахме изследването.
Вие имате ли такива проблеми и как ги третирахте?

Миналата бременност имах бактерия без никакви симптоми, лекувах я с няква глобула, която веднъж се слага и се махнаха.
Сега пак имах, но имах и сърбеж, лекувах с някви други, които се слагат 6 дена по 1.

# 129
  • Sofia
Здравейте! Да се включа и аз в новата тема! Simple Smile
Вече се чувствам доста добре, няма гадене, имам много повече енергия и най-накрая нормален апетит. Качила съм две кила от началото, повечето дрехи ми стават все още, но тези, които ми бяха широки, сега са на ръба. По-тесните ги отписах, както и повечето панталони с висока талия и дънки, много стягат и не се търпи.
Засега не мисля да купувам дрехи за бременни, имам толкова много дрехи, че ми се струва възможно да изкарам почти само на импровизация Grinning
Сега съм леко на тръни, понеже след като получих граничен резултат в една от точките в БХС, лекарката ме прати за пренатален тест. Направих в петък тест VERACITY и ми казаха, че до две седмици ще има резултати. Опитвам се да не мисля за това и най-вече да не се тревожа и самата лекарка ме успокои, че резултатите не са ми чак толкова лоши и на прегледа нямаше причина за тревога, но все пак трябва да се мине и през тест. Знам, че ако се притеснявам, това не е хубаво и за бебчето, обаче е много трудно наистина. Радвам се, че ходя на работа и понеже там никой не знае за моето бременеене, успявам да се разсейвам и да се чувствам нормално. Обаче има едни моменти, в които направо си преживявам мини паник атаки. Обещала съм си, че нищо няма да чета в итнернет, защото това може съвсем да ме побърка. Искрено се надявам и се моля всеки ден всичко да е наред с бебето и този период да отмине бързо, за да мога спокойно да очаквам това, което предстои. Пращайте по една позитивна мисъл и вие, макар и да не се познаваме, вярвам че хубавите мисли помагат! Simple Smile
А по въпроса с концертите, и аз имам билет за Coldplay в Будапеща през юни и не съм се отказала да ходя. Искам и на море да отида за две седмици, живот и здраве началото на юли. След това не съм планирала големи концерти и пътувания, най-много на някой симфоничен концерт да отида.
По темата с гриповете, аз пък изкарах много гаден вирус преди месец. Беше с кашлица, гърло, хрема, лека температура и пълно безсилие. Една седмица ме държа, много се бях шашнала и тогава, но успях да се оправя само със сироп за кашлица и почивка. Тогава един парацетамол бях изпила в паниката да не вдигна по-висока температура, лекарката ми каза, че и от това не е имало нужда. След този вирус ми взимаха микробиология и излезе стафилококи инфекция, не знам дали е възможно да се е разпространила, но АГ ми каза, че се хваща когато някой е болен. В случая аз съм човека с редовното болно гърло, мъжът не боледува изобщо. Та сега чакам и новите резултати от МБ, да видим дали сме я изчистили тази гадост.
Поздрави на всички тук! Simple Smile

# 130
Роузес, стискам палци всичко да е наред на пренаталния!
Мен все още ме боли гърлото,не знам кога ще спре. Явно доста се беше усложнило,преди да започна Аб и трябва време.

# 131
R0SSES, всичко ще е наред с пренаталния! И аз чакам резултати от пренатален, пуснах го за мое успокоение. БХС не правих и двамата АГ, казаха че е напълно излишен (и само стресирал майките Satisfied) при положение, че ще правя такъв тест.

# 132
До тук съвсем различно следене от към прегледи ,сравнение с предната ми в Германия
Нямам търпение сега на 21 на прегледа да видим какъв точно ще е и какво ще каже.
За сега се възползвам от почивката с детето колкото мога и подготвям моят и нейният рожден ден , аз имам края на месеца тя началото на другият . А ако разберем и пола ще са 3партита 😂

# 133
Моят пренателен излезе днес, чакаме здраво момченце ❤️

# 134
Честито,Бети! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт