Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 706
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета, сериозно ме тресе mommy brain 😆

Влизам 2-3 дни тук да видя писал ли е някой и се чудя защо няма нищо, а аз съм забравила, че имаше нова тема...

В момента и аз планирам пътувания, за сега май месец ще пътуваме с мъжа ми до Белград за концерта на Рамщайн и края на юли в Пловдив на Hills of Rock (аз няма да ходя и на двата, но за компания и разходка). И планирам евентуално юни да отскочим до Гърция за море, за момента всичко плануваме да е с кола с идеята да спираме за повече почивки. Иначе и ние имаме билети за Ед Шийран август, термина ми е малко след това и не знам колко е ок, но и мъжа ми тотално ми забрани 😆

Тази седмица АГ ме предупреди, че не работи, защото е болна и другата седмица отивам да се записвам на ЖК, вече ще съм в 14с.г.

# 106
Здравейте, момичета. Записвам се и аз в темата с термин 12.09. Това ми е трета бременност - имам детенце на 4 и половина. Миналата година преживях мисед аборт в 9г.с., след който ми установиха тромбофилия и сега съм на терапия с клексан от + тест.
Минах първата ФМ и БХС, за сега всичко върви добре, даже бебока върви с една седмица напред 😊.
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност и пухкави бебчета на финал ❤️

# 107
Добре дошла,Бубе!

Аз като имам предвид каква беше бременността с дъщеря ми, хич не смея да си правя планове. А тя беше едно бебе. Сега с две пък съвсем.

# 108
Аз щом по време на  бременността с дъщеря ми ,не се спрях сега както си казва няма какво да ме спре хаха.
Само да сме здрави наистина това е най-важното другото минава и се забравя 🫶🤰

# 109
Аз, за съжаление лежах от 5тия месец с непрестанни контракции.

# 110
Аз, за съжаление лежах от 5тия месец с непрестанни контракции.
Все едно слушам за себе си! А преди 5тия път беше такова гадене и прилошаване, че думи нямам 😂 Ама мина де!

# 111
Не ми се е гадило, но имах зверски киселини. Аз и сега имах де. Според мама е защото бебето/бебетата имат коса Joy Дъщеря ми  наистина се роди с много коса де, сега ще ги видим тези, но ми е смешно. Grinning

# 112
Към момичетата с билети за Ед Шийрън - и ние имаме, но не ми се рискува и писах на платформата. Две седмици преди концерта, официално ще пуснат опция за пре-продажба на билетите. Аз ще пробвам да ги продам пък да видим, че не са малко пари 😅😅

# 113
Към момичетата с билети за Ед Шийрън - и ние имаме, но не ми се рискува и писах на платформата. Две седмици преди концерта, официално ще пуснат опция за пре-продажба на билетите. Аз ще пробвам да ги продам пък да видим, че не са малко пари 😅😅

Как само две седмици преди това? Би ли ми копирала отговора на платформата? Може и на лично да не спамим тук. Знам че само в този сайт можем да ги препродадем, но не знаех за времевото ограничение. https://www.ticketswap.com/event/ed-sheeran/2ab6f1d7-b25e-44ac-aaaf-47d1cbf4dc95

# 114

Как само две седмици преди това? Би ли ми копирала отговора на платформата? Може и на лично да не спамим тук. Знам че само в този сайт можем да ги препродадем, но не знаех за времевото ограничение. https://www.ticketswap.com/event/ed-sheeran/2ab6f1d7-b25e-44ac-aaaf-47d1cbf4dc95
Разбира се, ето го:
Здравейте Кристина,

Благодарим Ви, че се свързахте с нас и честито!

В случай, че няма да успеете да присъствате на събитието и желаете да се отървете от излишния билет, според правилата на събитието, ще можете да го направите 14 дни преди концерта чрез платформата на ticketswap.com.
Колегите разработват интеграция между двата сайта, за да е по-лесен процеса на препродажба. Когато тя е възможна, на профила си в ticketstation.bg  в секция “Моите билети”, ще открите бутон, чрез който директно да получите опцията да препордадете билетите.

Надявам се информацията да Ви е полезна. Оставаме на линия при нужда.

С уважение,
Гергана

# 115
Момичета,  тези с допълнителните здравни осигурявания можете ли да ми помогнете да ми кажете какви документи се изисква. Звънях на няколко номера на моята застрахователна компания за да намеря най-накрая, човек "който разбира" от застраховки по време на следене на бременност и раждане. Отговорите и бяха общи приказки.. "вие си събирайте всички документи и после ни ги пращайте" всяка ситуация била различна и не можела нещо конкретно да каже дали ще бъде одобрено или не. Питах за феталните морфолигии дали се покриват. Каза ми, че трябва официален документ от доктора да ми назначи ФМ иначе все едно на моя глава било решението... бях мернала, че трябва и фактура да се вади питах и за това..ама как без фактура, естествено, че трябвало. Ами аз никога не съм се занимавала със застраховки и явно и основни неща не знам.

# 116
Аз мисля да си направя също допълнителна, поне раждането да ми осребрят, но ми е тъмна Индия

# 117
О, колко много сте писали!
Ние от петък миналата седмица та до вчера бяхме на кратка почивка на селото на моя мъж, където няма почти никакъв обхват. Добре, че преди да тръгна от работа съм се сетила да се запиша за новата темата.
Вчера мина ФМ, всичко е нормално и според лекаря е момиче, но ще изчакаме и пренаталния да потвърди.
Марти, бързо оздравяване!

# 118
Честит празник мили дами . Бъдете здрави ,силни и все така красиви ❤️
Така като чета ,че вече знаете пола някой от вас и аз нямам търпение вече.

# 119
Честит празник, момичета! Да сте здрави, обичани и уважавани!

Общи условия

Активация на акаунт