Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 703
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Ние другата седмица след ФМ мислим да кажем на семействата ни. За малко по-далечни роднини предполагам, че помежду си ще кажат и ще се разбере.
Снощи ми се обадиха от пренатеста, всъщност на излизане от един детски магазин, от който взех на сина ми книжка, която се казва Франклин вече има сестричка. Не знам, просто така го почувствах.
Та на излизане от магазина звъннаха, резултатите са идеални и чакаме момиченце! Revolving Hearts

# 91
Честито, Азалия! Много се радвам. Heart

Мен са ме налегнали едни мисли..

# 92
Аз април месец съм на круиз. Само застраховка трябва да видя къде да си направя.
А иначе имам билети за Ед Шийрън в София на 31.08..не знам дали да рискувам(не съм от София) Терминът ми е чак на 21ви де..ще има да го мисля 😀

# 93
Момичета 9 Heart на 9 Blue Heart сме засега Blush има равенство. По темата с концертите за сега планове имам за другия месец за Фантома от операта, по нататък в жегите мисля, че няма да ми е до концерти. Днес тъкмо видях, че на 14.09 ще има концерт на Бочели ама уви ще го пропусна този път..Confused Ед Шийрън като го обявиха знаех,че съм бременна и го отписах още тогава Joy

Да се оплача от вчера съм с хрема, главоболие и леки болки в гърлото и днес си подсмърчам вкъщи.. Много е гадно като не може да се пие нищо..Disappointed

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 18:24 от Kitana666

# 94
Хахаха, явно не съм само аз с драмите около концертите. Засега на 19.06 сме на Coldplay в Будапеща, на 31.08 на Ed Sheeran в София. Тез в НДК въобще не ги броя. Нито един не искам да пропускам, да видим Grinning Иначе за втори път ние отменяме меден месец в Куба заради забременяване, вече не смея да си помислям за тази дестинация, честно Grinning

# 95
Аз като цяло драми с концертите нямам, защото като цяло не съм фенка на такива събития 😃 Драмата ми е с летните пътувания, ама такова е, човек се съобразява. Дъщеря ми като беше по-малка много пътувахме, повечето пъти сами. Ама свърши тоя рахат поне засега 😃

# 96
Аз днес пристигнах днес ,пътуваме супер двете . Сега 9 дни почивка

# 97
Аз минах УНГ на Аб съм оспамокс и Аб капки. Гноен синузит. Аз си знаех де.

# 98
Уф че неприятно, Мартина, да минава бързо!

И аз съм с билети за Ед Шийрън на 31.08. обаче термина ми е за 06.09. Малко не ми се вижда възможно 🫣
Иначе за море се чудя аз - за нашето знам че не се препоръчва за бременни понеже не е много солено и задържа по-лесно бактерии. За гръцкото мисля, евентуално през юни.

# 99
Марти, бързо да ти помага Аб-то и да се приключва вече! 😘

Аз днес капарирах морето, Дай Боже всичко да е наред 🙏
Много ми се иска май месец да идем до Лондон. Ще съм началото на 6ти ,май не е проблем!? 🤔

# 100
Аз лично пътувах в 6ти месец до Америка. Ако сте добре и Аг ,ви даде разрешение пътувайте колкото искате,няма по хубаво от това🫶
Относно морето лично нашето ще мине повече в Варна и Гърция .
Обичам да карам кайт но това лято ще се въздържа. 
Аз исках да ви попитам някоя от вас чувства ли се подута, не че имате коремче нали просто да ви е тежко . Избягвам дънки вече адски ме дразнят

# 101
  • Перник
Добър вечер. Включвам се с резултатите от ФМ. Бебето е като по”учебник” както се изразиха ❤, ноо има опасност от прееклампсия. Има ли Някоя от вас същия “проблем” ?
П.с. 95%  за момченце😁

# 102
Относно прееклампсията мога да споделя, че наскоро видях, че има пакет за изследване в Геника. Гледам им листата понеже мен там ме пратиха на изследвания за тромбофилия. Знам, че двата проблема са тясно свързани, но не съм се сблъскала и с двата през първата ми бременност.

# 103
Мерси, момичета! Ще мине, няма къде да ходи.
За море ще почакаме ние да капарираме, заради броя на бебетата. Не знам до юни какво ще стане. Като АГ даде зелена светлина може и да отидем. Да ги донося до 9ти месец, пък другото не е важно.

# 104
Такъв е периодът, че трудно се правят планове. Хора дето обичаме да си планираме това ни тормози, ама такова е 😂 Да сме живи и здрави, а пък другото минава

Общи условия

Активация на акаунт