Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 30 968
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Малее... колко много сте писали. Тези дни ми се струпаха малко повечко неща. Ще се връщаме при нашите, защото ММ иска да ни е по-лесно излизането с приятели, а тъй като всички роднини са там, това ни е единственият вариант. И така вместо да правя грубо разпределение на детска стая в апартамента, ще ми се наложи да правя цялоство обзавеждане на родителската спалня в къщата при нашите. Проблема е, че малко нещата се случват сякаш в последния момент (поне в моите престави) и някакси не мога да го осъзная все още. Може и да е от хормоните, понеже по принцип лесно се адаптирам.

За токсоплазмозата, дали трябва да правя второ изследване, понеже правих много в началото и излезна отрицателно. Ние си имаме две котета вкъщи и въпреки че са обезпаразитени и ваксинирани редовно, аз галя всяко коте, което ми даде (откакто съм бременна не го правя де).

Иначе и аз почти нищо не усещам като движения на бебето все още. Само като медитирам и то пак не винаги, по едно пърхане на два дена толкоз ми се полага. Satisfied Скоро ще го видя пак, в понеделник съм на преглед, а пък в неделя най-после ще ни кажат пола.

# 616
Марти, съжалявам че ви е дошло това до главата. Сигурна съм, че сте намерили добри специалисти и ще назначат най-добрата терапия. Надявам се малката да се чувства по-добре, по-скоро

Мери - голямо приключение ще е да се върнете при вашите, желая ти корави нерви и да береш само плюсовете от ситуацията (на мен знам че би ми било доста трудно, но всяка ситуация е различна). За токсоплазмозата - изговори го с АГ и ако прецени пусни пак, според мен няма да навреди да се знае(не са само котенцата потенциални преносители). Тук във форума четох няколко момичета минали антибиотичен курс заради токсоплазмоза/листериоза без странични ефекти за бебчето. Важното е да се вземат мерки при нужда.

# 617
Марти, много кофти ситуация, но поне знаете какво е и ще предприемете мерки. Да се оправя малката бързо!
Мери, с предната бременност, отново термин септември, май месец започнахме основен ремонт на целия етаж и до август се бяхме нанесли. Може би стреса от промяната ти влияе сега повече, но щом сте преценили, че ще е за добро, не се притеснявай! Винаги е добре да знаеш, че има кой да удари едно рамо, когато се налага.
Аз запазих час за втора ФМ след месец, нямам търпение да дойде прегледа. Даже намерих кой да гледа малкия, за да може и баща му да влезе на прегледа с мен.

# 618
Аз съм на ЖК в понеделник, а на фетална на 25.04 и нямам търпение вече имам усещането, че е минала цяла вечност от последния ми преглед.
Сега като посвикнах да усещам бебока, виждам че започам леко да се притеснявам ако не  я почуствам с  часове Sweat Smile ,  луда работа. Smile
Вие говорите ли на бебоците, всички покрай мен ми обясняват как трябвало да се говори, да се пее, аз го правя като съм самичка основно или като ме подритва по настоятелно, иначе ми е странно. Rolling Eyes

# 619
Ох Китана, и аз съм така постоянно се филмирам ако не усещам, като е парти вътре дълго време - също Grinning "Говоря" на бебето предимно на ум за сега, ММ е по-активен в тая насока.
Минавам да ви споделя за една игра която мернах в друг подфорум. Регистрирах се и няколко дни по-късно(днес) ми звъннаха да кажат че пратката ще дойде до две седмица с доставка от тях.
 https://www.hipp.bg/
Нужно е да си направите регистрация с приложен код HiPP-FROSCH и да попълните данните си, искат ехографска снимка и дата на термина. Слагам снимка на пакета с неша получен от друго момиче във форума. Много нахвалиха една лъжичка за захранване на бебето, която идвала с пакета - не се продавала отделно и някои мами само заради нея се регистрирали, та нямам търпения да го видя отблизо това "чудо" Grinning

# 620
Джелато, аз там имам регистрация, и я знам тази инициатива, ама не знам вече като имам от предното дете, дали ще стане. Трябва да вляза довечера и да видя.

Рядко говоря на бебетата, ама достатъчно викам по малката, те са свикнали Joy

# 621
Аз съм на втора фетална на 30/04 и също нямам търпение.
Марти, надявам се малката да се подобрява и да е наред всичко предвид ситуацията. 🙏🏼

Аз от вчера пак пазя дивана вкъщи, но този път заради контракции и съответно болки. Отдавам го на притеснения и нерви по друг повод по-рано тази седмица.. Явно трябва да се върна към йогата, но под формата за бременни и да се науча да съм повече над нещата. Извинявам се за лирическото отклонение. ☺

За покупките - все още само гледам идеи. Ще вземем доста неща от сестрите ни, тъй като и двете имат дечица. Така че може би средата на лятото ще започнем пазаруването.

# 622
Марти, съжалявам за диагнозата, дано го израсте възможно най-скоро и остане зад гърба ви!
Мери-ан, интересно решение сте взели, дано е за добро и да получавате само желана помощ и да ви е по-комфортно там. Simple Smile
Китана, от време на време като рита му казвам нещо, но не е като да му говоря, разказвам ежедневно нещо. Баткото му говори по-често, обяснява му някакви неща. А пък бебето сигурно се стресира, дето вика Марти, от толкова викане по батко му Sweat Smile
Гелато и аз имам от предното дете и ми бяха пратили подобни неща. Ако става въпрос за лъжицата на снимката, синя такава пращаха тогава, още се мотае вкъщи, но си е обикновена лъжица, пластмасова, нищо специално, не помня и да съм я ползвала.

# 623
На мен постоянно ми излизат реклами на тази игра на Хип във фб и се чудех дали да се регистрирам, ама така и не се навих . Прави ми впечатление, че Елена Василева много ги рекламира също...

# 624
Ех, разбихте ми илюзиите за тази лъжичка Grinning
След като минах през интерекспо за онова изложение и сега с тази игра май ще се напълня за нула време с листовки и мострички...
Последно ви спамя с тази игра - 20 човека с термин след 31.07.24 ще получат комплект от количка, столче за кола, люлка, дрешки и тн.  https://mechtazadete.bg/rodi-dete-v-bulgaria/
Ако ви попадне някакъв по-полезен тип игра ще се радвам да споделите Simple Smile

# 625
Марти, прегръдки! Ще се справите, поне знаете какво е. Моето автоимууно го откриха като бях на 16, по-голяма ама пак с детски акъл и си е стрес. За мен най-важното беше, че близките ми не се опитваха да дават акъл кое и как трябва да се прави. Сигурно нашите бяха говорили с тях предварително. Вярвам, че ще се справите и всичко ще е наред накрая.

Олее, това от Хип, аз се бях регистрила без никакви очаквания и тотално бях забравила за него. Имам 3-4 колета вкъщи още неразопаковани, ММ ходи и ги взима и с тия промени и нови планове изобщо не съм стигнала до тях. Може би има шанс да е дошло нещо.

Благодаря ви за подкрепата, относно преместването! Да, помощта ни е важна, и се надяваме, че като сме там ще ни е по-лесно да си търсим нещо за нас.

# 626
Ех, разбихте ми илюзиите за тази лъжичка Grinning
След като минах през интерекспо за онова изложение и сега с тази игра май ще се напълня за нула време с листовки и мострички...
Последно ви спамя с тази игра - 20 човека с термин след 31.07.24 ще получат комплект от количка, столче за кола, люлка, дрешки и тн.  https://mechtazadete.bg/rodi-dete-v-bulgaria/
Ако ви попадне някакъв по-полезен тип игра ще се радвам да споделите Simple Smile

А, спами ни с всякакви кампании. Много са полезни. И аз видях поста на Хип и се регистрирах. Звъннаха ми след няколко седмици и още на другия ден пакета беше при мен. Само че не съм в града и още не съм го взела Grinning

# 627
О, аз тази кутия на Хип, колко исках да се сдобия с нея. Малката беше само на АМ и исках да го прехвърлям в кутия. Така и не успях да я намеря тогава.
Нещо съм се филмирала. Корема ми беше доста щръкнал и изведнъж от 2 дена се прибра някак си. Бебето го усещам много леко от време на време, основно вечер, но много по малко и за малко. Някак все едно спихна този корем. Имам почти месец до преглед и се чудя дали да не ходя някъде ей така само да ме видят и да се успокоя. Знам, че е рано в 19г.с. за постоянни ритници и кой знае какъв корем. Някак и гърдите ми омекнаха и не ме болят зверски както преди.
Знаете какъв е филма…

# 628
MDA видах сходни оплаквания в групата с термин август - май си е нормална част от процеса. Винаги може да отидеш на един преглед ей така да ти е мирно всичко Simple Smile

# 629
Здравейте момичета.
Марти ,стискам палци всичко да минава добре ❤️
Merry-Ann ние скоро взехме къща и сме в ремонт и до някъде те разбирам обаче мисли положително ,че най-хубавото тепърва предстои. ❤️
 За Хип аз нямам наблюдения,  не ползвам нищо от марката не ми и харесва нищо но успех на тези който са се включили 🌷
Аз постоянно пях на малката когато бях бременна и си говорих сама изобщо не ме е интересувало,ММ много се смееше. Сега също го правя , аз съм много спокоен човек рядко се ядосвам а за викаме почти никога освен когато карам понякога проста 🫣
MDA-  аз бях страшен филм с първата ми бременност,  ходихме 3 пъти в болницата защото все си мислих ,че раждам . Разбирам те напълно ,спокойствие преди всичко и хубави мисли 💗

Общи условия

Активация на акаунт