Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 30 951
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
И аз чат пат се филмирам така. Вчера например, почти не съм ги усещала, явно от напрегнатия ден и вечерта се зачудих чак. Днес пак са във вихъра си.
Спокойно, според мен просто имат по - спокойни дни.

# 631
Stm99, старая се да мисля позитивно до колкото мога. Та къщата ни по-принцип е голяма - на два етажа, като всеки си е като самостоятелен апартамент. Е долу е по-малко като площ, но пак си има всичко.

MDA, и аз съм голяма филмарка и паника, обаче ММ само ми се кара, че и него напрягам, та се старая да не мисля много, много. Иначе сега като ми наближава прегледа се усещам, че леко почват да ме обземат мисли.

Ще ви кача идейна концепция на гардероба, който мисля да направим за спалнята, след като майка тъй щедро я отстъпи. Преди това тя си беше направила нейната идея, но на мен не ми допана. Като ѝ показах моето и ми вика, като почнем ремонта долу искам да ми направиш в долната спалня такъв гардероб. Satisfied
Скрит текст:

# 632
Давам линк за мероприятие за бъдещи родители на 20 април, беше споделено във фб групата, но знам че не всички сте там.
Simple Smile
https://parentacademy.bg/events/akademia-bremenni-20-april/?fbcl … V49O7H3ea3B3P4rqw

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 19:35 от Kitana666

# 633
  • Перник
Здравейте,дами. Имам въпрос, реших да попитам първо тук преди да съм св филмирала. В 18г.с. Съм и от сутринта имам режеща болка долу в дясно. Случвало ли ви се е и има ли нещо притеснително. В краен случай ще отида на лекар естествено

# 634
Здравейте,дами. Имам въпрос, реших да попитам първо тук преди да съм св филмирала. В 18г.с. Съм и от сутринта имам режеща болка долу в дясно. Случвало ли ви се е и има ли нещо притеснително. В краен случай ще отида на лекар естествено

Добро утро! Аз също получавам такива болки от дясно или ляво (предимно от дясно) от време на време ако кихна, стана рязко или направя по-рязко движение, но отминават за по-малко от минута и забравям. Това е от разтягането на мускулите, които и без това са опънати от нарастващата матка. Но ако е по-продължителна болка се консултирай с лекар задължително.

# 635
Първо болката тъпа ли е или остра? Свързваш ли я с някакво действие или я има и като си в покой? При мен примерно от няколко дни започва болка долу в дясно като ходя по-продължително и по-бързо. Като седна да си почина минава. Болките отляво и отдясно са нормални, както са ти написали заради разтягането на матката. Пий но шпа полежавай и не се филмирай, ако е нещо постоянно, което не изчезва вече иди на лекар. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 10:29 от Kitana666

# 636
И аз от време на време имам такава остра болка. Снощи например обувах и оправях малкия, аз клеча, той се мята като риба и ме заболя. Сутринта като се събудих и се разтегнах пак ме заболя. Мисля, че е нормално, макар и неприятно.

# 637
  • Перник
Първо болката тъпа ли е или остра? Свързваш ли я с някакво действие или я има и като си в покой? При мен примерно от няколко дни започва болка долу в дясно като ходя по-продължително и по-бързо. Като седна да си почина минава. Болките отляво и отдясно са нормални, както са ти написали заради разтягането на матката. Пий но шпа полежавай и не се филмирай, ако е нещо постоянно, което не изчезва вече иди на лекар. Simple Smile
Започна да ме боли сутринта след като отидох да се изпишкам(явно през нощта съм стискала ) и от тогава не минава и в легнало положение, седеж и т.н. Режеща е и остра . Благодаря за успокоението  Simple Smile

# 638
Ако е постоянна,режеща и остра и не минава след почивка и но шпа може би е хубаво да те види лекар.Както го обясняваш ми звучи все едно бебока е в тази зона. Аз преди месец имах постоянни болки отляво и зоната ми седеше твърда, питах лекаря и се оказа че госпожицата се е настанила там и опъва матката, както и притиска червата. По принцип се проверява като натиснеш зоната с с два пръста надолу и вдигнеш  рязко ако не те боли, значи не е страшно.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 12:28 от Kitana666

# 639
Ако е еднократна болка не е страшно. При рязко ставане, завъртане и такива се появява. Но ако не отминава с почивка, нош-па по-добре отиди да те погледнат.

# 640
За болката да се включа - и аз така знам, ако ме минава се ходи на лекар. Иначе еднократно, при ставане, кихане е нормално.

# 641
Идвам да ви споделя един странен симптом на бременността. Понякога храната има вкус на сапун...
ММ опитва същото нещо и не усеща вкуса, ок може би усещам повече в момента. Може да е от конкретна храна - не: от капсулите за миялната - не; може би е от самата миялна - не... Днес се разрових и установих че не съм единствената луда и това било от хормоналните промени, еми супер ще се живее така 🫧 🫢🫧

# 642
При мен някои храни са с променен вкус ама не съм чак като Icecream. За сметка на това имам обоняние на ловна хрътка все още и все ми мирише на нещо... 😅 Включително не ми харесват миризми на омекотители, които обичам по принцип ама какво да се прави.

Момичетата с партитата за пола, какво стана минаха ли? Никоя не се е похвалила ☺️

# 643
Аз по принцип съм като хрътка с обонянието, но сега е страшно. Все на нещо ми мирише. Върха беше, когато на колежката кафето ми миришеше на спирт Joy иди обяснявай после на шефа, че пиеш кафе..

# 644
При мен някои храни са с променен вкус ама не съм чак като Icecream. За сметка на това имам обоняние на ловна хрътка все още и все ми мирише на нещо... 😅 Включително не ми харесват миризми на омекотители, които обичам по принцип ама какво да се прави.

Момичетата с партитата за пола, какво стана минаха ли? Никоя не се е похвалила ☺️

Аз все повече истории като чета, че в началото казват единия пол после става другия почвам да се съмнявам, че ще е момиче 😀 (и май по-често казват момичета, а се оказват момчета). На феталната казаха момиче, след 2 седмици на ЖК също и реших, че вече знаем със сигурност. Сега на 17ти съм пак на преглед, ще съм 17+4 и пак ще питам за пола хаха. Та май се радвам, че не правихме парти за пола. 😀

Общи условия

Активация на акаунт