Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 30 946
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен! Аз нещо съм настинала. Носа ми е ужасно задръстен, за втори път в съзнателния ми живот ми се случва, попринцип никога не ми се запушва носа, ужасно е. Вече 3-ти ден не мога да го отпуша, карам го на чайчета, правя си промивки със Солемар и си пръскам синулан спрей и нищо не помага. Моля за съвети ако някой знае някой “естествен” начин за отпушване, че ще се гръмна вече 🤧
Отделно кихам постоянно, направо пълен ад 😮💨

# 646
Ох и аз имам леки съмнения още ама се надявам на втората фетална да бъдат разсеяни вече на 100%. И двамата лекари последно ми казаха категорично момиче ама знам ли...😅

Ем6632 ще ти кажа нещо, което при мен вършеше работа преди ама е според някои е гадно. Прочети за  поставяне на мед в носа поне при мен действаше безотказно преди.
Аз откакто боледувах носа ми ту е отпушен ту е запушен и съм дигнала ръце  вече. 😅

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 16:47 от Kitana666

# 647
И аз имам още известни съмнения, ама феталната и моята АГ общо 3 пъти ми казаха едно и също и просто отказвам да приема, че може да са сгрешили Grinning все някоя, някой път щеше да види, ако е нещо различно.
За отпушване на носа тампони с ракия (подходящо ли е сега, всъщност?!?) гадно, но безотказно.

# 648
На болните бързо оздравяване 🌷
За партитата за пола ,ние още чакаме да е 100 % сигурно ,че да не стане някой фал 🤣

# 649
На болните бързо оздравяване 🌷
За партитата за пола ,ние още чакаме да е 100 % сигурно ,че да не стане някой фал 🤣

100% не е ли при раждането? ThinkingJoy

# 650
Е надявам се преди това да знаем пола хахах . С тези цени за прегледите и напреднала медицина 🫣🤣🤣
Как се справяте с ниско кръвно тези от вас който имат ?

# 651
Аз съм с ниско кръвно и тия дни живея на таратор. Направих си една голяма тенджера -  и с почти всяко хапване. Сладкото също помага, но гледам да избягвам. Залагам на кисело мляко, ябълки и много вода.

# 652
Ох , аз вода пия много .  Таратор мразя /кисело мляко също не ям
Гледам да имам нещо сладко малко,че тези дни на два три пъти ми ставаше много зле .

# 653
Пошегувах се за 100% JoyGrin

Много вода и сладичко винаги в мен, така се справям лично аз. Открих и сезона на сладоледа вече.Icecream SunglassesNature Sunny

# 654
Добро утро от мен! Нашето парти мина, приятелките се бяха постарали доста Satisfied  - чакаме момиче. Болки и аз имам понякога, също най-често при резки движения, но и понякога докато съм седнала. Понеже работата ми е основно на компютър и понякога, като се съсредоточа прекалено в това което правя и се привеждам към екрана. Тогава ми се случва да ме заболи и като се дръпна назад и минава. Предполагам, госпожицата протестира, че ѝ правя тясно. Между другото до сега все като говорих за бебока, виках той/то, понеже тайнично си мислех че на първата фетална може да не се видяло точно и сега да ми е още странно да говоря в женски род. Smiley

# 655
Мери-Ан, ех, че хубаво! Честита девойка!

С ниското кръвно никак не се справям. Ям сладко, пия вода и кафе (то моето кафе е едно.. Лате Макиато, нали Grin )

# 656
Аз преди бях с ниско кръвно и по принцип не ми пречи, но преди няколко дена както си слагах вечерята на котетата и рязко ми прилоша - усетих гадене и как ми причернява. Директно седнах и си сложих главата между колената. ММ малко се паникьоса, защото не разбра какво се случва.

Гледам и аз да хапвам повече таратор - много обичам и сега вкъщи има постоянно. Иначе вода пия поне по 2л на ден, от преди съм си свикнала.

# 657
Честита момиченце, Мери -ан ! 😍
С ниското кръвно и аз не мога да кажа,че се справям. Примирява ми понякога,пия вода, мия се със студена вода, айрян и таратор също, но то като си е попринцип такова май няма много какво да се направи.
Аз съм болна от миналия понеделник и вече направо ми се реве, май ще ходя до лл да изписва антибиотик, защото колкото и да не ми се иска, май всичко се обърна в бактерия и няма да мине. С конюктивит съм от миналата сряда, отделно от няколко дни съм като задръстена и носа и гърлото, абе ужас едвам говоря ,нямам глас. Разсипах се от болести, тоя път.

# 658
Оххх, много неприятно е с боледуването. Ама наистина по - добре иди да изпишат АБ, вместо да се мъчиш. И за бебето не е добре инфекцията.
Аз така се ядосах. Нали бях поръчала дрешки от Уайкики. Много са хубави дрешките, но на едното комплектче са пропуснали да ми сложат панталонките. Ок, писах им. Днес ми връщат, че не могат да ми ги изпратят, ако искам да върна бодито. Е, за 9 лв няма да се занимавам, ама се ядосах. Искам си панталонките.

# 659
И аз съм с ниско кръвно по принцип, а напоследък още по-ниско.. Залагам на айрян и много вода. Внимавам и с резките движения, защото вече няколко пъти се случи аха да тупна на земята, но късмет, че ММ при всички ситуации се случи близо до мен. ☺

Общи условия

Активация на акаунт