Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 30 941
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Минавам само да си кажа момичета, че вдигам парти, защото успях да си запиша час за ФМ при доц. Чавеева! Не си спомням друг път да ми е било нещо такова толкова трудно, дълго и … успешно 🎉 хахах

# 661
Еее, честито! Аз съм другия понеделник, толкова бавно ми се точат дните, направооо...

# 662
Отчитам се след днешната ЖК, девойката  ни е доста буйна явно ще прилича на майка си, голямо шаване и подритване  Joy. Лекарят ще ми пусне изследването за токсоплазмозата и другите неща, които ми искат за тромбофилията. Продължава да си върви напред, другата седмица ще я видим по-подробно на феталната.Flowers Hibiscus

Да ви дам малко статистика за момента в групата чакаме 13 девойки Heart , 11 младежа Blue Heart и имаме 13 неизвестни. Ако някой съм пропуснала да го отбележа да ми пише, а и мисля че още има мами които липсват в заглавната страница. Simple Smile

# 663
Аз съм с момче, термин след 20-ти септември. Получих вече толкова дати, като последната е 1-ви октомври, така че няма да го мисля, предполагам че по-нататък ще имам дата.

Иначе аз останах без следящ АГ и сега си търся нов, нещо не ни беше писано са вървим заедно по този път. Аз лично вярвам че е за добро, олекна ми!

# 664
Браво, Китана! Все така енергична да е девойката.
И моите яко парти правят, но мисля, че младежа е по - активен. Ще видя на феталната кой къде е, че сигурно са се завъртяли.

Избрахме ли име на новата тема?

# 665
Totolitka, ще те добавя с дата 01.10, а пък после ще я променим.

Ами Марти освен да пусна един вот, в заглавната страница за гласуване, нямаме други предложения за сега.

1."Септемврийчето подритва вече, а пък термина е още надалече."

2."Първата половина мина, през септември ще сме трима или четирима!"

Момичета давайте идеи !!!

# 666
Да, пусни една анкета, че си я изписахме тая тема.

Ох, аз нещо го закъсах с нерв (предполагам). Миналата бременност, към края обаче, може би 8ми месец, започна да ме боли под гърдата, ама зверски. Не можех нито да седна, нито да легна. Мислех си, че е защото малката ме рита там. Е да, ама сега от снощи пак ме боли, като отива и към гърба. Сега не усещам някой да ме рита там, а и още са малки, че от ритане да стане, явно нещо се притиска (така си го обяснявам). Не знам как ще я карам.

# 667
Пуснала съм анкета в заглавната страница за новото име, моля гласувайте! Flowers Cherry BlossomSparkling Heart

# 668
Аз съм болна от миналия понеделник и вече направо ми се реве, май ще ходя до лл да изписва антибиотик, защото колкото и да не ми се иска, май всичко се обърна в бактерия и няма да мине. С конюктивит съм от миналата сряда, отделно от няколко дни съм като задръстена и носа и гърлото, абе ужас едвам говоря ,нямам глас. Разсипах се от болести, тоя път.

Ох и аз съм така от четвъртък и нямам подобрение, просто тоя нос ще ме побърка.. поне нямам температура. Дотук ми беше добрия имунитет 😅 сряда съм на УНГ ако нямам подобрение дотогава.

Иначе аз май започнах да усещам бебчо ☺ усещам много леки побутвания и гъделичкане, предполагам е дребосъка

# 669
Здравейте и от мен 🌷
Радвам се за всички с хубави новини.
На тези който са болни ,да минава бързо .
Исках да попитам имате ли проблем с ходенето до тоалетна ?
И надявам се живот и здраве да знам пола и аз на 25.04❤️

# 670
Stm99, ако си в групата във фейсбук доста подробно беше разисквана темата с нуждите, макар и в началото. Иначе аз лично да ти кажа избягвам тестеното, че не ми се отразява добре и гледам да ям повече зеленчуци. Ям чиа и сини сливи също. Ако закъсам нещо съм си взела едно сиропче с лактулоза по препоръка не лекаря.

# 671
Нямам фб.
Аз също внимавам какво ям , винаги съм имала така да кажем този проблем и в периода на бременност внимавам двойно повече.
Ако стане зле работата разчитам на чай 🤣

# 672
Здравейте,
Да се оплача и аз, моята ФМ е на 22 май и проследяващата ми каза да отида след това на контролен преглед. Как ще издържа до тогава без преглед не знам….
Също така получих обрив по ръцете. Не се знае дали е алергия или нещо друго и сега се мажа с кортикостероид. Стана ми чудно, че ми дадоха това, но щом проследяващата е ок.. Поне от едно намазване вчера вече съм по-добре. Появи се в петък и имаше страшен сърбеж..

# 673
Потребител, аз не съм била на ехограф от 15.03. Сега съм следващия понеделник, така се случи. Ще мине бързо.

# 674
Добро утро! Вчера бях на ЖК по ЗК - всичко изглежда наред. Мадамата вече е 330гр. и доста активна Simple Smile Другото което ме радва е, че хематома изглежда почти го няма вече Nature Dizzy Дано се потвърди това и на феталната с извънземната апаратура на 24.04. Успях да се преборя и да ми пуснат токсоплазмозата и всичко останало, което бях намислила по ЗК, та като цяло доста успешно.

potrebitel20111 - кортикото звучи страшно, но съм чувала да го изписват на бременни и преди. А и от личен опит знам че този тип кремове носят най-бързо облекчение. Да минава бързо!

Stm99 - не знам дали си виждала тези два линка, но има разни полезни съвети за перисталтиката по време на бременност. Нищо революционно нали, но все пак.. https://roditel.bg/bremennost-i-zapek/
https://www.bg-mamma.com/?topic=91371

Общи условия

Активация на акаунт