Майски бебета 2024г. - Тема 9

• 32 993
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Аз май съм споделяла, че бях силна и независима предните пъти, сега малко да ме поглезят, че свикнаха много да нямат ангажименти Grinning Мъжа ми малко ми го дължи и явно го усеща та се реваншира.

# 346
И аз съм от тия дето карат коли, изкарват пари сами, къщата си построих сама. Обаче винаги вземам мъжа ми с мен. Носи ми спокойствие е баланс и искам да е с мен. Достатъчно съм била мъжко момиче, сега имам нуждата да ме поглези малко.

Между другото ако може мъжа ви да присъства на раждането, бихте ли го взели? Аз съм по-скоро не, но не мога да преценя.

# 347
Аз неискам да присъства.Ще се притеснявам сигурно от него.А и той мисля,че няма да иска.Не сме говорили на тая тема.Искам да ме хвърли в болницата и да ве остави на спокойствие да си раждам

# 348
На мен също по-скоро не ми се иска да присъства на раждането. За щастие и той няма желание, та всичко е точно. Иначе в болницата, в която ще раждам позволяват бащата да присъства в замяна на скромните 1000лв. Smiley

# 349
И ние сме говорили и двамата не искаме да присъства.
Искам да ме остави предната вечер в болницата, да си остана малко насаме с мислите и емоциите и после да дойде когато вече човечето се е появило.
Иначе нямам намерение или желание да съм мъжко момиче, искам той да участва наравно с мен в отглеждането на детето ни, а за щастие той иска същото. Просто аз съм малко control freak и ще ми е трудно да се оставя да ми се помага. Но много искам да се науча да "пускам" нещата, така че това ще е интересен урок за мен

# 350
Брейййй, какво ли ще прави за 1000 лв? Ще му дадат едни найлони да се маскира и? Какво друго за 1000 лв? Страшни са.
Иначе не желая да ме оставя сама в болницата. Нека да чака пред операционната зала, но искам да знам, че е там. Вътре сигурно няма да иска да влезе.

# 351
И при нас нито един от двамата няма желание за присъствие на раждането. И май по-добре…

# 352
И при нас нито един от двамата няма желание за присъствие на раждането. И май по-добре…
И ние така

# 353
Не само, че искам, Ами и държа да присъства при възможност. Simple Smile
Предният път нямаше как и ми липсваше. Иначе не би ме притеснило присъствието му, даже първата бременност му давах да чете какво да прави, ако не успеем да стигнем болница и се наложи той да ме изроди, сега не е зле да си припомни. 😀
Бащата на племенника ми не искаше много да присъства, но сестра ми го накара, че даже и е стоял до главата на лекаря вместо на столче до нейната 😂 и след това само разказваше как това е най-скоро нещо на света.

# 354
За бебета до 1г знам, че не трябва да им се дава мед. Може да съдържа спори на Clostridium botulinum, причинител на ботулизма.

# 355
Аз ще съм със секцио и таткото ще е в операционната с мен. В болницата, в която ще раждам, не се доплаща за него, ще бъде от моята страна на паравана, та и двамата няма да виждаме нищо, но заедно ще видим бебчето за първи път. Но може би ако беше естествено не мисля, че щях да искам да му го причинявам

Коя е болницата, в която искат 1000 лв? Супер безумно

# 356
Медът нали е и алерген, как ще се дава на такова малко бебе 🙄

В моята болница може, но ѝ двамата не искаме да присъства.

# 357
Имам си и разни съображения по отношение на адаптацията на големия ми син към новата му роля на батко - разни неуместни коментари "ти нали си батко, еди си какво направи" или пък насочване на

Ох, това са и моите притеснения. Добре, че повечето от родата дето биха се изказали така, ги виждаме рядко. Пък и каката е на 2 и малко в момента, разчитам че ще влезе в едното ухо и ще излезе от другото и няма да си го слага на сърце. И без това очаквам трудничка адаптация за нея с новото бебе.
[/quote]
Eleyn позната си ми сякаш от друга тема, каката кога е родена? Май си бременеем и двата пъти заедно Simple Smile)

# 358
  • София
Честно казано би ми се искало мъжът ми да присъства на раждането. Но предвид, че ме гласят за секцио, няма да стане. Просто искам да е до мен, успокоява ме самото му присъствие. На прегледите е с мен, на феталните също. Много се вълнува и не дава косъм да ми падне от главата. Отделно, че работи като луд. Стегнахме стаята, сега ми прави кухнята. Да ми е жив и здрав. Simple Smile

# 359
Честно казано би ми се искало мъжът ми да присъства на раждането. Но предвид, че ме гласят за секцио, няма да стане. Просто искам да е до мен, успокоява ме самото му присъствие. На прегледите е с мен, на феталните също. Много се вълнува и не дава косъм да ми падне от главата. Отделно, че работи като луд. Стегнахме стаята, сега ми прави кухнята. Да ми е жив и здрав. Simple Smile

А защо няма да стане предвид, че е секцио? Няма да го допуснат ли?

Общи условия

Активация на акаунт