Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за бодежите и пробожданията във влагалището по време на бременност?
Какъв е нормалният размер на шийката на матката през различните етапи на бременността?
Какви витамини и добавки са подходящи за приемане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за бодежите и пробожданията във влагалището по време на бременност?
-
Какъв е нормалният размер на шийката на матката през различните етапи на бременността?
-
Какви витамини и добавки са подходящи за приемане по време на бременност?
-
Как да се справим с дискомфорта от ежедневните превръзки по време на бременност?
-
Колко време обикновено се приема Утрогестан по време на бременност?
2 баби 2 дядовци и даже моята сестра. Сега незнам как ще е - то това не ме касае, защото мен ми е важно да изляза от болницата жива и здрава с много здраво бебе, другото ми е все тая.
мен ме изби на това да не пускам никого в близост до бебето и като луда не го пусках от ръце 😄😄😃

), все пак ни предстои да преминем през изключително емоционален и нов период, с разбъркани хормони и нужда от физическо възстановяване.
Тя ме изнервя повече,свеки не е такава,а мислех че ще е обратно.Майка ми ме разпитва къде ще раждам и като тръгна да раждам да и се обадя.Ако ММ го няма,тя да ме закара.Казвам и,че жена като тръгва да ражда не се казва на никой.Не било вярно.С такива фрази ме ядосва.Ако ММ го няма,отивам си сама в болницата.Няма да бия тъпана на всички,че отивам да раждам