Майски бебета 2024г. - Тема 9

• 30 946
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Електрическа пила не съм ползвала. От хигиенните комплектчета ползвах ножичка, гребенче (от тези с косъма, водят се за крусти), рядко пила и термометър. Нашето е на Томи Типи, имаше вътре и четка за зъби, която беше ужасна, и аспиратор за нос, който не свърши никаква работа и разни нокторезачки, които мъжа ми си присвои Joy

И каката се роди 50 см, съответно на изписването (десетина дена след раждането) беше около 51 см и дрехите ѝ от този размер щяха да са ѝ малки. Плуваше в р-р 56, но за много кратко.

# 556
Ел пила съм нямала
И аз НЕ препоръчвам 50рр

# 557
И при мен най-малкия размер е 56.
За дрешките бях решила да взема само по 5 бройки от вид, но се отпуснах доста и в момента имаме от 56 до 68 така че живот и здраве до към 5-6ти месец няма да го мисля 😀

# 558
И при мен най-малкия размер е 56.
За дрешките бях решила да взема само по 5 бройки от вид, но се отпуснах доста и в момента имаме от 56 до 68 така че живот и здраве до към 5-6ти месец няма да го мисля 😀

И аз съм така! Всичко друго е по списък, но за дрешките ми е по-трудно да се контролирам и спрях да разглеждам, че вече имам достатъчно от 56 до 68. 😁

# 559
Клечки за уши с ограничител
И аз по натам ще направя пазар от аптека,дм примерно с подобни неща

На мен един от най-добрите УНГ доктори ми каза, че в ухото се бърка само с лакът. И аз на децата ушите не ги чистя от години, нямат почти никаква ушна кал. Моите също. Забърсвам с хавлията след къпане.

# 560
Ох вече много ми тежи 😁

# 561
На мен ми е много трудно с дрешките,немога да преценя кое трябва кое не трябва,и аз си казах по 5 бр. ама малко ми се струва. Grinning
Съня пак ми се развали,спях си добре в последно време,сега като тръгвам да се въртя през нощта и ме боли отвсякъде и корема тежък,все едно камъни имам Confused Тая нощ едно 10 пъти се събудих.Обмислям да се преместя на дивана да спя,моя мъж ме гушка през нощта,което е хубаво разбира се,но мен секлета ме хваща,тясно ми става и се побърквам.Не е виновен горкия,но с големия корем много ми е неудобно и много трудно вече и все по трудно ще става.

# 562
На мен ми е много трудно с дрешките,немога да преценя кое трябва кое не трябва,и аз си казах по 5 бр. ама малко ми се струва. Grinning
Съня пак ми се развали,спях си добре в последно време,сега като тръгвам да се въртя през нощта и ме боли отвсякъде и корема тежък,все едно камъни имам Confused Тая нощ едно 10 пъти се събудих.Обмислям да се преместя на дивана да спя,моя мъж ме гушка през нощта,което е хубаво разбира се,но мен секлета ме хваща,тясно ми става и се побърквам.Не е виновен горкия,но с големия корем много ми е неудобно и много трудно вече и все по трудно ще става.

Аз ползвам възглавницата за брменни за преграда и едновременно с това си подсигурявам пространство с нея Grinning А и ние сме се разбрали, че гушкането е за докато сме будни, после всеки да си гледа комфортния сън. Аз не мога моята ръка да си подпра върху себе си, камо ли ръка на 115кг човек 😂

# 563
Охх, Не мога да взема решение между Nuna Triv и Nuna Mixx Next. Гледах ги в магазина и побърках продавачите… някоя да има наблюдения/мнение?

# 564
Той и моя мъж е 102 кг и само ръката си слага върху мен и пак много тежка я усещам.Той в съня си го прави иначе като си легнем и бяга в другия край на леглото,хич не ме и пипа.Ще се изтърпим някой месец Grinning

# 565
Обмислям да се преместя на дивана да спя,моя мъж ме гушка през нощта,което е хубаво разбира се,но мен секлета ме хваща,тясно ми става и се побърквам.Не е виновен горкия,но с големия корем много ми е неудобно и много трудно вече и все по трудно ще става.
Абсолютно същото... Много е гушкливо мойто мъжле, което винаги ме е радвало, но напоследък ми идва да му вкарам един докато спи... Аз точно се наглася след 20 минути наместване с тежкия тумбак и той се присламчи към мен да ми диша във врата. А аз вече съм изнервена, защото докато се наместя и ми се е допишкало, топло ми е, тежко ми е, тясно ми е и за капак съм започнала да се разсънвам ... Не ми тежи, той не е тежък, но толкова близо до мен се чувствам в плен .. Става все по-забавно 😂

# 566
Охх, Не мога да взема решение между Nuna Triv и Nuna Mixx Next. Гледах ги в магазина и побърках продавачите… някоя да има наблюдения/мнение?

Гласувамза Mixx Next заради по-големите колела.

# 567
Да, наистина. Малко по-стабилна изглежда. Но пък иначе Трив е доста лека. Ето тук всъщност ми е главоблъсканицата. Иначе и двете харесвам. Едната ми наклонява заради едно, другата заради друго.
Благодаря за гласа! 😁😊

Гласувамза Mixx Next заради по-големите колела.

# 568
Аз гласувам за по-леката. Първоначално бях с една тежка с големи колела - 13кг. Ами преродих се като взех по-лека - с двойни по-малки гуми и 7кг. Предимство в големите гуми така и не намерих, все едно и също беше по дупките в София.

# 569
Тези, които имат вече опит с по-големи дечица - струва ли си да се взима поставка за ваната? Защото май не всеки модел има и поставка. Мен задължително ми трябва сгъваема, нямаме място за др в банята.

Освен това да питам колко често се къпе новородено? Доста е спорна тема е и се обърках

Общи условия

Активация на акаунт