Майски бебета 2024г. - Тема 9

• 30 910
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Аз гласувам за по-леката. Първоначално бях с една тежка с големи колела - 13кг. Ами преродих се като взех по-лека - с двойни по-малки гуми и 7кг. Предимство в големите гуми така и не намерих, все едно и също беше по дупките в София.

За мен има коренна разлика между количка с по-малки и по-големи колела в стабилност и проходимост.

# 571
Сега виждам, че има меки и твърди подложки за повиване. Някакви мнения? Смятам да използвам скрин за повиването, а не да купувам отделно повивалник

# 572
Сега виждам, че има меки и твърди подложки за повиване. Някакви мнения? Смятам да използвам скрин за повиването, а не да купувам отделно повивалник

И аз бях със същите терзания. Пристигна ми твърдата, отдолу е като дървена, слагаш я върху скрина и си готова.

# 573
И ние сме се ЗА твърдите подложки.

# 574
  • София
За къпането на бебето е както прецените. В болницата къпят всеки ден. По нови разбирания няма нужда толкова често и водата изсушава кожата. Щерката я къпехме два пъти седмично, но тя е и с атопичен дерматит и трябва много да овлажняване кожата, а къпането беше малко като автогол. Казаха ми че е вероятно да го израсте в първите 3-5 години от живота. Ха, дано!

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 21:28 от Eleyn

# 575
Новороденото му миехме гъзеца на мивката по 10-12 пъти на ден, на всяко акане 😁
Та цялостно къпане във вана можеше и веднъж на 7-10 дни само да му се прави
Тези, които имат вече опит с по-големи дечица - струва ли си да се взима поставка за ваната? Защото май не всеки модел има и поставка. Мен задължително ми трябва сгъваема, нямаме място за др в банята.

Освен това да питам колко често се къпе новородено? Доста е спорна тема е и се обърках

# 576
Аз бях с меки за повиване...смених две много се разкъсват

# 577
Аз гласувам за по-леката. Първоначално бях с една тежка с големи колела - 13кг. Ами преродих се като взех по-лека - с двойни по-малки гуми и 7кг. Предимство в големите гуми така и не намерих, все едно и също беше по дупките в София.
Леле, като чета за какви кг колички пишете, чак взех да се колебая за тази, която аз си харесах, защото е близо 22кг. Sweat Smile

# 578
Как 22кг ? Това си е направо силова тренировка, като добавиш тежестта на бебето + друг багаж, чанта... 😄

# 579
  • София
Привет, момичета! Днес ми правят ОГТТ, много се притеснявам от резултата. Вече ми взеха кръв на гладно и изпих течността (не беше свръх гадно). Казаха ми да изляза навън, можело да се разходя, ама да не бързам много.

Аз знам, че не трябва да се движа изобщо, но в същото време не ми се седи там при болните, та се върнах в колата да изчакам до следващото боцкане. 220 метра са, ходих мега бавно…дано не е проблем.

# 580
Само да вметна. До нашия офис има лаборатория. Забелязвам, че понеделник и вторник има дълги опашки сутрин. Четвъртък и петък има по 1-2 души. Моя съвет е, ако искате да не сте с болните, избягвайте началото на седмицата. Само като съвет.

# 581
Коя е тази количка 22кг 😳😳😳 Това е цял танк

# 582
  • София
То в интерес на истината няма навалица, просто предвид факта, че е лаборатория, шансът да се срещна с болни е голям.

# 583
То в интерес на истината няма навалица, просто предвид факта, че е лаборатория, шансът да се срещна с болни е голям.

Да, да. Със сигурност шанс има. Просто го отбелязах, защото от 2 месеца наблюдавам лабораторията до офиса и кога са й пиковите дни.

# 584
Коя е тази количка 22кг 😳😳😳 Това е цял танк
Наистина голяма разлика в тежестта. Интересното беше, че като я бутах не се усещаха килограмите, по-скоро би било проблем ако трябва да я вдигам по стълби ежедневно, но ние живеем в къща и няма да ми се налага. Все пак се замислих дали да не разгледам повече преди да купувам.. Иначе количката е Lorelli Rimini.

Общи условия

Активация на акаунт