Искам да кажа...(216) през МАРТ 2024

• 47 884
  • 840
  •   1
Отговори
# 675
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Събудиха ме рано за глупост, още не мога да влезна в час обаче Sunglasses
Селесте, добра идея за лазанята Grinning Ние винаги имаме в хладилника прясна от Лидъл, че щерката много я обича. Но малки разфасовки. Сега дали да не направя повече? 🙂

# 676
  • Бургас
Ети, аз я правя по рецептата на Мър-Мяу, има я в готварската книга. От лидълската съм купувала преди доста време, когато все още смятах приготвянето на домашна за голяма врътка, а се оказа не толкова сложно. С готови кори де, чак и тях не си правя.

# 677
Лазанята и аз я правя с два соса - болонезе и бешамел. Обаче вместо кори използвам ония макарони, дето приличат на панделки. Всички я харесваме така повече. Някак по-сочна става Grinning

Подсетихте ме, че скоро не съм правила.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 13:38 от rummi_pl

# 678
Селесте, може да пробваш фикс за гъбен сос/ четири сирена или нещо подобно вместо бешамел. Но, той се прави много лесно и бързо.

# 679
  • Бургас
Марѝ, точно за някакъв фикс мислех, но все пак си направих бешамел, а той пък стана много добре днес. И насред пълните тигани ни спряха водата Simple Smile

Руми, няколко пъти се сещам за твоя метод с панделките, другия път ще пробвам. Не ги вариш предварително, нали?

# 680
Варя ги. В подсолена вода с няколко капки зехтин.
После в тавата ред панделки, ред от соса с каймата и малко бешамел. Мисля, че три реда излизат (зависи от тавата) Накрая поръсвам обилно с настърган кашкавал. Във фурната докато кашкавала се запече.

# 681
Най-вкусната лазаня е тази от Кауфланд. Преди беше 6-7 лв, сега е 10-12, но е топ. Едно от нещата, които гледам да имам в камерата. 😁
Честито на празнуващите! 🥰🩷

# 682
  • София
Благодаря за палците! Всичко наредихме. Сега чакаме да дойде момента на проверката от министерството.
Ние сме фенове повече на пастата с доматен сос, малко месце, чесън и маслини. Рецептата си е наша и за децата няма по-вкусни спагети. В Италия все още не са ходили, за да направят разлика. Satisfied

# 683
  • при моите деца .....
Уморена съм....
Трудно си стоя на краката....
Нещо се разболявам...
Парят ми очите, боли ме главата.
След 7 се прибрах от родителска среща.
Пуснах перална....
Трябва да гладя....

# 684
  • на Мелмак
Роди, и ние ще сме на паста, ама утре, днес се доизяжда от вчера, че все остава по нещо малко и... Се хвърли после. Ядосвам се.
Боби, нурофен стоп колд ме спасява.

# 685
  • някъде ... тук ...
Боби, лягай си. Работата няма да избяга.

Паста и лазаня и ние обичаме Simple Smile
Фиксове и готови сосове не ползвам, освен пастата/корите.

Бари го платих днес - полет и нощувки в Матера и Бари. Влаковете и автобусите има време, че още няма разписание за тогава. Дано хареса изненадата Златото. Не знае къде ще ходи за РД.

Роди, успех!

# 686
  • Бургас
Аз се прибрах от работа,хапнахме набързо и от 18ч се търкалям в леглото. Опитвам се да си пусна някой филм да гледам,но без успех.
Надявам се,че ще заспя навреме поне. Само големият да се прибере,че е навън.

# 687
  • на Мелмак
Ели, да си изкарате чудесно!
Фиксове, вегети, кубчета не ползвам повече от 10г. Всичко си правя аз.
В началото имаше силно изразено неядене, нехаресване. Но премина.
Карзче, снощи съм заспала към 3,днес ме събудиха в 9. Сега пак зяпам.
Днес си купих олио за почистване на Юриаж и то литър. Оказа се, че се мие после, а това не го исках и специално четох да не е така, явно много ми се е спало. Joy Кога ще го изразходя незнам, но иначе ми хареса.

# 688
Ети, нали сте две девойки вкъщи, ще го изхабите.
Фиксове и аз спрях да купувам преди доста години, много солени и подправени ми идваха.
Ели, ти до последно ли няма да казваш за изненадата? Да не вземе да те изненада и той и да букне друга дестинация;)
Оздравявай, Боби!

# 689
  • някъде ... тук ...
Няма, Тути. Знае, че ще лети на запад, ще е на море и за кои дни да си пусне отпуска Simple Smile
Не, че не подпитва, ама...

Общи условия

Активация на акаунт