Искам да кажа...(216) през МАРТ 2024

• 47 880
  • 840
  •   1
Отговори
# 690
  • на Мелмак
Ели, пак ще има изненада Grinning На запад от България е доста обширно Grinning
Тути, моята девойка ползва само това, което ѝ каже козметичката. А за такова олио не е споменавано. Нищо де, обица ще ми е да не взимам литър за проба Joy но пък днес ѝ е поръчала крем, който съм ѝ купила миналата година. А бе или и двете ще го ползваме или аз ще си създам рутина Wink Въпросът, че ми хареса и пасна на кожата, иначе щях да го хвърля, като предишния и да не го мисля извъобще.

# 691
Добро утро.
Ети, аз такива ползвам и за тяло, защото не изсушават кожата ми.
Много искам да уредя вече морето, но и много събития има и времето е разкъсано. Ще мисля къде да го наместя. Освен това ми се иска Испания,  но аз да го организирам.
Хубав ден.

# 692
  • при моите деца .....
Добро утро!
Малко по-добре съм...
Може и умора да е....
Само Митето да е здрав!
Съни, и аз искам да знам вече за резервирано море, но много графици трябва да съгласуваме....
Иска ми се 5 дни Гърция....
Хубав ден!

# 693
Добро утро!
Судено е, и аз не съм ок (хрема, гърло).
Ети, може и момчето да го ползва олиото.
Иначе моята кожа е много суха. Трябва да купя някакво такова, за да пооправя положението ѝ за лятото.
Почивката ни най- вероятно ще е само от мен и ММ, та още не се заговорили къде и кога.

# 694
  • Бургас
Добро утро!🐓

# 695
Добро утро!

Ели, много яка изненада!

Ети, ползвай си олиото. Такъв тип продукти са много хубави за сваляне на грим и дневни продукти.  Миеш първо с него и после с нормалния си измивен продукт. Лицето ти ще ти е благодарно.

И аз не мога да разбера дали се разболявам или просто съм крива заради работа,  ама вчера ме боля глава и си легнах рано.

Спокоен да е вашият ден!

# 696
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Събудих се в 4, ММ и той се събуди, пихме кафе, после сме заспали, сега пак пия кафе, той спи и му завиждам Smiling Imp
Доста поваля, сега ако изгрее слънце ☀ ще бъде прекрасен ден Simple Smile

# 697
Добро утро!

И при нас е облачно и вали. Уж го дават да се покаже слънцето.

Мари, да се оправяш и други болни, ако има също 🤗.

Аз вчера направих онлайн консултация с УНГ, че малката не е болна, ама не е и напълно здрава. Ще минем 10 дена курс с антибиотични капки, после  една седмица препарат за свиване на третата сливица и ще я заведем на преглед да видим как са нещата. Селесте, при вас как е положението?

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 08:06 от Belle_

# 698
  • Бургас
Добро ви утро!

Ели, супер изненада ще е! Кога ще си разбере дестинацията? На летище? Ммм, как искам и аз така да тръпна в неведение!

Марѝ, оздравявай бързо!

Ох, Бел, по нашите стъпки вървите май. Днес ще правим рентгенография на епифаринкс за определяне на размер на сливицата и утре имам час за УНГ.

Втори ден ме върти главата, но то вчера беше някакъв ужас, струпа ми се всякаква възможна работа и такава се очертава да е цялата седмица.

# 699
  • София
Добро утро!
Да оздравяват болните!
И аз не можах да спя добре снощи. То пълнолуние ли не е, изригвания…
По-добре да има повече работа, че да не мислим за всякакви други глупости. Joy
И на мен много би ми харесала такава изненада с пътуване. Хич няма да питам дори къде точно. Само ще искам да знам какъв багаж да си подготвям. Grinning
Защо ли пуснах пиейки кафе да слушам новини. Тези наши смешни депутати и за комедианти не стават… Не бих си направила труда да отида да гласувам вече.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 09:00 от Rodiva

# 700
  • Germany
Добро утро!
И аз не спах добре и сега се опитва да ме наболява главата. Големият отива да даде кръв за контролни изследвания на хормони, та стиснете по едни палци, моля.
Болните да оздравяват!

# 701
  • София
Rodiva, 20 години се възмущавам на негласуващите. Сега, ако пак се добутаме до избори, категорично няма да стъпя. Народът трябва да бойкотира своеволията на тези наглеци.
ени, дай снимка на тази лазаня. Тази от Лидл нещо не ми харесва.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 17:59 от buni

# 702
Давам:
Скрит текст:
По-вкусна е от лидлската, поне за нашия вкус.
Мони, стискам.
И пожелавам на болните да оздравяват, че лятото идва. ☀🤩

# 703
Единственото, което ме крепи тези дни, е прогнозата за хубаво време през уикенда.

# 704
  • Бургас
И аз се зарадвах днес на предстоящите слънчеви дни. Искам цялата ваканция на учениците да съм навън по разходки.

От театър се прибирам иначе, разпуснах малко и сега пак засядам да работя.

Общи условия

Активация на акаунт