Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 78 (м. март)

• 39 425
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Яйченият фаст може да се направи с авокадо вместо сирене.

# 121
Уха, 7 дни само на яйца голям подвиг ми звучи...
А това че се храниш строго, да не би пък то да ти идва в повече, знам ли?
Не знам дали ще издържа 7, но 5 трябва на всяка цена.
А за храненето, така се храня от няколко години. Няма логика през този период да си поддържам едни и същи кг и форма без усилие и изведнъж - бам шкембак Satisfied Нещо се е променило, но какво, не мога да разбера - много рязка промяна за да е просто от храненето, но само на него мога да влияя.

На мен не ми трябва разнообразие, мога да си карам на едно и също. Не съм чревоугодник и яденето не ми е ритуал или форма на социално общуване, така че не се опасявам от гадене или да ми втръсне за дълго време.

# 122
Невърмор, аз пък бих те посъветвала да започнеш да закусваш. До час след като станеш.
Не знам как се храниш сега, т.е. колко белтъчини ядеш, но и тях да вдигнеш малко.
При отсъствието на В не са толкова инсулиногенни.
Проблема с корема може да не е само от излишни мазнини, но и недостатъчно мускулна маса.
Около 50 си започва саркопенията, и ката болните процеси са много по-изявени.
Аз не бих борила този проблем с фаст.
Даже смятам, че в дългосрочен план ще е по-зле.

# 123
Ох, Cygnus_i знам че старост-нерадост но за сега нямам причина да се притеснявам от ниска костна плътност. Виж от липса на достатъчно мускулна маса, по-може. Работя на стол и не се движа много. Трябва да поправя това. Домажните упражнения не са ми достатъчно ми се струва. Може да си взема куче Satisfied

За закусването няма как да стане. Сутрин, поне до 10-11 часа, не мога да ям нищо. Просто няма начин да закусвам, освен ако не е животозастрашаващо.

# 124
  • София
Ох, Cygnus_i знам че старост-нерадост но за сега нямам причина да се притеснявам от ниска костна плътност. Виж от липса на достатъчно мускулна маса, по-може. Работя на стол и не се движа много. Трябва да поправя това. Домажните упражнения не са ми достатъчно ми се струва. Може да си взема куче Satisfied

За закусването няма как да стане. Сутрин, поне до 10-11 часа, не мога да ям нищо. Просто няма начин да закусвам, освен ако не е животозастрашаващо.

А в колко часа вечеряш?

# 125
Не много късно - между 18 и 20 часА.

# 126

Честит празник, момичета!

# 127

Бъдете вдъхновение! Flowers Cherry Blossom

# 128
Честит празник на всички! Живи, здрави и с по-малки дрехи! Simple Smile

Данилу, благодаря за пицата. Ще се пробва.

Да ви питам, като настинете какво взимате? Тия фервекси и бонбони за смучене всички съдържат захароза. Има ли нещо друго? Не съм питал в аптека, че още не ми е било на път, но сигурно трябва да го направя.

# 129
Честит празник дами.

Гущер, избягвам тия на прах, гледам на таблетки да са ми вече, така избягвам подсладители. То пак има, но в една таблетка е по-малко, отколкото в саше.

# 130
☕ аз имам навика да публикувам и дописвам.. ама.. дойде нов ред и да се възползвам

Гущер, значи волю-неволю си изпълнил моята заръка за фаст 🤭Поне знаеш, че не е страшно 😁

Скрит текст:
като съм болна, гледам здравето преди всичко- правя си нарязани мед, лимон, орех + зачестявам за няколко дни  вит Д и селен, цинк, вит б комплекс 🤔

Dolce, така се падна, не се усетих, че е празник.. 😌

Danilu, каква е тази красота? 😜Ако снимките можеха да ухаят, голям тормоз щеше да е ..🤭

Скрит текст:
🤨 мн ме е яд.. в моите представии задържам мн вода 🤨🤨и се чудя как да атакувам 🤨🤨ще се наливам днес с мн вода, ще слагам келтска… (па иначе пикая като лейка).. Чудя се няколко дни да мина само на зелении ли?🤔Да пробвам това с яйцата ли?

Тази сутрин праеих теста със содата 🤭🤭правиласъм го на шега като бременна и е шупвала като захар в безалкохолно 🤭🤭 Тази сутри обаче грам не мръдна 🤨🤨дано съм преборила коселинността .. др седмица ще направя аз една разходка до лабораторията..все отлагам, но вече си заплювам ден

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 09:55 от fotokod

# 131
Когато усетя, че нещата отиват на разболяване, веднага вземам Изопринозин. Парира моментално при мен влошаването на състоянието.
Аз също имам проблем със задържане на вода, но по-дългите фастове (поне 36 часа) и сауна помагат.
Дани, пицата е жестока. Както не бях яла вчера, направо ми прилоша.

# 132
Фото, аз и преди 2-3 седмици имах принудителни фастове по 24 и 48 часа. Не е страшно, но не е и моето. Доброволно не бих правил. Еле па този яйчен,  за който пишете сега. Само като го чета и получавам запек. Когато не съм на път спазвам 16-8 и мисля, че е достатъчно. След новата дупка отпреди 2 седмици пак ми падат гащите и май съм в навечерието на нова. А и долни гащи трябва да си купувам, че и те почнаха да ми се свличат.

# 133
fotokod, за какво го правиш този тест със сода?

Рядко боледувам, но ако се случи взимам само температупопонижаващи на таблетки - аналгин, парацетамол, нурофен и капки за нос, а ако има и кашлица, правя инхалации с лайка.

# 134
Гущер, от яйчения фаст няма ефект запек, дори обратното, но трябва да спазваш препоръката за маслото.
По принцип не боледувам, настинки, грипове за мен не съществуват почти, но ако се случи - бонбони за смучене с кармолис има без захар, ако не искаш бонбони - правиш дълбока гаргара с топла вода + сода, за Т обикновените аспирин, парацетамол, аналгин за главата, повишаваш приема на витамин С, Д.
Ако се усетиш навреме има и лекарство, което можеш да вземеш - Ремантадин.
Честит празник, момичета Heart

Общи условия

Активация на акаунт