Пробиване на ушички на бебе

• 4 433
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Моят съвет е да отидете при професионалист по пиърсинги. Когато се прави с абокат, болката е по-малка и е по-голяма вероятността детето да не усети. Децата се стряскат от самото щракване на пистолета повече, отколкото ги боли. Аз пробих ушите на моите дъщери по-късно. Бях попаднала на интервю с професионалист, който отказвал да пробива бебешки уши. Аргументира се с това, че до 3 годишна възраст се наблюдават най-динамичните промени във формата и големината на ушите и често се получавало разминаване след време. Затова им пробих ушите, когато сами поискаха. Голямата на 6, малката да не остане назад, поиска месец след кака си. Тогава беше на 4.

# 31
Аз съм за пробиването. Но все пак съм от малък град и тук сме назад с тенденциите и образованието. Голямата дъщеря беше на 7 месеца, пробиха ги с пистолет в козметично студио в града. Много им се радва вече 4 години. Страхлива е и ако трябва сама да избере дали да ги пробие, нямаше да го направи от страх. На ясла и градина не е имала проблеми, не ги е пипала, сваляме ги само да ги почистим. На малката ги проби същата "леля", в същото студио, като стана на 8 месеца. За момента не виждам проблеми, не ги пипа.

# 32
Здравейте Мами, искам да попитам на каква възраст е добре да пробия ушичките на детето? В момента е на 2 месеца,трябва ли да изчакам или може и сега ?
Благодаря ви предварително ☺

# 33
  • София
Добре е, когато то реши, че иска. Или с други думи – колкото по-късно, толкова по-разумно. Сега има реална опасност обиците да се закачат за дрехите, да си ги дърпа... А ако не носи обици, дупките ще се затворят. Въобще на този етап напълно излишна процедура.

# 34
Благодаря ви,ще изчакам ☺

# 35
Да пробивате уши на двумесечно? Защо? Намирате бебето си за грозно и искате да го разкрасите ли!?!? Как ви хрумва да пробивате тялото на двумесечно!?
Защо не ги оставите тези деца и човешки същества сами да решат искат ли да си пробиват тялото?

# 36
Здравейте 😊
Аз искам да попитам някоя мама ,която е пробивала уши на малко детенце ако може да препоръча място в София. Благодаря предварително 😊

# 37
  • София
Моята дъщеря си направи първите дупки на ушите на 12 години, последваха още много дупки на ушите и накрая на пъпа. По същото време приятелките й си пробиха носа и други части. Определено е личен избор за мен.

Общи условия

Активация на акаунт