🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 6

• 15 108
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, 
Съвсем ви изпуснах Sad
Много работа, но и екскурзия Simple Smile
Сега ви намерих в новата тема, записвам се и се връщам да ви прочета  ....
Честита Баба Марта,
Бъдете здрави и щастливи!

Честит 3-ти Март

# 91
Нании,липсваше ни!
Но,щом си била на екскурзия, извинена си! Hug
Хайде, наваксвай и ела да си кажеш мнението.
Този път сценаристите забъркаха добре нещата и става много интересно!
Истински калейдоскоп!

# 92
Нези, много ми хареса сравнението с калейдоскопа. Сценаристите в тази 7 серия се взеха в ръце и написаха достоен за Гадар сценарий. От тук насетне изобщо не можем да предвидим каква фигура ще ни сглобят. На етапа сме "Очаквай неочакваното" и това ми харесва, има вече тръпка...
Гери, много си права, че реалния убиец на майката на Енвер е този, който е оставил заредената пушка закачена на стената и то в къща с малко дете. Тъжно е, че това дори не влиза в графата художествена измислица, защото такива случаи има в реалния живот. Изобщо почти всичко, което ни представят като случки в Гадар е извън тази графа.
Според мен сценаристите и екипа изобщо разбраха, че по пътя, който бяха тръгнали нямаше да стигнат до никъде. Просто сериала бавно и лека полека си потъваше. Затова и промениха и преснимаха 6 и 7 епизод. Затова вкараха и Еко в 6 серия, и историята за таксиметровия шофьор. Това е причината да вкарат и героя на Лейля.  Тези два образа, особено втория, раздвижиха сериала, направиха го по-интересен, завързаха интрига и това се отрази положително и в рейтингите.

Ей, тази малка, сладка Бусе/Лейля събуди гледащите и коментиращите.

# 93

Мненията са най-различни!
 Но ефекта е постигнат - всички обсъждат и правят догадки какво ще се случи!
Ето и част от нагласите

# 94
Нани, добре дошла в новата ни къщичка!
Както каза Нези, липсваше ни!
Докъде си с епизодите? Успяваш ли да си изглеждаш навреме сериите?
Дано да имаш повече време, че епизодите станаха доста интересни.

Бусе

Сюмейе

# 95
И един развълнуван Дахан

Момичета, от мен лека нощ!
Утре сутринта ще имам тест по турски.
Стискайте ми палци, отдавна не съм правила такива неща. Blush

# 96
Момичета,  Благодаря за новата тема, прекрасна  е Simple Smile
Не, не успявам с нищо, много зор и в работата и ангажименти ...но ви чета и съм наясно ....
Нямам търпение за дъждовен уикенд да си направя маратон , и да ви настигна Simple Smile
Нези стискам палци 🍀
Лека нощ и от мен

# 97
Добро утро! Coffee

# 98
"Ще пиете ли нещо?Има чай,кафе,диетична кора,вода.
Всичко!" Grinning

Добро утро! Coffee

Ergün Gezer е споделил стори от нощни снимки.

И тази сутрин Чачо е така -не знае какво му се пие. Wink

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 08:17 от NeZ_9

# 99
Малко новини за моя любимец

Джан Яман се срещна със специални деца в Serafico Institute

Известният актьор Джан Яман, който се подготвя за сериала "Сандокан", чиито снимки ще започнат през април, продължава да помага, без да забавя темпото.

Джан Яман продължава да печели сърцата в Италия не само с актьорската си идентичност, но и с услужливата си личност. Красивият актьор, който помогна на много деца благодарение на създадената от него асоциация Can Yaman For Children , наскоро се срещна със специални деца в института Serafico .

Джан Яман, който пя песни с деца и младежи и участва в светски събития, сподели чувствата си. Благодарейки на института Serafico , Яман каза: „За мен е голямо удоволствие да бъда тук... Независимо от социалните различия, всеки човек трябва да получи стойността, която заслужава...“ Информационното събитие, на което присъства Джан Яман, беше предмет на новинарския бюлетин на италианския държавен канал Rai.

И за да не е спам, слагам и наш Чачко

# 100
Здравейте!

Въздействието на телевизионния сериал Gaddar върху мъжете

# 101
И от мен една новина.
Дуото Салих Бадемчи и $ifanur Gül, които преди това са участвали заедно в сериала Terzi, ще участват отново заедно във филма от периода на BKM #BirCumhuriyetSarkısi.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 12:26 от NeZ_9

# 102
Ооо, каква новина!
Бадемджи и Шифанурче пак заедно...супер!
Шифанур се доказа в Терзи и не случайно след сериала непрекъснато я канят в проекти.
Изобщо не остава без работа.

Тази седмица в IMDb, Чачо е на 9 място

# 103
Загадъчния 𝘔Ü𝘋Ü𝘙 .
Любопитството ме гризе, какво търси на това погребение.
Много добро сценарно решение за заплитане на интрига.

# 104
Да Цвети, много въпроси има след тази финална сцена, която беше невероятна.  Другият въпрос от тая сцена е: Какво ще прави Дахан сега? Какво е да прекарваш време с дъщерята на човека, когото е убил, и след това да присъства на погребението му? Все въпроси, чакащи отговори!

А какво мислите, че Фатма ще направи след като разбра за дълга и лелята?

Общи условия

Активация на акаунт