🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 6

• 15 174
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Тази сцена беше много нежна

# 541
Тази сцена беше много нежна

Наистина беше много мила сцена.
Толкова мил към Айдан не го видях, дори в периода, когато даваха добрите им години.
Наистина не знам каква е целта на сценариста, но в сцените на Дахан и Лейля струи повече любов.
Кой каквото иска да говори, но с Лейля има повече химия.

# 542
Аз не мисля,че има любов.
Има загриженост, да, внимателен е с нея, но това е всичко.

# 543
Аз не мисля,че има любов.
Има загриженост, да, внимателен е с нея, но това е всичко.
Може и да няма, но повече флуиди хвърчат в техните сцени.
Може самите актьори като усещане да го придават повече, но е факт че им се получава повече.
Сценаристът може да иска да ни покаже, че нищо човешко не му е чуждо, но химията се усеща, поне аз я усещам.

# 544
Според мен любовта е още тук.
Само да видим до кога ще се съпротивляват тези двамата и по -точно Дахан.

# 545
Да, наистина съпротивлението е само от Дахан.
Досега го даваха, че не я допуска до себе си, за да я предпази, но Лейля я допусна пак да я предпази....много ми е противоречиво.
Не знам, но тоя сценарист големи каши забърка и много противоречия.

# 546
Не знам, Нези. От снимките с червената рокля се вижда само, че Айдън знае как да постигне ефекта да я загледат мъжете. Дахан като мъж също не направи изключение и бе впечатлен. В тази връзка според мен ако е имало някога любов вече е минала, останала е само чувство за собственост.

Ето и прегръдката на Айдън в болницата, когато Давут бе зле. Е, ми изобщо няма нищо общо с прегръдка за подкрепа и успокоение, не че и Дахан си мръдна ръцете да отговори...

Тук вече с Лейля се усеща нежност и загриженост.

А това, че я хвана за ръка като слизаха по стълбите говори много при турците.
В сериалите си е направо еквивалент на целувка.

Ще видим как ще продължат сценаристите, но като двойка(ако изобщо трябва да има такава) Лейля и Дахан са много по чувствени.

# 547
Чачо е номиниран за 100-те най-красиви лица на 2024 г.

# 548
Не знам, Цвети...
Не знам дори, ако Мюдюр не беше помолил Дахан да се възползва от запознанството си с Лейля и да потърси компютъра, ако и Дахан не изпитваше чувство за вина,че Лейля заради него е в тази ситуация, дали щеше да има нещо между тях. Може би Айдан е права, той използва Лейля, но не за да я дразни, а за да я забрави.
Мисля,че на този етап все още няма чувства между Лейля и Дахан, за по-нататък не знам.
Вече очаквам всичко.
А по време на сватбата, освен, че предизвика ефект с появата си Айдан през цялото време поглеждам към Дахан.
Той също. Особено в моментите,когато Енвер и Ямур бяха по-интимни, те винаги се поглеждаха, сякаш и двамата си мислеха едно и също- че можеше и с тях да е така.

# 549
Момичета и в двете мнения има логика, но както забелязваме, логиката на сценариста убягва, та какво ще напише един господ знае...

# 550
Добро утро! Coffee
Как ще започнете новата седмица-с лачени или спортни обувки?

# 551
Добро утро!Coffee

Като за начало, Чачо е номер 1 в дневния ред

# 552
Здравейте!

Бусе ни пожелава хубава седмица

# 553
Добро утро!Coffee

Като за начало, Чачо е номер 1 в дневния ред

Охооо! Много добре! Heart Eyes

# 554
От епизода...много е мило