С каква храна храните котката си? - Тема 5

• 32 066
  • 607
  •   1
Отговори
# 570
Аз се чудя дали да си подновя спестовният план. В началото на следващата година изтичал абонамента и само ме подканят да го продължа.
Обаче то май, май няма много сметка от него, защото тези 3% намаление не се комбинират с всяка поръчка. Имат 5% процента намаление почти на всички храни при месечен абонамент и много се чудя.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 21:39 от Morkovelka99

# 571
  • София
Аз се чудя дали да си подновя спестовният план. В началото на следващата година изтичал абонамента и само се подканят да го продължа.
Обаче то май, май няма много сметка от него, защото тези 3% намаление не се комбинират с всяка поръчка. Имат 5% процента намаление почти на всички храни при месечен абонамент и много се чудя.
И аз им се ядосах, че спестовният план не важи за всички поръчки. Даже им го написах в анкетата, която им попълних. Аз го поднових, но не веднага. При поредната поръчка с вече изтекъл план, първо видях дали има намаление с него и после платих. Ако няма отстъпка системата позволява да се върнеш назад и да го махнеш.

А за абонамента не мисля, че е изгоден за мен, защото избирам различни неща според офертите в момента. Определено постигам много повече намаление от въпросните 5%. Освен това не поръчвам на равни интервали. Покрай черния петък поръчах толкова много храна, че ще стигне за 2-3 месеца. Simple Smile Но ако всеки месец купуваш едни и същи неща без да се оглеждаш за намаления, сигурно има смисъл.

# 572
Хубавото при него е, че можеш да го прекратиш по всяко време. На мен ми се е случвало да съм поръчала и да го прекратя, защото имам още храна.
Не знам ще си помисля още малко време. Не знам до края на годината ще поръчвам ли храна или ще е началото на януари.

# 573
  • София
В Петмол има коледна разпродажба. Има доста храни с 50, дори 70 % намаление. Снощи направих доста голяма поръчка. Мъжът ми пак ще ми се кара, че трябва да качва тежките пакети по стълбите и то съвсем скоро след запасяването от Черния петък на Зооплюс. Simple Smile

Препоръчвам за даване на лекарства - https://petmall.bg/kucheta/kozmetika-grija/vitamini-i-dobavki/25 … ets-for-cats-50-g  В пакетчето са доста бройки. На добра цена са, а замаскират добре хапчето. Меко е като пластелин. Без проблем давам лекарствата с тях.

# 574
  • Варна
Аз поръчвам от Зооплюс, защото ме устройва цената на консервите Mac's, които нашият господин яде. Но ме дразни, че никога няма кодове за купони, които ги обхващат. Винаги купоните са за по - масови и непредпочитани марки от мен. Редовно поръчвам, през месец и половина,  като правя поръчки около 150лв, понякога и повече с постелката за тоалетна. Почти никога не съм получавала и подарък, докато позната /с куче/ твърди, че ѝ пращат бонуси понякога. Не, че ми е зор, но показв отношение. Ползвам и план.
Наскоро получих съвсем навреме колета от тях, дойде със Спиди. Имаше от Спиди само разлика в обявения час, дойде около 3ч по - рано, добре че бях на адреса.

# 575
  • София
Moре, познатата ти да не би да има предвид наградите с точки? Никога не съм получавала бонуси.

Наскоро имах код за 10% за целия магазин.  Даже го предложих тук в темата, защото малко преди това бях пуснала поръчка.

# 576
Аз последно успях да се вредя за плажната кърпа. Повече май не съм поръчвала от тях, но не ги изключвам като вариант де. Просто по тукашните черни петьци поръчах храна за 3-те добитъка и имат все още.

# 577
  • Sofia
В Петмол има коледна разпродажба. Има доста храни с 50, дори 70 % намаление. Снощи направих доста голяма поръчка. Мъжът ми пак ще ми се кара, че трябва да качва тежките пакети по стълбите и то съвсем скоро след запасяването от Черния петък на Зооплюс. Simple Smile
Благодаря за инфото. Успях да я хвана и да си поръчам чували със суха храна на 30 % за котките и кучето.
За пръв път поръчвам от Petmall. За котките взех Carnilove. Досега не съм им поръчавала от нея, предстои да видим дали ще се одобри.
Днес пристигна пратката. Доволна съм и от храната, и от намалението и от бързата доставка. Само останах неприятно изненадана, че не са ми изпратили подаръка с лакомства, който вървеше с кучешката храна.
Но както и да е, това да им е недостатъкът.

# 578
  • София
Само останах неприятно изненадана, че не са ми изпратили подаръка с лакомства, който вървеше с кучешката храна.
Но както и да е, това да им е недостатъкът.
Напомни им. Wink Може да го изпратят или да си го вземеш от магазините им.

И аз си получих поръчката. Дойде със Спиди. Обаче уж една пратка, а всичко беше в отделни чувалчета/пакети. Хубаво, че нямаше нещо изгубено. Обикновено поръчвам до магазин. Така не се съобразявам със сумите за доставка и мога да взема нещо за малко пари, както и да платя при получаване в магазина без допълнителни такси за наложен платеж. Но не знам дали имат магазини извън София.

Впишете в профилите си рождените дати на любимците. Изпращат кодове за отстъпка за рожден ден с доста дълъг срок. Моите както са 6 броя, винаги имам код на разположение. Simple Smile

# 579
Таня, как да впиша рождените дни на повече от една котка? Може ли насоки, аз не успях.
И моите са шест.

# 580
Сега исках да поръчам храна от зооплюс, но не ми разрешава с наложен платеж. При вас съществува ли такава опция за плащане или са я премахнали?

# 581
  • София
Сега исках да поръчам храна от зооплюс, но не ми разрешава с наложен платеж. При вас съществува ли такава опция за плащане или са я премахнали?
Днес липсват рекламните банери, но до вчера имаше съобщение, че около Нова година няма да има наложен платеж.
Редактирам - банерът се появи. Ограничението е от вчера 30-ти и не уточняват за колко време. Написали са "временно".

Таня, как да впиша рождените дни на повече от една котка? Може ли насоки, аз не успях.
И моите са шест.
При мен има бутон за прибавяне. Отварям сайта от лаптоп:

Оказа се, че Гери съм я забравила. Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 12:57 от Таня67

# 582
Логично е предвид преминаването в евро. На мен ми се струва, че тази опция или ще изчезне напълно, или ще я върнат февруари, когато вече се приема само евро. Иначе е голяма хамалогия.

# 583
Изобщо не го съобразих това. От няколко дни се каня да поръчам и все забравям. Искам с наложен, защото навсякъде чета, че тези поръчки идвали със Спиди.

# 584
  • София
Изобщо не го съобразих това. От няколко дни се каня да поръчам и все забравям. Искам с наложен, защото навсякъде чета, че тези поръчки идвали със Спиди.
Да, само Спиди имат наложен платеж. Но пък при наложения платеж не изпращат всичко. Лично ти се беше ядосвала.

Общи условия

Активация на акаунт