Термин Март 2024 - тема 5 с мартенски бебчета 🩵🩷

• 30 865
  • 330
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, само при мен ли вече положението е много тежко…
Чакам си за естествено, с подготвителни контракции от средата на декември, като сега ми се деформира корема стабилно.
Доктора е впечатлен от размера на корема ми, предвид размера ми… 1,53см съм висока…
Бебето е около 3,7-800 вече в 38 г.с и вече започвам да се чудя за секцио колкото и да не исках 😥
Води има, плацентата е добра, пъпната връв е около вратлето, но не е предпоставка за секцио.
Има ли друго момиче в такова терзание?
По принцип съм много ината и търпелива, мисля че мога фа устискам до заветната зодия “овен”, но се и страхувам да не започне едното и да се наложи спешно секцио заради паднали показатели - мои или на бебето😥

# 91
Честито, radostnocvete!!! 💙💙 Бързо възстановяване!
И аз съм много щастлива,защото вчера се роди и нашият син, 3450гр., чисто съвършенство! Секциото мина добре, директно поисках пълна упойка и излязох мега бързо без никакви проблеми. Ама тия болки от операцията...какъв човек съм не знам...свещички, дексофени..не облекчават. На първото раздвижване исках да умра направо. Накрая ми биха някво силно лекарство от типа на наркотичните и направо се съживих. Чакам второ раздвижване със страх 🤣🤣 Постоянно мисля за бебчо, защото заради пълната упойка не го видях и още не съм. Мъжът ми е с мен в стая и поне го видя и го снима как гука милото.

# 92
Честито, radostnocvete!!! 💙💙 Бързо възстановяване!
И аз съм много щастлива,защото вчера се роди и нашият син, 3450гр., чисто съвършенство! Секциото мина добре, директно поисках пълна упойка и излязох мега бързо без никакви проблеми. Ама тия болки от операцията...какъв човек съм не знам...свещички, дексофени..не облекчават. На първото раздвижване исках да умра направо. Накрая ми биха някво силно лекарство от типа на наркотичните и направо се съживих. Чакам второ раздвижване със страх 🤣🤣 Постоянно мисля за бебчо, защото заради пълната упойка не го видях и още не съм. Мъжът ми е с мен в стая и поне го видя и го снима как гука милото.

Честитоооо!💙
С болката съм същата, бях мн отчаяна първия ден и вчера, но днес наистина нещата са по-добре. Слагам Профенид само вече, ама корема си боли, камоли на допир. Самото ставане от леглото ми е проблем и докато се изправя и поседя 1 мин, после се свиква някак си. А още повече днес чакам бебо при мен да се гледаме. ✨✨✨

# 93
Аз като тръгна да вървя и ножове ме прорязват отдолу. Ама ми е втори ден. Надявам се да става по-добре. Но моят праг на болка е много нисък.

# 94
Аз като тръгна да вървя и ножове ме прорязват отдолу. Ама ми е втори ден. Надявам се да става по-добре. Но моят праг на болка е много нисък.

Честито бебче🤞 Ти май беше в Бургасмед ако не се бъркам, колко дни ще сте в болницата?

# 95
adrenalina, даа в Бургасмед. Ами в събота трябва да ни изпишат, само всичко да е наред дотогава.

# 96
adrenalina, даа в Бургасмед. Ами в събота трябва да ни изпишат, само всичко да е наред дотогава.

Ще бъде. Доволна ли си? Защо приема е предната вечер преди секциото, правят още някакви изследвания ли?

# 97
Честито на родилите мами Simple Smile Нека рожбите ви растат здрави, обичани и много щастливи! Бързо възстановяване на вас , всичко ще мине !

Аз вчера бях на преглед и О,чудо....нашата мишонка се е обърнала ! Направо не мога да повярвам Simple Smile  Как е намерила място просто не знам ?! Връщам се отново в играта,ще се ражда нормално 🤣🤞
Надявам се така да си остане.

# 98
Ами като цяло съм доволна. Изследвания ми взеха на другата сутрин като ме подготвяха за операция. Вечерта искаха да ме регистрират на спокойствие и на подпиша всички документи,че става бавно, а първата операция е съм 8 и нещо и имат много приеми и работа.Не правят клизми, поне на мен с пълната упойка не ми правиха. Вляха ми 1 банка физ.разтвор и ме ввеха за операционна.

# 99
Ами като цяло съм доволна. Изследвания ми взеха на другата сутрин като ме подготвяха за операция. Вечерта искаха да ме регистрират на спокойствие и на подпиша всички документи,че става бавно, а първата операция е съм 8 и нещо и имат много приеми и работа.Не правят клизми, поне на мен с пълната упойка не ми правиха. Вляха ми 1 банка физ.разтвор и ме ввеха за операционна.

Благодаря за отговора, аз като никога нележала в болница да питам хихи, понеже съм за другия петък насрочена с прием в четвъртък Simple Smile

# 100

Благодаря за отговора, аз като никога нележала в болница да питам хихи, понеже съм за другия петък насрочена с прием в четвъртък Simple Smile
А твоят термин кога е?

# 101
В Бургасмед приемат предната вечер пускат и тонове ,оправят документите , слагат абокат,поне при мен беше така. На следващата сутрин минават към 6:30 , вземат те и отивате пак на тонове, вливки и си чакаш реда на операцията . Като цяло повече звучи страшно,отколкото е в действителност . Най-гадното нещо на престоя там ,са леглата. Аз лично не съм спала повече от 1 час за цяла седмица там и чух,че и другите са така. Прибрах се вкъщи и се наспах Grinning

# 102

А твоят термин кога е?

3 април

# 103
Абе момичета, тези от вас, които са родили секцио..да са имали след това мускулна треска на цялото тяло? Защото на операционната бях като разпната с ръцети и краката и вече втори ден имам зверски болки във всички мускули - шия, гръдни, ръце, крака, врат, гръб.....направо кошмар. Айде шията и гърлото ме болят от тръбата на пълната упойка, но цялото тяло дроб...като добавя и парещата и пронизваща болка от самата операция и ми иде да се гръмна на тия болнични легла.
И другото..как беше при вас кървенето след операцията долу?

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 02:10 от HOPE.LOVE.PATIENCE

# 104
  • София
Не съм имала такива болки след първото секцио. На третия ден вече бях забравила, че съм оперирана. Единствено при смях и закашляне болеше разреза.
Кървенето беше ужасно първите 10тина дни. Буквално през час и малко търчах до тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт