ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 049
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 020
Теа:
- Аз имам визуални качества....
😂😂😂😂

Това замък ли е....Laughing

# 1 021
В повечето случаи наистина хората се настройват срещу различния и го правят единствено от обикновена, животинска жестокост. Но в случая със Силви, мисля, че има резон всичко, което се случва. На мен Силви ми изглежда с неоправдано високо самочувствие, сама за себе си казва колко била интелигента и красива, а реално е в средния регистър, съвсем средно статистическо момиче и визуално, и интелектуално. Лъха някаква пак неоправдана надменност от нея, и нещо изкуствено, мисля, че останалите момиче усещат това. Христина е простовата, но добродушна, а Мери ми е най-симпатична, изглежда свестен и земен човек.

# 1 022
Христина е добродушна? Grinning

# 1 023
Официално си оттеглям първоначалните симпатии към Габриела Disappointed

Маги и Алек нещо твърде бързо скочиха във филма, чак съмнително. Което само ме убеждава, че решението ми да гледам този сезон все едно е сериал е правилно Grinning

Теа също разочарова, добродушна изглежда, но явно не се прави на глупава Sad
Но пък е по някакъв свой начин забавна и се надявам някой да вади култовите й реплики Simple Smile

Силви е прекрасна, може би една от най-красивите там и със сигурност със завидно самообладание. Не знам защо повечето я определят като странна, като се изключи визитката и най-вече звуковото оформление, с което я представят, аз лично нищо откачено не виждам в нея. Освен това момичето си каза, че живота я е научил да бъде силна, може би въпросната надменност е нейна защитна реакция.

Христиана е супер манипулативна, опита се и Алек да играе, но той много умело я постави на мястото й.
Жалко че не си отиде.

# 1 024
  • Варна
Абе, дружина,

Нали на Йоана любимата й дестинация беше Саудитска арабия?

Сега стана Турция...

В нея не ми харесва, че очите й са хлътнали.
Тя, разбира се, няма вина за това.
Просто установих защо не ми допадат "визуалните й качества".

# 1 025
  • София
Явно Христиана, понеже вечно е качена на черешата, съвсем беше забравила, че е психолог, та се наложи Алек да й го припомня и да я сваля на земята. Joy А той рязко ми се издигна в очите, че съумя да я накара да се опомни по много мил и ненападателен начин, без да я критикува или да я кастри.

Силви не заслужаваше подобно отношение, никой не заслужава, но действително е много странна. Втренченият немигащ поглед засилва още повече усещането. Направо ми дожаля за ергенчето, като го сграбчи в прегръдка и направо заспа, чак на мен ми стана некомфортно. На момчето му пролича колко му е неловко да стои 5 минути в прегръдка и едва успя да се откопчи. 

Теа е странна, изглежда ми като дете, расло без надзор и внимание от родител - не знае кога какво е редно да каже или как да се държи. Не бих го предположила, имайки предвид, че майка й е учен от БАН. По-скоро бих предположила, че е амбициозна и по отношение на детето си колкото и към работата си.

Много ми е интересно Алек като разбере, че Памела и Габриела са сестри дали ще се почувства излъган и ядосан. Аз бих, въпреки че е ясно, че е ход на продукцията. Има нещо много нездраво в идеята две сестри да се борят за вниманието на един мъж. Въпреки че засега Габриела не показва никакъв интерес към ергена, може би действително е дошла само като придружител - да не се чувства сама сестра й, а и да й проправя път напред, че в главата на Памела е като полет над кукувиче гнездо.

# 1 026
Малко колажи от Господарите:

# 1 027
  • Варна
Ау, сравнението на Йоана е право в целта.

# 1 028
Много ми е интересно Алек като разбере, че Памела и Габриела са сестри ...
Те толкова много си приличат, че трябва да си сляп, за да не видиш и да не се сетиш, освен че са и вечно залепени една за друга.

# 1 029
Толкова му пука на Алек.. И той е там на почивка, а защо не и да се вдъхнови за някоя песен за евентуален дебют на музикалната сцена Laughing

# 1 030
  • софия
Толкова му пука на Алек.. И той е там на почивка, а защо не и да се вдъхнови за някоя песен за евентуален дебют на музикалната сцена Laughing
Еужени си закопа кариерата, казваш тоз може да избухне, кат една супер нова. Може, може.😂

# 1 031
Не знам Алек какво толкоа хареса на Маги, като съсухрена точилка е, а в лицето има много странно тъповато изражение, изобщо не е хубава... но любовта е сляпа.

# 1 032
Еужени си закопа кариерата, казваш тоз може да избухне, кат една супер нова. Може, може.😂

Ако стане фолк звезда направо да взема ергенките за клипа - тамън са в стилистика повечето Trollface

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 14:04 от ItsAnabelle

# 1 033
Малко колажи от Господарите:

Хахаха, много забавно. Има причина предаването да е само онлайн.

# 1 034
Отидох и аз в Инстаграма на Силви. Написала - “Благодаря, хора, отценям го” 🤪🤪🤪
Тази е правоспособен юрист? Мале!

Общи условия

Активация на акаунт