ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 107
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 185
Теа ден пореден е извън света .

# 1 186
Маги е само крака като клечки, дупето хич го няма и ако не почне да кляка, скоро ще го подритва...

# 1 187
Никак не ми хареса в тяло Маги.

# 1 188
Сега ще разкаже за тормоза, за който споменах, че я съжалявам, но не исках да го описвам тук. Поредната, която ще извади картата на съжалението

# 1 189
Краката на Маги са като бирени бутилки.

# 1 190
Трудно е да си емпатичен в това предаване с всички тези продуцентски решения.. но се надявам, че който и да е преминал през насилие е успял да се измъкне и да се справи с травмата.

# 1 191
Долнището на банския малко като памперс ѝ стои.

# 1 192
Теа ми е като артистично дете пораснало в чалга култура без досег до друга среда. Има някъде там проблясък, но креативността й се пречупила през Пайнер призмата и се е въплатила в тежки чалга маниери, липса на ценности и себепознание, плитки помисли и повърхностни стремежи.

# 1 193
БанЦките на Алеко ме изумиха!!
Супер много ме кефят! Търся същите за мъжа ми!
В магазина в Парадайз, но са скъпички. Много даже.

# 1 194
  • София
За първи път виждам някой да се гримира на плажа. Дали си е измила лицето от морската вода преди клепотенето?

# 1 195
Той Алеко е богато момче! Милионерче! Може да си позволи такива гащя! Моят мъж като ме заведе на Родос в такова имение, тогава ще му купя такива 😃

# 1 196
и аз влизам с личното си мнение, че стойката на Магдалена е изсулена и задника й виси.

# 1 197
Той Алеко е богато момче! Милионерче! Може да си позволи такива гащя! Моят мъж като ме заведе на Родос в такова имение, тогава ще му купя такива 😃
Да не те запише за участие в следващия сезон??? Cold Sweat за зрителите - добре, ама за теб…

# 1 198
Какви са тези толкова безценни гащи?

# 1 199
Какво са ги изтипосали на тия камъни, без чадър? Ако се разминат само с припадане, пак добре...

Чудя се Маги дали знае, че заема централно място в живота на Виктория? Говори само за нея, обсебена е Joy

Общи условия

Активация на акаунт