ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 968
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 380
А Надя е много щастлива.

# 1 381
Олеле каква физиономия направи Сашо преди целувката с Христиана, сякаш трябва да близне сурова риба 😂😂😂😂

# 1 382
Няма чар в Маги. :/

# 1 383
  • Melmak
Много скучен епизод… не съм пушач, ще пропуша вече…

Днес състезание по целувки ли има?

“Влюбеността”.. тейче пак избухна…

# 1 384
Аааааа,ни моа,ше падна гръбечки(така говорят в нашия край😁😁😁

# 1 385
  • София
Разсмях се с глас на изражението на Алек при репликата на Християна за целувка!!

Силви е там, мярнах я с къса червена рокля.

# 1 386
Аз съм по-назад от вас, сега гледам как Надя, Йоана и Мария плюят Теа. Украинката/рускинята естествено, че обяснява как трябва да се държи жената до мъжа, то нали им е в кръвта. Другите две и те имат много акъл, че взели да раздават.  Хвани едната, удари другата.

# 1 387
Ау пияндето изпроси целувка, ама той само муа и айдеее братовчедската. Това не се брои май за целувка.

# 1 388
Посърнала, срината на парченца, с фалшива усмивка, ще се разплаче… от едно мляс с Цър пър и Пиянката? А само аз ли не го виждам това сриване?

# 1 389
Колко е щастлива и самодоволна Надя от напълно адекватната реакция на друг човек предвид ситуацията. 🙈 Такава черна и злобна душица е Надя

# 1 390
  • here and now
Олеле каква физиономия направи Сашо преди целувката с Христиана, сякаш трябва да близне сурова риба 😂😂😂😂
А преди това, все едно тряба да изяде 25 лимона Mr. Green

# 1 391
Тете, ела, имам розе и рози 🤣

Магдалена пък баш от Христина ли ревнува🤣🤣

# 1 392
Неееее Александре падна ми в очите. Чаках да кажеш, че ще я целунеш като го усетиш.

Ама май някой му каза в ухото да целува, че се засмя

# 1 393
Оффф.. толкова е нагласено, че чак е смехотворно.

# 1 394
Много нечистоплътно беше да целува двете, които имат най-малко шанс в реалността.

Общи условия

Активация на акаунт