ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 941
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 425
Ееее, вие пък. На мен ми е забавен днешния епизод. 😁

# 1 426
😅😅е това ако е мъчение не гледайте де . Аз не гледам щот мъжа ми не иска да гледа Ергенът 😅 ще си го пусна утре до като е на работа
Следя да кажете коя изхвърча
Ние да се мъчим да гледаме, а ти да се забавляваш другаде?

# 1 427
  • Асеновград
Голяма тъпня...едно и също дъвчат...скука.
Тази Памела не е добре , то хихикане то чудо...смешна работа.
Сливата като развален грамофон , само тя кънти , с нейните глупости.
Тази Валерия откъде извади това самочувствие се питам , не стига грозно но и злобно.
Скукааа .

# 1 428
  • София
Горкият човек, доста крокозъбели му се наложи да целуне тази вечер. Как се отдръпна от целувката с Виктория, по никакъв начин не я насърчи. То по начало целувката по бузата си беше чисто приятелска и май не очакваше, че Викито ще се хвърли да го целува по устните. Не мисля, че е добра идея да ползва толкова силни думи и комплименти по отношение на нея, защото така й вдига очакванията и надеждите, а тя е доста чувствителна и има нереална преценка за ситуацията и отношенията им.
А Христина като изиска целувка, Алек изглеждаше искрено изплашен и така преглътна на сухо, че страшно ми дожаля за него.

# 1 429
  • Валенсия
Колко е щастлива и самодоволна Надя от напълно адекватната реакция на друг човек предвид ситуацията. 🙈 Такава черна и злобна душица е Надя
Действително има лека прилика с Капитонова. Но докато рускинята има някаква класа, стил, елегантност дори, наша Надя си е застинала на ниво махленска клюкарка в квартала. До толкова ѝ стига акъла, а уж е учила, пътувала из света и т.н. Rolling Eyes

# 1 430
Тва почна да изглежда прекалено много на даскало. Надя разтегля клюките, Сливка обижда, всички гледат, сочат и се смеят на Магито. А Памито и Силвито портат.

# 1 431
Трябвало е да направят епизодите по един час, малко хора имат нерви за такива маратони по смучене на листчета.
Аз не гледам щот мъжа ми не иска да гледа Ергенът 😅 ще си го пусна утре до като е на работа
Е и у нас така, ама аз гледам със слушалки на компютъра, а той си гледа друго по тв.

# 1 432
Колко е щастлива и самодоволна Надя от напълно адекватната реакция на друг човек предвид ситуацията. 🙈 Такава черна и злобна душица е Надя

Точно това дойдох да изкоментирам!! Не, че и останалите не са се вторачили в нея и следят всяка нейна реакция, като я тълкуват по възможно най-елементарен и субективен начин, който им отърва, но Надя е толкова злостно обсебена, направо оргазъм получава всеки път като реши, че на Маги ѝ е зле!! Ужасни злоби, като им видя само подмолните усмивчици и откровено жлъчни погледи, особено Барбара, Киара, Надя...
Да не говорим пък за Виктория...
Излезе наяве клишето, израснала без баща - нищо чудно, че е с такива комплекси и тежка нужда от валидация.

Не ми е любимка Маги, но отношението към нея е подчертано дразнещо, няма как и тя да не се подразни!

А Алек горкият как преглътна надве-натри преди да целуне жабата....ъъъ...детската психоложка.

# 1 433
А коя друга целуна, освен Християна, че изпуснах? Иначе това с Християна беше толкова фалшиво... И нагласено, сякаш да се прикрие, че зрителите почнаха да отгатват финала.. И сега какво, ще целува всички наред и ще харесва всички ли.. Този сезон е нямам думи.. Много ми е изкуствен ергена.

# 1 434
Мислех да зарязвам сапунката, но тази вечер ме върнаха в мача. Толкова малоумни ситуации накуп скоро не бях гледала. Съвсем искрено съжалявам човека. Не се отиграват лесно подобни тъпотии. Аз на моменти просто не мога да проумея как млади момичета могат толкова да са плиткоумни, нямат елементарен усет за ситуацията, излагат се здраво и не го осъзнават.

# 1 435
И аз постоянно да си чувах името Маги Маги Маги и аз щях да се изнервя. Надя копае дъното, дъното!

# 1 436
Надя е дъно. Да нападат за такова нещо Маги е много долно.

# 1 437
Надя е като коментатора на шоуто. Доста ненужен коментатор, обаче.

# 1 438
Какви танцови умения вадят всички.

Теа танцува ли или се опитва да си оголи сливата.

# 1 439
Васка е с много секси къса ,лъскава рокля .

Общи условия

Активация на акаунт