ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 941
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 455
Човекът- Бермуди тази вечер нацелува много народ.
Тока е, като сценаристите те натиснат..раЛта, ко да прайш..изпълняваш.

# 1 456
Заради камъните е.

# 1 457
Брутално изпростряха, кво е тва мляскане на поточна линия JoyJoy вече изглежда крайно дебилно

# 1 458
  • София
Изтървах бройката? 3? 4?

# 1 459
Давай, Нани, изяж ги тези хамсии

# 1 460
Че кво му е на ергенЯ? Цял кококшарник жени кудкудякат около него. Eдна го в уста целуне бърже, друга му лютата рана превърже...Играе го любовник, душеприказчик, психотерапевт, джентълмен, омиротворител...Платили са му и се забавлява. Но е факт, че има добро възпитание и е емпат.
Виктория толкова си вярва, такива фантазии има, така напористо обгражда момъка, че и той не знае как да реагира в някои моменти. Ниско, ниско, ниско самочувствие, което се опитва да прикрива с една приповдигнатост, дързост, настойчивост, упорство...

# 1 461
На мен ми е интересно да видя и чуя Кристина, която се държи много обрано и сякаш е близка вътре с Надежда.

# 1 462
Мале какви вещици са тези на едната пейчица! Зли като харпии, за сметка на простите и нагли на другата.

# 1 463
Много ми идва това мляскане. Да вземе и да ги подкара една след друга по диванчетата направо, да не си губи времето.

# 1 464
Човекът видя, че никоя не става на приказки, поне на целуване да ги пробва. Grinning

# 1 465
Надя е уникално злобно същество. Очите и са впити в Маги, като обсебена е.

# 1 466
Дали ще се превърне някоя в принцеса? Дано, ама надали 🤣
Алек май постави нов рекорд в нацелувани за една вечер?!
Явно днеска маратон колко жаби ще целуне принца.

# 1 467
Нещо това имение не е много фотогенично. Не колкото турските 😃 И гледната е страшен камъняк.
няма романтика, дух в него. Много стерилно. По скоро ми прилича на декор от едни специални филми.

# 1 468
На Гената рекордът е разбит.

# 1 469
"Феноменално" ли е новото "Много мило"???

Общи условия

Активация на акаунт