ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 991
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 140
Тази показност от Магдалена в инстаграм.. не вярвам да пускат чак такива спойлери още от сега 😁 То това изглежда сякаш тя е спечелила.. явно е за заблуда на зрителя. Почвам да вярвам на теорията, че или е Надежда или е никоя.

# 1 141
На всички целувки тя го сграбчва,  а той все едно се дърпа. Целува я, а не я докосва.
И Елена казваше подобни. Сигурна съм, че не печели Маги, само използва своите 5 мин.слава

# 1 142
Не знам за вас, но аз все още се чудя на Сашко приятни ли са му целувките или не? Тук сякаш се дърпа, ама няма мърдане. Grin

Стиснал е очи все едно ще му махат лепенка от раната

# 1 143
Как сме компания? Готови за пореден епизод изпълнен с разочарования? 😄
Дори няма да готвя, ще стоим гладни поне до края на първото полувреме. Като няма хляб има зрелища.

# 1 144
Моите 2 стотинки за Силви. Девойчето ми е силно неприятно. Това не означава, че оправдавам тормоз. Ама имам странното усещане, че совите не са това, което са.
Разгледах социалните й медии.
Кръстила си е единия акаунт goddess.silvi.ruseva Rolling Eyes Като цяло публикациите й са тюрлюгювеч от Путин, Кобилкина, Бог, астрология, национализъм, врачки и баячки. Участвала е в някакви протести против "здравния фашизъм" (мерките против Ковид) Confounded. Грамотността няма да коментирам, положението е "оле мале".
Нещо не е на център там - особено примерно като я слушаш на протеста: https://www.facebook.com/100000313247697/videos/1360142061108549/

Определено не бих имала подобна персона в приятелския си кръг, честно казано...
Една истинска жрица на българската народна вяра Innocent

# 1 145
Не знам за вас, но на мен епизодите са ми прекалено дълги и ми омръзва след първите час и половина.

# 1 146
Как сме компания? Готови за пореден епизод изпълнен с разочарования? 😄
Дори няма да готвя, ще стоим гладни поне до края на първото полувреме. Като няма хляб има зрелища.

Хахаха.. поне не е като първите 2 епизода, има реклама тук и там.. 😄

# 1 147
Не знам за вас, но на мен епизодите са ми прекалено дълги и ми омръзва след първите час и половина.
Заспивам на половината. Мани че са дълги, ами са безумно скучни. Буквално ми се доспива, защото по принцип не заспивам по това време, но погледам ли Ергена, заспивам като бебе 😂

# 1 148
Като са искали дебели срещу слаби миналия сезон защо не вкараха повече пълни жени, а не само Пам срещу всички? Мислих, че е умни срещу красиви... и някак си едното изключваше другото.

Е какво умни срещу красиви? В отбора на умните имаше много красиви и дори Мони, която е “кифла” бе в отбора на умните. Беше интелигентни, по-арт  срещу “кифли”. Сега “стари” срещу “млади”, но куца сценария. Най-анти този сезон са ми Барбара, Валерия и Габриела. Другите са в минуса, а в плюса са ми само Милена и Надежда (Нани). Маги е пренавита и фалшива.
По-късно бих ви написала кои според мен са прототипи от предишни сезони и дори на външен вид, че ми е забавно. Приятно гледане на новия епизод!

# 1 149
Драмата от интрото е страшна 😄

# 1 150
Нещо това имение не е много фотогенично. Не колкото турските 😃 И гледната е страшен камъняк.

# 1 151
Нещо това имение не е много фотогенично. Не колкото турските 😃 И гледната е страшен камъняк.
Нали! Няма размах, малко като студио е. На мен затова ми прилича на къщата на Биг Брадъра.

# 1 152
"Всички сме големите инфлуенсърки. Айде моля ти се."

Кхъ, кхъ това ние може да го кажем за вас 😄

# 1 153
Като са искали дебели срещу слаби миналия сезон защо не вкараха повече пълни жени, а не само Пам срещу всички? Мислих, че е умни срещу красиви... и някак си едното изключваше другото.

Тя Елена пръщеше от акъл с нейните чуждици. JoyJoyJoy

# 1 154
Тази с дългата коса и вежди гайтани говори малко като вентрилоквист, без да си допира устните.

Общи условия

Активация на акаунт