ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 013
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 125
Кастанеда и Надка в този живот не са се срещали…
Човек, който твърди, че го е “ухапала пчела” най-много да е чел книжлета за тайната на женската сила (анотацията им тоест).
Пълен кошер е в главата на Надка.

# 1 126
~Étoile~ -, не знаех това!  Аз между другото страшно се изненадах, че го знае това, защото Кастанеда беше на мода преди тя да е била родена. А то каква била работата....

# 1 127
  • Plovdiv
Има ли инфо за браковете на Мима?Много ми е любопитно кои са и бившите мъжове,какви са,защо са се разделили?

# 1 128
Countess_M принципно това е идеята на дебата, както се прави в клубовете по дебати в университета или в училище. Дават ти тема и позиция и трябва да я защитиш, независимо дали си съгласен с нея или не.

# 1 129
  • На Изток от Рая
Countess_M принципно това е идеята на дебата, както се прави в клубовете по дебати в университета или в училище. Дават ти тема и позиция и трябва да я защитиш, независимо дали си съгласен с нея или не.
Да, чувала съм за тези клубове, но не знаех, че трябва да защитаваш позиция дори и да не си съгласен. Но определено за дебати ти трябва дар слово, знание по темата и бърза мисъл - нещо, което повечето от момичетата нямат. То е ясно, че измислиха тази игра с цел провокация и да се посмеем малко.

# 1 130
Играта съвсем си отговаряше на разпространените в реала мнения, за съжаление.

# 1 131
За Кастанеда - Наталия дава книги за четене по време на курсовите си като за домашно. Често дава Кастанеда за четене. От опит го казвам 😆

Иначе изчетох ви трудно и сега гледам снощния епизод.... Трудно наваксвам.... Но стигнах до диамантите в "затънтените улици" на Родос 😆 Вече стигнах и до Наум....

# 1 132
  • София

Магдалена си е качила снимки с поканата за вчерашната среща, която пропусна.

# 1 133
Много готини чепици, явно не е с нисък мъж сега.

# 1 134
играта има идея и щеше да е много показателна за момичетата и нивото им, ако не беше фокусирана върху разликата във възраста във всеки един въпрос. Ако беше в един - добре, но продуцентите ли , сценаристите ли са толкова плиткоумни, че търсиха очевидния и тъп сблъсък вместо да задълбочат и в същото да изкарат всяка мома да покаже истинския си 'потенциал'

# 1 135
Маги трябва да е към 180. Вчера до Милена изглеждаха на една височина.

# 1 136
На мен Силви ми е нежна и красива. Харесвам външно също Памела, Киара, дори Теа.
Според мен повечето момичета са хубавки, с изключение на 3-4.

Ергенът също е добряк и симпатяга. Не ми харесва единствено как се смее изкуствено, без смях, без звук.

# 1 137
Как сме компания? Готови за пореден епизод изпълнен с разочарования? 😄

# 1 138
Не знам за вас, но аз все още се чудя на Сашко приятни ли са му целувките или не? Тук сякаш се дърпа, ама няма мърдане. Grin

# 1 139
Според мен си беше насилен от Магда. 😁

Общи условия

Активация на акаунт